Ζωηφόρος

Δουλειά δεν είχε ο διάολος …..,

Δουλειά δεν είχε ο διάολος …..


Μια εκκλησία στη πόλη Auckland της Νέας Ζηλανδίας προκαλεί αναστάτωση, αλλά και άφθονες συζητήσεις, εν όψει Χριστουγέννων.

Ο λόγος είναι ότι προχώρησε σε μια ενέργεια η οποία έχει προκαλέσει την οργή των παραδοσιακών Χριστιανών.

Γέμισε τη πόλη με γιγαντοαφίσες που απεικονίζουν την Παναγία να κάνει τεστ εγκυμοσύνης!

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του Ναού (St. Matthew-in-the-City), «τα Χριστούγεννα έχουν να κάνουν με μια πραγματική εγκυμοσύνη, μια πραγματική μαμά, και ένα πραγματικό βρέφος».

Και όπως λέει ο ιερέας του Ναού, «η Μαρία ήταν μια νεαρή ανύπαντρη κοπέλα, με παιδί… δεν ήταν η πρώτη, ούτε η τελευταία γυναίκα που βρέθηκε σε αυτή τη θέση».

Οι τοπικές καθολικές αρχές όμως διαφωνούν, και αφήνουν να εννοηθεί ότι οι Αγγλικανοί του Ναού St Matthew χρειάζεται να ξαναδιαβάσουν την Βίβλο.

Όπως λένε, σύμφωνα με τα Ευαγγέλια, «η Παναγία δεν σοκαρίστηκε, ούτε ήταν μια μάνα μόνη. Ήταν μια νεαρή γυναίκα που είχε εμπιστευθεί τον Θεό».

Η ίδια αγγλικανική εκκλησία είχε κάνει κάτι παρόμοιο και το 2009, κυκλοφορώντας γιγαντοαφίσες που έδειχναν την Παναγία και τον Ιωσήφ στο κρεβάτι, με λεζάντα που έγραφε: «Τον καημένο τον Ιωσήφ. Μετά τον Θεό, αυτός αποδεικνύεται λίγος».

New York Daily News

http://www.nydailynews.com/news/world/st-matthews-in-the-city-church-virgin-mary-pregnancy-test-billboard-sparks-christmas-controversy-article-1.992077

S.A.

Πηγή: http://www.antinews.gr/2011/12/18/139254/

***

Σάλος με αφίσα που απεικονίζει την Παναγία με τεστ εγκυμοσύνης!

Σάλο προκάλεσε στη Νέα Ζηλανδία μια αφίσα που αναρτήθηκε έξω από την εκκλησία του Αγίου Ματθαίου στο Όκλαντ. Αιτία της αναταραχής είναι ότι η επίμαχη αφίσα δείχνει την Παναγία να κρατά στα χέρια της ένα τεστ εγκυμοσύνης.

Πριν από δύο χρόνια η εκκλησία προκάλεσε ξανά αναρτώντας άλλη μια αφίσα που έδειχνε την Παναγία και τον Ιωσήφ γυμνούς στο κρεβάτι. Η συγκεκριμένη αφίσα είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων που αναγκάστηκαν μέσα σε ώρες να την κατεβάσουν.

Ο εφημέριος της εκκλησίας, σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει την ανάρτηση των αφισών αυτών είπε: «Χριστούγεννα δεν είναι μόνο ο Άγιος Βασίλης και τα κάλαντα αλλά και όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Η αφίσα με την Παναγία να κάνει τεστ εγκυμοσύνης είναι κάτι βγαλμένο μέσα από την ζωή.

Αφορά μια αληθινή εγκυμοσύνη, μια αληθινή μητέρα και ένα αληθινό παιδί. Αφορά τα άγχη, το κουράγιο που πρέπει να δείχνουμε και την ελπίδα που πρέπει να έχουμε. Η Παναγία ήταν ανύπαντρη, νέα και φτωχή. Δεν ήταν ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία γυναίκα σε αυτή την κατάσταση».

Πηγή: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=435358&cid=5

Και από: http://exagorefsis.blogspot.com/2011/12/blog-post_16.html

Αγιολογιο

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel