Logo
Print this page

Ομιλία του κ. Σταύρου Μπαλογιάννη και κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο Ερευνητικό Ινστιτούτο δια την Νόσο του Alzheimmer,

Ομιλία του κ. Σταύρου Μπαλογιάννη

και κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας

στο Ερευνητικό Ινστιτούτο δια την Νόσο του Alzheimmer


Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ερευνητικό Ινστιτούτο δια την Νόσο του Alzheimmer και λοιπών εκφυλιστικών παθήσεων του εγκεφάλου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννη.

Τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας υπεδέχτη ο ομότιμος καθηγητής της Ιατρικής του Α.Π.Θ. κ. Σταύρος Μπαλογιάννης, Διευθυντής του Ερευνητικού Ινστιτούτου.

Το Παρόν στην εκδήλωση εδωσαν το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ινστιτούτου. Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Ιωάννης στην ομιλία του τόνισε ότι το έργο που επιτελείται στο Ερευνητικό Κέντρο είναι η έμπρακτη αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας και αναφέρθηκε στην αμέριστη συμπαράσταση της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης στο πολύ σπουδαίο έργο που επιτελείται ευχόμενος σε όλους καλή χρονιά με υγεία.

Τέλος, στην ομιλία του ο κ. Σταύρος Μπαλογιάννης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Ιωάννη για το ζωηρό του ενδιαφέρον που επιδεικνύει, για το επιστημονικό και ιατρικό έργο που επιτελείται στο Ερευνητικό Ινστιτούτο δια την Νόσο του Alzheimmer και λοιπών εκφυλιστικών παθήσεων του εγκεφάλου καθώς και για την πολύπλευρη βοήθεια του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη μας.

lag12

lag11lag10lag13
Zoiforos.GR

Latest from Zoiforos.GR

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR