Ζωηφόρος

Ηθοποιός που έπαιζε τον Ιούδα κρεμάστηκε πραγματικά!

Ηθοποιός που έπαιζε τον Ιούδα κρεμάστηκε πραγματικά


***

ioudasΒραζιλία: Ηθοποιός που υποδυόταν τον Ιούδα κρεμάστηκε κατά λάθος

Ο 27χρονος Τιάγκο Κλίμεκ

αναπαριστούσε τη σκηνή της αυτοκτονίας του Ιούδα σε παράσταση

Ένας βραζιλιάνος ηθοποιός ο οποίος υποδυόταν τον Ιούδα απαγχονίστηκε κατά λάθος στη διάρκεια πασχαλινής παράστασης για τα πάθη του Ιησού.

Ο 27χρονος Τιάγκο Κλίμεκ αναπαριστούσε τη σκηνή της αυτοκτονίας του Ιούδα σε παράσταση η οποία έλαβε χώρα τη Μεγάλη Παρασκευή στην πόλη Ιταράρε, 245 χιλιόμετρα δυτικά του Σάο Πάολο.

Ο άτυχος ηθοποιός κρεμόταν από τον λαιμό επί τέσσερα ολόκληρα λεπτά προτού οι συμπρωταγωνιστές του καταλάβουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αναίσθητος με εγκεφαλική ανοξία και αποσυνδέθηκε από το μηχάνημα που τον κρατούσε στη ζωή την Κυριακή.

Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο μηχανισμός που υποστήριζε τον Κλίμεκ ήταν ελαττωματικός, αφού όπως φαίνεται η θηλιά της κρεμάλας ήταν λάθος δεμένη. Δεν έχει γίνει γνωστό αν θα ασκηθούν κατηγορίες για τον θάνατο του ηθοποιού στους υπεύθυνους της παράστασης.

Πηγή: http://www.tovima.gr/world/article/?aid=454424&h1=true

Και από: http://exagorefsis.blogspot.com/2012/04/27.html

***

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Ηθοποιός που έπαιζε τον Ιούδα κρεμάστηκε πραγματικά.

Σύμφωνα με την Mail online o Βραζιλιάνος ηθοποιός Tiago Klimeck, έπαιζε σε θεατρική παράσταση τον ρόλο του Ιούδα. Τη στιγμή της σκηνής που ο Ιούδας κρεμιέται και αυτοκτονεί, ο πιο πάνω ηθοποιός κρεμάστηκε πραγματικά από ένα φοβερό ατύχημα.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός φορούσε κάτω από το χιτώνα του ένα γιλέκο με το οποίο...

ήταν συνδεδεμένο ένα σχοινί που εμπόδιζε το πραγματικό κρέμασμα. Την σκηνή αυτή την είχε επαναλάβει αρκετές φορές ο εν λόγω ηθοποιός. Όμως αυτή τη φορά έσπασε το εσωτερικό γιλέκο και ο ηθοποιός βασανιζόταν επί 4 λεπτά κραμασμένος, ενώ οι θεατές απολάμβαναν το θέαμα, πιστεύοντας ότι είναι υποκριτική τέχνη.

Όταν κάποια στιγμή αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, ξεκρέμασαν τον άνθρωπο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο με σοβαρή εγκεφαλική βλάβη, λόγω ασφυξίας. Δυστυχώς έπειτα από 17 μέρες αφαίρεσαν το μηχάνημα αναπνοής, αφού διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχουν σημάδια ζωής.

Περισσότερα στο: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2133896/Actor-accidentally-hangs-stage-enacting-death-Judas-Iscariot-Easter-play.html

Πηγή: http://hassapis-peter.blogspot.com/2012/04/blog-post_2531.html

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel