Ζωηφόρος

Η ιστοσελίδα του Ιερού Ναού Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων,

Η ιστοσελίδα του Ιερού Ναού Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων


Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη της επίσημης ιστοσελίδας στο διαδίκτυο (internet) του Ιερού Ενοριακού Ναού Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων. Ένα τόπο, όπου ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα να λάβει πληροφορίες κυρίως για τις ποικίλες ενοριακές δραστηριότητες, για την τοπική και εκκλησιαστική ιστορία, καθώς και για πολλά θεολογικά θέματα.

Η διεύθυνση της ιστοσελίδας είναι: www.panagiaepiskepsi.gr

και η διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) είναι: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Πεποίθηση και προσπάθειά μας είναι η ενορία να γίνει ξανά το κύτταρο της Εκκλησίας και να κρατήσει κοντά της τους ανθρώπους, ιδίως τους νέους, που παλεύουν καθημερινά στο στίβο της ζωής. Να καλύψει πνευματικές ανάγκες και να τους κάνει να τη νιώθουν ως καταφύγιό τους.

Την επιμέλεια και κατασκευή της ιστοσελίδας έχει η Εταιρεία «ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ»®. Μια εταιρεία που εξειδικεύεται σε θέματα Εκκλησιαστικών εφαρμογών–λογισμικού από το έτος 2000 με υψηλή τεχνογνωσία, πολυετή εμπειρία και στην υποστήριξη φορέων οργανισμών και επιχειρήσεων.

Ευχόμαστε αυτή η προσπάθειά μας να βοηθήσει κυρίως τους ενορίτες μας, αλλά και κάθε επισκέπτη, να γνωρίσει καλύτερα την ορθοδοξία, την τοπική εκκλησία και την ενορία μας, έτσι ώστε να οδηγηθεί κοντά στον Σωτήρα και Λυτρωτή Ιησού Χριστό.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΤΑ ΜΕΛΗ

ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

i.n.panagias_trikalon

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel