Ζωηφόρος

Ο κ. Καμμένος, προωθεί τις βασικές αρχές μας λέει η παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»,

Ο κ. Καμμένος, προωθεί τις βασικές αρχές μας λέει η παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Αθήνα, 1 Μαρτίου 2012

Αρ. Πρωτ. 06

Μετά την αναγγελία της ίδρυσης πολιτικού κόμματος από τον κ. Καμμένο και τις θέσεις που αυτό διακηρύσσει έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

Θα θέλαμε καταρχάς να ευχαριστήσουμε τον κ. Καμμένο, διότι προωθεί τις βασικές αρχές της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» οι οποίες έχουν καταγραφεί τόσο στο «Πολιτικό Όραμα» της Παρατάξεως, όσο και στην εφημερίδα της εδώ και αρκετά χρόνια. Αναφερόμαστε συγκεκριμένα στον ρόλο της Ορθοδοξίας στην πορεία του Έθνους μας, στην ανεξιθρησκία που πρεσβεύουμε, στην απαίτηση της τιμωρίας των καταχραστών του δημοσίου χρήματος και την δήμευση των περιουσιών τους, στην διεκδίκηση από την Γερμανία των κατοχικών δανείων και των πολεμικών αποζημιώσεων, στον άμεσο καθορισμό της ΑΟΖ, στην ανάδειξη νέων γεωπολιτικών συμμαχιών προς τα συμφέροντα της Χώρας…

Όλα τα ανωτέρω είναι από τις βασικές ιδεολογικές συνιστώσες και πολιτικές θέσεις της Παρατάξεώς μας, η οποία ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2008. Αν όμως ο κ. Καμμένος ενδιαφέρεται για τα Όσια και τα Ιερά του Έθνους θα μπορούσε να τα αναγνωρίσει στην «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», την μοναδική πολιτική παράταξη με τόσο ξεκάθαρο ιδεολογικό στίγμα.

Μήπως όμως ενδιαφέρεται μονάχα για το προσωπικό του συμφέρον και οικειοποιείται τις θέσεις μας, επειδή αναγνωρίζει την ορθότητά τους και την απήχηση που μπορεί να έχουν σήμερα στον Ελληνικό λαό; Μήπως αυτός με τα οικονομικά μέσα που διαθέτει και την προβολή από τα ΜΜΕ που ήδη έχει ως βουλευτής, αλλά και αυτήν που μπορεί να αγοράσει, μπορεί να περάσει τις θέσεις μας ως δικές του σαν να μην έγινε τίποτα;

Ο κ. Καμμένος και οι υπόλοιποι πολιτευτές που μαζεύονται στο κόμμα του έχουν παρελθόν. Έχουν υπάρξει σημαίνοντα στελέχη, κυρίως της Ν.Δ., η οποία έχει τη βασική ευθύνη μαζί με το ΠΑ.ΣΟ.Κ για την κατάντια της Χώρας μας. Ήταν ο ίδιος βουλευτής και στήριζε για χρόνια με την παρουσία και την ψήφο του, πολιτικές επιλογές οι οποίες μας οδήγησαν ως εδώ. Θεωρεί άραγε, ότι επειδή το τελευταίο διάστημα διαφοροποιήθηκε και λέει αρκετά πράγματα με το όνομά τους, παίρνει άφεση αμαρτιών, τόσο αυτός όσο και οι άλλοι που θα συμπορευθούν μαζί του; Δε θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί ότι απλά ελίσσονται βλέποντας την κατάρρευση του πολιτικού συστήματος που ταχύτατα επέρχεται και αναζητούν τη σωτηρία τους προσπαθώντας να στηριχθούν στα ιδανικά του Γένους, τα οποία όλοι οι Έλληνες θυμούνται και ανακαλούν στις δύσκολες στιγμές; Εύχομαι να έχει ειλικρινά μεταστραφεί και η Παναγία, την οποίαν επικαλείται, να τον φωτίσει, ώστε να μην καταντήσει ένας νέος Καρατζαφέρης, στην θέση του τελείως απαξιωμένου στις συνειδήσεις των πραγματικών Ελλήνων, Καρατζαφέρη.

Το πρόβλημα δεν είναι η δημιουργία «νέων» κομμάτων – συνήθως από αποκόμματα

παλαιοτέρων– που με έναν αντιμνημονιακό λόγο προσπαθούν να επωφεληθούν από την κατάρρευση του δικομματισμού. Το πρόβλημα είναι ότι ο Ελληνικός λαός εξακολουθεί να λειτουργεί με βάση αυτό που του πλασάρουν τα ΜΜΕ και όχι με τη λογική και την ανήσυχη κριτική σκέψη. Σε κάθε περίπτωση, ο λαός μας πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, αλλιώς θα συνεχίσει να είναι ο «πάντα ευκολόπιστος και πάντα προδομένος».

Γραφείο Τύπου

Πολιτικής Παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Αγιολογιο

Αγιον Ορος

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel