Ζωηφόρος

Η κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του κύκλου των εθελοντριών κυριών του Λαγκαδά,

Η κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του κύκλου των εθελοντριών κυριών του Λαγκαδά


Δελτίο Τύπου 23/01/2012

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του κύκλου των εθελοντριών κυριών του Λαγκαδά πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πολυδύναμο Πνευματικό Κέντρο «Αγία Κυράννα», από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννη.

Τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας υπεδέχτη ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Ιωάννης Περίσσογλου ο οποίος είναι και υπεύθυνος των Κατηχητικών και των εθελοντικών δραστηριοτήτων της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Ιωάννης oμίλησε επικαίρως και ευχήθηκε   σε όλους καλή χρονιά με υγεία. Επίσης αναφέρθηκε στις λατρευτικές εκδηλώσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν το 2011, ένα έτος αφιερωμένο στα 260 έτη από το Μαρτύριο της Αγίας Νεομάρτυρος Κυράννης της Οσσαίας, που είχε ως αρχή τα εγκαίνια του Πολυδυνάμου Πνευματικού Κέντρου Νεότητος της Μητροπόλεως μας η «Αγία Κυράννα» από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και αποκορύφωμα την εύρεσή των λειψάνων της Αγίας και την επίσκεψη του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στον Λαγκαδά.

Στην αντιφώνηση του ο π. Ιωάννης Περίσσογλου ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας για το ζωηρό του ενδιαφέρον που επιδεικνύει, καθώς και για την πολύπλευρη βοήθεια του στο κοινωνικό και πνευματικό έργο που επιτελείται στην Ιερά Μητρόπολη μας.

lag14

lag15lag16

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel