Ζωηφόρος

Ποιος αποφάσισε να στείλει ελληνόπουλα να τιμήσουν τον Κεμάλ Ατατούρκ στην Άγκυρα;

Ποιος αποφάσισε να στείλει ελληνόπουλα

να τιμήσουν τον Κεμάλ Ατατούρκ στην Άγκυρα;


***

Η μεταλαμπάδευση του κεμαλισμού

και του ραγιαδισμού στην ελληνική νεολαία

του Σάββα Καλεντερίδη

Σήμερα, τρεις ημέρες πριν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού, το τουρκικό κράτος συνεχίζει απτόητο την γενοκτόνο πολιτική του, με θύματα αυτή τη φορά ελληνόπουλα που έπεσαν στα δίχτυα του κεμαλισμού, χωρίς να προστατευθούν εξ αρχής από τις αρμόδιες διπλωματικές αρχές.

Όπως πληροφορούμαστε από τις τουρκικές ηλεκτρονικές εφημερίδες και ιστοσελίδες (σύμφωνα με την google, στις 16:49 υπήρχαν 66.000 εγγραφές για τη συγκεκριμένη είδηση έναντι καμία σε ελληνικό μέσον), ομάδα Ελλήνων νέων που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις νεολαίας που διοργανώνει το τουρκικό κράτος, με επίκεντρο την 19η Μαΐου, Ημέρα Νεολαίας για το τουρκικό κράτος (άλλωστε είναι σε όλους γνωστή η αδυναμία που είχε ο Κεμάλ στις νεαρές ηλικίες), υποχρεώθηκε να συμμετέχει σε "Πορεία Αγάπης", με επικεφαλής τον Υπουργό Νεότητας και Αθλητισμό, Suat Kılıç. Στην εν λόγω πορεία θα συμμετείχαν 550 νεολαίοι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα ελληνόπουλα την τελευταία στιγμή αρνήθηκαν να συμμετέχουν στην εν λόγω πορεία αθλιότητας και ντροπής, που είχε ως αφετηρία το μαυσωλείο του σφαγέα του Ελληνισμού της Θράκης του Πόντου και της Ανατολής και ως τέρμα το Σύλλογο Κεμαλικής Σκέψης.

Μπροστά στην άρνηση των παιδιών, οι Τούρκοι υπεύθυνοι πήραν από τα χέρια τους τις τουρκικές σημαίες που τους είχαν μοιράσει και η πορεία έγινε χωρίς τη συμμετοχή της ελληνικής ομάδας.

Αν και τα ελληνόπουλα την τελευταία στιγμή αρνήθηκαν, υπάρχουν αμείλικτα ερωτηματικά σχετικά με το ποιος αποφάσισε να τα στείλει κυριολεκτικά στο στόμα του γκρίζου λύκου, ειδικά τις ημέρες που οι Τούρκοι γιορτάζουν την απόβαση του σφαγέα Μουσταφά Κεμάλ στη μαρτυρική Σαμσούντα, απ' όπου άρχισε την αιμοβόρο δράση του εναντίον των Ελλήνων.

Να σημειωθεί ότι οι Τούρκοι επιδιώκουν συστηματικά να παρασέρνουν αθώα ελληνόπουλα σε τέτοιου είδους 'γιορτές', με σκοπό να παρουσιάσουν την ελληνική κοινωνία να συμμετέχει σε κεμαλικές γιορτές "φιλίας" τη 19η Μαΐου, την ίδια στιγμή που, σύμφωνα με την άποψή τους, "κάποιοι "τουρκοφάγοι" στην Ελλάδα επιμένουν να διατηρούν γιορτές μίσους, όπως η Ημέρα Μνήμης μιας ανύπαρκτης γενοκτονίας".

Δεν είμαστε σε θέση να πούμε τί ακριβώς συνέβη από ελληνικής πλευράς και που και σε ποιον ανήκουν οι ευθύνες γι' αυτήν την πελώρια αθλιότητα.

Ελπίζουμε το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών, που είναι το καθ' ύλην αρμόδιο, να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στον ελληνικό λαό.

Πηγή: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2012/05/blog-post_471.html#more

***

Είναι δυνατόν; Ποιος ηλίθιος προδότης

αποφάσισε να στείλει ελληνόπουλα

με παραδοσιακές στολές να τιμήσουν τον Κεμάλ Ατατούρκ στην Αγκυρα;

Aπίστευτο. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που ξεκίνησαν στην Τουρκία για τον εορτασμό της λεγόμενης «Ημέρας Νεολαίας» το Σαββάτο 19 Μαΐου, ανήμερα της θλιβερής επετείου της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, ομάδα από ...νέους και νέες της χώρας μας βρέθηκαν στην Άγκυρα, για να τιμήσουν τον... Κεμάλ Ατατούρκ.

Η ελληνική αντιπροσωπεία, μαζί με νέους και νέες από την Τουρκία και άλλες 33 χώρες, κλήθηκε να συμμετάσχει στη λεγόμενη «Πορεία Αγάπης» προς το Μαυσωλείο του Κεμάλ Ατταούρκ, με επικεφαλής τον υπουργό Νεότητας και Αθλητισμού, Σουάτ Κίλιτς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στα τουρκικά ΜΜΕ, την τελευταία στιγμή, οι νέοι και οι νέες από την Ελλάδα, ντυμένοι με παραδοσιακές στολές, αρνήθηκαν να κρατήσουν στα χέρια τους σημαίες της Τουρκίας και τελικά αποχώρησαν από την εκδήλωση.

«Αν και τα Ελληνόπουλα την τελευταία στιγμή αρνήθηκαν, υπάρχουν αμείλικτα ερωτηματικά σχετικά με το ποιος αποφάσισε να τα στείλει κυριολεκτικά στο στόμα του γκρίζου λύκου, ειδικά τις ημέρες που οι Τούρκοι γιορτάζουν την απόβαση του σφαγέα Μουσταφά Κεμάλ στη μαρτυρική Σαμψούντα, απ' όπου άρχισε την αιμοβόρο δράση του εναντίον των Ελλήνων», τονίζει ο εκδότης και Γ.Γ. της Ευξείνου Λέσχης Αθηνών Σάββας Καλεντερίδη.

Και κατέληξε: «Oι Τούρκοι επιδιώκουν συστηματικά να παρασέρνουν αθώα ελληνόπουλα σε τέτοιου είδους «γιορτές», με σκοπό να παρουσιάσουν την ελληνική κοινωνία να συμμετέχει σε κεμαλικές γιορτές «φιλίας» τη 19η Μαΐου, την ίδια στιγμή που, σύμφωνα με την άποψή τους, κάποιοι «τουρκοφάγοι» στην Ελλάδα επιμένουν να διατηρούν γιορτές μίσους, όπως η Ημέρα Μνήμης μιας ανύπαρκτης γενοκτονίας»

Από την ελληνική πρεσβεία στην Άγκυρα, επιβεβαίωσαν στο το περιστατικό, αλλά δήλωσαν άγνοια για το πώς βρέθηκε η ελληνική αντιπροσωπεία, στις εκδηλώσεις υπέρ του Κεμάλ Ατατούρκ.

dailynews24.gr

από το Geopolitics & Daily News

ΣΧΟΛΙΟ

Δεν υπάρχει τρόπος να εκφράσω το αίσχος και την αηδία που αισθάνομαι για τους προδότες που έχουν κατακλείσει τους χώρους εξουσίας και λήψης αποφάσεων...

Τα προδοτικά ζεϊμπέκικα, οι κουμπαριές και οι καταθέσεις στεφάνων, μας έχουν οδηγήσει σε πλήρη αηδία και εθνική ασέβεια στα ιερά οστά των προγόνων μας που θυσιάστηκαν στους αγώνες για την ελευθερία της πατρίδας ή σφάχτηκαν από τα τουρκομογγολικά στίφη του Ατατούρκ σε οργανωμένες γενοκτονίες.....

Ενα πράγμα ελπίζω πάνω στο συγκεκριμένο θέμα κάποιος πατριώτης να βρεθεί να μας "καρφώσει" το όνομα αυτουνού που αποφάσισε να στείλει τα παιδιά μας εκεί....

Μπράβο στα ελληνόπουλα που σηκώθηκαν κι έφυγαν....

Πηγή: http://koukfamily.blogspot.com/2012/05/blog-post_2356.html

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

Register

User Registration