Logo
Print this page

Δελτίο Τύπου του Βυζαντινού Χορού «Τρόπος»,

Δελτίο Τύπου του Βυζαντινού Χορού  «Τρόπος»


Κατόπιν προσκλήσεως του ιδρύματος «Άγιος Ανδρέας ο Πρωτόκλητος» ο Βυζαντινός Χορός «Τρόπος» μετέβη στις 18 Νοεμβρίου στη Μόσχα για να λάβει μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου κατά τη παραμονή της στη ρωσική πρωτεύουσα.

Στις 19 Νοεμβρίου έψαλε ύμνους κατά την επίσημη υποδοχή της Τιμίας Ζώνης στον ιερό ναό Χριστού του Σωτήρος ιερουργούντων των πατριαρχών Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κυρίλλου και Γεωργίας κ. Ηλία.

Την επομένη μέρα έψαλε κατά το πολυαρχιερατικό συλλείτουργο στον ως άνω ιερό ναό επ’ ευκαιρία του εορτασμού των γενεθλίων του Αγιωτάτου Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κυρίλλου καθώς και στην επακολουθήσασα τράπεζα.

Την Τρίτη 22 Νοεμβρίου έψαλε στην Θεία Λειτουργία που τελέστηκε στο παρεκκλήσιο του Ι.Ν. Σωτήρος Χριστού Μόσχας, αφιερωμένο στην Μεταμόρφωση του Σωτήρος και την ίδια μέρα το απόγευμα έδωσε συναυλία στον συναυλιακό χώρο του Πύργου Ostankino, της Ρωσικής Τηλεόρασης, με την συμμετοχή της περίφημης μοσχοβίτικης χορωδίας του μοναστηριού Sretensky.

Βυζαντινός Χορός Τρόπος

Byzantine Choir Tropos

www.troposchoir.gr

 

Zoiforos.GR

Latest from Zoiforos.GR

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR