Ζωηφόρος

Λαθρομετανάστευση: η κερκόπορτα στο κάστρο του Ελληνισμού, του Βασίλη Δ. Μακρυπούλια,

Λαθρομετανάστευση:

η κερκόπορτα στο κάστρο του Ελληνισμού

του Βασίλη Δ. Μακρυπούλια

Δρ. Φιλοσοφίας

Πολλές φορές χρειάσθηκε να διαχωρίσουμε τον ιδεατό Ελληνισμό που ως θεωρία οδηγεί στις απαρχές του όντος από τον Ελληνισμό που αντιπροσωπεύεται από ένα συγκεκριμένο κράτος. Όμως για τους Έλληνες απανταχού της γής το κράτος το Ελληνικό είναι σύμβολο του αιωνίου Ελληνισμού. Θεωρητικά όλος ο κόσμος θα απορροφηθεί από τις Ελληνικές αλήθειες. Πρακτικά το Ελληνικό κράτος μπορεί να παίξει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην πορεία αυτού του κόσμου προς ένα καλύτερο αύριο. Γιατί λοιπόν αφού οι αλήθειες που διαποτίζουν αυτόν τον κόσμο είναι Ελληνικές το Ελληνικό κράτος τόσο πολύ πολεμείται. Η απάντηση φαίνεται απλή. Ο Ελληνισμός πιστεύει στον οντικό δυναμικό άνθρωπο ο οποίος δεν έχει καμμία σχέση με τον άνθρωπο αυτού του ιαχβικού κόσμου. Το λάθος βέβαια είναι φανερό. Η πολεμική δεν γίνεται στις Ελληνικές αλήθειες. Ας το προσέξουμε αυτό είναι σημαντικό. Ακούσατε ποτέ κανένα πολέμιο του Ελληνισμού να αναιρεί το Σωκράτη; Η πολεμική γίνεται κρυφά στο θεσμοποιημένο Ελληνικό κράτος. Παρά το γεγονός ότι αργά ή γρήγορα η αόρατη Ελληνική αλήθεια θα λάμψει σε αυτήν την Αναξιμάνδρεια διάσταση που ζούμε.

Η πιο ύπουλη πρακτική ενάντια στο Ελληνικό κράτος είναι η λαθρομετανάστευση. Η Δύση τελείωσε το θεωρητικό και πρακτικό ταξίδι της. Ο κόσμος γυρίζει κυκλικά και οι κυρίαρχοι αυτού του κόσμου θέλουν να γυρίσουν εκεί στην Ανατολή διότι εκεί υπάρχουν τα αρχέγονα μυστικά και οι τρόποι που θα τους εξασφαλίσουν την παγκόσμια κυριαρχία-πρόσκαιρη πάντως. Όμως με τις υπάρχουσες συνθήκες αυτό φαίνεται αδύνατο. Ο Δυτικός πολιτισμός ,ο πολιτισμός του σκληρού Υποκειμένου  Εγώ, αποκλείεται να δεχθεί το τέλος του κόσμου του. Ο άνθρωπος της Ανατολής, σκληρά δοσμένος στο Αντικειμενικό εμείς μέσα από τον κάθε αλλάχ, αποκλείεται επίσης να φύγει από τον κόσμο του. Το φοβερό είναι ότι η κρατική δομή και η ανθρώπινη φύση των ανθρώπων της Ανατολής βολεύουν πολύ τους κυρίαρχους αυτού του κόσμου. Το Πακιστάν, η Ινδία, η Κίνα ,η Ιαπωνία είναι κοινωνίες του εμείς και όχι του διασπασμένου δυτικού εγώ ,του εγωϊστικού εγώ και εσύ. Άρα σε σχέση με ιστορικούς λόγους ,αλλά και σε σχέση  με  το πλούσιο έδαφος  αυτών των χωρών, οι κυρίαρχοι αυτού του κόσμου για πρώτη φορά μετά την διάλυση της Ιερουσαλήμ από τον Τίτο μπορούν να εγκαθιδρύοσουν μία  παγκόσμιο αυτοκρατορία στα μέρη τους εκμεταλλευόμενοι άψυχους και έμψυχους παράγοντες και παραμέτρους, σε χώρες που μέσα από τις παραδοσιακές θρησκείες –βουδισμό π.χ-αλλά και μέσα από την επικράτηση του κομμουνισμού, έχει επικρατήσει ο έλεγχος των μαζών και των συνειδήσεων.

Το μέσον είναι η οικονομία, διότι πλέον ο υλισμός έχει επεκταθεί παντού, και σε αυτό τον τομέα η συνεργασία κομμουνισμού και καπιταλισμού απέδωσε τα μέγιστα. Ο πρώτος «απελευθέρωσε»τις φροϋδικές ορμές του εργατικού Πλατωνικού κατωτέρου υποσυνειδήτου, δίδαξε τους εργάτες ότι η αιδώς είναι μόνο στα Πλατωνικά κείμενα, η πόλις και η πατρίς είναι αριστοτέλειες φαντασιώσεις. Ο δέυτερος διατήρησε το υλικό υπέρεγώ ,το όνειρο κάθε αστού να γίνει κάτι πέρα από το πνεύμα πέρα από την αιωνιότητα. Ο άνθρωπος κλείσθηκε στα στενά όρια αυτού του κόσμου χαμένος και χωρίς προσανατολισμό. Θυμίζουμε ότι διάμέσου του έθνους ο άνθρωπος επικοινωνεί με το ανώτερο αγαθό και με το δρόμο που οδηγεί εκεί.

Ο καθηγητής Rose είναι σαφής όταν στο ειδικό τεύχος της μηνιαίας έκδοσης του « Eurobank Research:Οικονομία και αγορές» αναφέρει απίστευτα πράγματα. Οι χώρες της Ανατολής έχουν επιτύχει απίστευτη ανάπτυξη. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τις ΗΠΑ είναι το έλλειμμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών. Αυτό οφείλεται σε δύο λόγους. Πρώτον οι καταναλωτές στις ΗΠΑ ξοδεύουν πολλά και δεύτερον οι αναπτυσσόμενες χώρες εξάγουν τα κεφάλαιά τους στις ΗΠΑ. Δηλαδή υπάρχει μία διαλεκτική ανάμεσα στις αναπτυσσόμενες χώρες της Ανατολής και των ΗΠΑ. Οι πρώτες χρηματοδοτούν τις δεύτερες ,τους αγοράζουν τα ομόλογα, και οι ΗΠΑ επενδύουν αυτό το χρήμα σε τεχνογνωσία και άλλες επιχειρήσεις σε αυτές τις χώρες της Ανατολής-φαντασθείτε τι θα γινόταν εάν η Κίνα επιζητούσε να καθιερωθεί το νόμισμά της, αλλά δεν πρόκειται διότι ο κομμουνισμός διατηρείται μόνο μέσα από την αγαστή συνεργασία με τον διεθνή καπιταλισμό. Τα παραπάνω συμβαίνουν διότι οι αναπτυσσόμενες χώρες δεν έχουν ακόμη ώριμο χρηματοπιστωτικό σύστημα και οι ΗΠΑ άνετα εκματαλλεύονται τα χρήματά τους. Απλά οι ΗΠΑ και η Ευρώπη προσφέρουν τον «παράδεισό»τους στους ανθρώπους της Ανατολής και της Αφρικής, οι οποίοι δεν έχουν καμμία θέση στις νέες τεχνολογικές κοινωνίες και αντιεθνικές κοινωνίες που διαμορφώνονται στα πάλαι ποτέ παραδοσιακά μέρη τους..Αυτοί είναι οι λαθρομετανάστες. Αυτοί ελαφρύνουν τις χώρες τους από το ανειδίκευτο άχρηστο προσωπικό, μεταφέρουν φθηνή εργατική δύναμη στην Αμερική και στην Ευρώπη, και συμμετέχουν σε αδιάφορες οικονομίες οι οποίες σιγά-σιγά ζούν από την αύξηση της Ανατολής, την οποία μπορούν και εκμεταλλεύονται.

Ο κ.Rose εξάλλου δεν βλέπει κάποιο πρόβλημα στο διεθνές σύστημα από την άποψη ότι το διεθνές εμπόριο ανάμεσα στην Ανατολή και στη Δύση, εμπόριο ψυχών και πραγμάτων είναι η ασφαλιστική δικλείδα ότι όλα θα πάνε καλά. ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ η Ανατολή δίνει ανθρώπους στη Δύση και δίνει επίσης στη Δύση το χρήμα από την τεχνολογική της εξειδίκευση και παραγωγή αλλά και τις αγορές προς εκμετάλλευση-χρηματοπιστωτική και πραγματική εκμετάλλευση. Δηλαδή η Δύση κανονικότατα αγοράζει ανθρώπους και σκλάβους από την Ανατολή-βέβαια είναι πιο εξελιγμένο δουλεμπόριο από το αποικιακό διότι τώρα όπως προέβλεψε και ο Κάρλ Μάρξ οι δούλοι έρχονται χωρίς αλυσίδες –με τις ευλογίες του διεθνούς κομμουνισμού(!!!).Και οι εθνικιστές που λένε το αυτονόητο ,όλοι δηλαδή να αναπτυχθούν στις πατρίδες τους είναι οι κακοί ρατσιστές. Τα συμπεράσματα ανήκουν στον αναγνώστη.

Το 2007 το Έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών (ETΣ)των ΗΠΑ ξεπέρασε τα 700 δις δολάρια. Ξεπέρασε το 5%του ΑΕΠ. Το πρόβλημα αυτό έχει την βασικότερη αιτία του στο ότι οι εισαγωγές είναι πολύ περισσότερες  από τις εξαγωγές. Εισαγωγές αγαθών από την Ασία, πετρελαίου από την Ρωσία και την Μέση Ανατολή. Εάν σκεφθούμε ότι οι ΗΠΑ προσελκύουν το 75%των παγκοσμίων καταθέσεων καταλαβαίνουμε μία πολύ βασική αλήθεια για το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης. Οι ΗΠΑ ,οι οποίες είναι συνοθύλευμα λαών, σε καμμία περίπτωση δεν αποτελούν έθνος, τουλάχιστον έθνος εφάμιλλο με το Ελληνικό. Είναι απλά όργανο στα χέρια των εβραίων, οι οποίοι θέλουν μέσα από τις ΗΠΑ να ελέγξουν τον παγκόσμιο πλούτο. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να διαλύσουν τους εθνικούς και κοινωνικούς ιστούς των πιο παραδοσιακών χωρών, που είναι οι χώρες της Ανατολής. Οι κάτοικοι της Ανατολής θεωρούν το αμερικανικό όνειρο ταξίδι σε μία άλλη ζωή, στα μάτια τους η δύση-από την Ευρώπη έως την Αμερική-φαντάζει σαν κάτι το νέο και εντυπωσιακό. Οι ΗΠΑ ελέγχοντας διπλωματικά και με συμμαχίες την Ευρώπη προσφέρουν απλόχερα τον δυτικό παράδεισο στους ανθρώπους της Ανατολής. Στις χώρες της Ανατολής και της Αφρικής εξάγουν τεχνολογία,  επενδύσεις, χρηματοπιστωτική παιδεία, τον τρόπο σύγχρονης εκμετάλλευσης των αγαθών που έχουν ως φύση και έδαφος. Οι χώρες αυτές ανταλλάσσουν όλα αυτά με χρηματικές καταθέσεις και αγορά ομολόγων και την παροχή άφθονων εργατικών χεριών, ανθρώπων που στη χώρα τους θα ήταν άχρηστοι λόγω της ανόδου της τεχνολογίας και της εξειδικευμένης εργασίας που γίνεται υπό την επίβλεψη των ΗΠΑ και της Ευρώπης. Η Δύση πλέον και η Ανατολή γίνεται ένα μπροστά στην ανάπτυξη της τεχνολογίας, μπροστά στην πιθανότητα ο άνθρωπος της τεχνολογίας να κυριαρχήσει στη γη. Η Ανατολή πουλάει ανθρώπους προκειμένου η Δύση να της δώσει την πλήρη τεχνογνωσία. Τα παραδοσιακά έθνη ,η παραδοσιακή ανάπτυξη του τοπικού ανθρώπου που τρέφεται μέσα από το παρελθόν και φωτίζεται από μεταφυσικές πηγές σήμερα θεωρείται κάτι το γελοίο. Η ανάμιξη των ανθρώπων προωθεί το πιο σατανικό σχέδιο. Μπροστά στο ρομποτοποιημένο άνθρωπο που θα είναι ο πρόσκαιρος βασιλιάς της γής δεν υπάρχουν έθνη και σύνορα. Η λαθρομετανάστευση ,η προώθηση στη Δύση ανθρώπων που στην πατρίδα τους θα περίσευαν επειδή συμβαίνουν όλα τα παραπάνω ,είναι η κερκόπορτα μέσα από την οποία η διάλυση των εθνών θα επισυμβεί.

Ο σιωνισμός πανηγυρίζει έστω και πρόσκαιρα. Για τους απογόνους του αβραάμ και του μωϋσή η τεχνολογία είναι όπιο για τις μάζες. Αυτοί ενδιαφέρονται για την ανασύσταση της αυτοκρατορίας που θα έχει ως μέσο την τεχνολογία διότι ο σκοπός είναι η ανασύσταση του βασιλείου τους. Δυνατή όμως φαντάζει στα αυτιά μας η φοβερή κουβέντα του μεγάλου γόη της φιλοσοφίας του Πλάτωνος: «αυθύπαρκτο είναι μόνο το καλό, το κακό είναι απουσία του καλού».Ο Ελληνισμός είναι το αιώνιο καλό.

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

Register

User Registration