Logo
Print this page

Αρβανιτόπουλος: Τέλος στο βιβλίο της ντροπής - Νέο βιβλίο ιστορίας στην ΣΤ Δημοτικού!

Αρβανιτόπουλος:

Τέλος στο βιβλίο της ντροπής

Νέο βιβλίο ιστορίας στην ΣΤ Δημοτικού!



***

Ο Αρβανιτόπουλος δίνει λύση στο βιβλίο ιστορίας της ΣΤ Δημοτικού!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Με παρέμβαση του υφυπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κυρίου Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, το νέο βιβλίο ιστορίας που έγραψε η συγγραφική ομάδα του καθηγητή του ΑΠΘ κυρίου Κολιόπουλου, θα μοιραστεί στα σχολεία από τη Νέα Σχολική Χρονιά! Όπως είχαμε γράψει σε αυτό εδώ το μπλόγκ στις 8/12/2011 στην αποκλειστική συνέντευξη Κολιόπουλου εδώ http://taxalia.blogspot.com/2011/12/blog-post_08.html

"Το νέο βιβλίο είναι γραμμένο με την παραδοσιακή μέθοδο και έχει την έγκριση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και βρίσκεται στο πνεύμα των συμπερασμάτων της Ακαδημίας Αθηνών. Προάγει την ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ στα ελληνόπουλα και τα μαθαίνει την ιστορία των προγόνων μας.

Δεν έχει καμία σχέση με το βιβλίο των αναθεωρητών της ιστορίας της ομάδας Ρεπούση και δεν γνωρίζει τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ λόγους που το βιβλίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στα σχολεία!

Παρουσιάζει τα πραγματικά γεγονότα και χρησιμοποιεί ιστορικές πηγές."

Ακολούθησε δημοσίευμα στην εφημερίδα ΚΑΡΦΙΤΣΑ της Θεσσαλονίκης από τον δημοσιογράφο Χρήστο Τσαλικίδη εδώ:

http://taxalia.blogspot.com/2011/12/blog-post_10.html

και μετά νέο δημοσίευμα για το ίδιο θέμα από εκπαιδευτικό εδώ:

http://taxalia.blogspot.com/2011/12/blog-post_2128.html

πηγή: http://taxalia.blogspot.com/2012/01/blog-post_540.html

***

Διπλό χτύπημα από τον Πειραιά στους σύγχρονους …Φαλμεράυερ!

Μιχαλολιάκος: Οι εκπαιδευτικοί, Ιεραπόστολοι του Ελληνισμού.

Αρβανιτόπουλος: Τέλος στο βιβλίο της ντροπής.

“Η Ελλάδα δεν πωλείται, δεν παραχωρείται. Η Παιδεία και ο Πολιτισμός της είναι οι ισχυρότερες αποτρεπτικές της δυνάμεις για όποιον επιβουλεύεται την κυριαρχία της χώρας μας». Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος μιλώντας στην κοπή της βασιλόπιττας της Επιτροπής Παιδείας της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά.

Ο κ. Μιχαλολιάκος επισήμανε ότι: « Η Παιδεία παίζει μεγάλο ρόλο στην απόκτηση της εθνικής μας αυτογνωσίας και της εθνικής μας αυτοπεποίθησης. Αυτή θα μας δώσει τη δύναμη να πούμε ως εδώ. Υποκλίνομαι στο λειτούργημα του δασκάλου, του εκπαιδευτικού. Ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο που διδάσκουν τα παιδιά μας την ώρα που η Πολιτεία τους έχει καταδικάσει στην ανέχεια με μισθούς που δεν μπορούν ούτε τα παιδιά τους να ζήσουν.

Σήμερα οι εκπαιδευτικοί μας είναι οι Ιεραπόστολοι του Ελληνισμού. Μεταλαμπαδεύουν αξίες που είναι ισχυρότερες από δολάρια και ευρώ. Δημιουργούν την Ελλάδα που θα μπορέσει να βγει από την κρίση. Θέλω να πιστεύω και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου, για να βρεθεί ο Πειραιάς και η Εκπαιδευτική του Κοινότητα στην πρωτοπορία αυτού του νέου ξεκινήματος».

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο Κώστας Αρβανιτόπουλος ξεκινά την διανομή του νέου βιβλίου της ιστορίας που θα αντικαταστήσει το κατασκεύασμα της κυρίας Ρεπούση που όμως ακόμα διδάσκεται στις σχολικές αίθουσες! Ο κ. Αρβανιτόπουλος έχει εξασφαλίσει ήδη έναν μεγάλο αριθμό που θα μοιραστεί πιλοτικά (σύμφωνα με την διαδικασία) σε τουλάχιστον 100 σχολεία, με σκοπό την πλήρη αντικατάσταση το ερχόμενο έτος.

Ο Πειραιάς γνωρίζει και προάγει τις πραγματικές αξίες του Ελληνισμού.

Πηγή: http://olympia.gr/2012/01/30/%ce%b4%ce%b9%cf%80%ce%bb%cf%8c-%cf%87%cf%84%cf%8d%cf%80%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b1%ce%b9%ce%ac-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%83%cf%8d/

Zoiforos.GR

Latest from Zoiforos.GR

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR