Ζωηφόρος

Καιροί χαλεποί , του Βασίλη Δ. Μακρυπούλια,

Καιροί χαλεποί 

του  Βασίλη Δ. Μακρυπούλια

Καθώς πλησιάζουν οι Ευρωεκλογές πραγματικά εκπλήσσομαι από το γεγονός της ελλιπούς ευρωπαϊκής ενημέρωσης των πολιτών. Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές ερίζουν και τυρβάζουν για πολλά, αφήνοντας όμως στην άγνοια το σύνολο των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι αγνοούντες θα προσέλθουν στις κάλπες ψηφίζοντας όχι τις Ευρωπαϊκές θέσεις των υποψηφίων-οι οποίες ακόμη και αν  υπάρχουν αγνοούνται-αλλά τις συνήθεις θέσεις τους για την υλική και μόνο Ελληνική καθημερινότητα.

Ενθυμούμενοι όμως τη Σωκρατική θέση περί της γνώσεως θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε ότι το καθεστώς αυτό της άγνοιας είναι πολύ επικίνδυνο. Κατ΄αρχήν αποκρύβει από τον Ελληνικό λαό το σχεδιαζόμενο μέλλον της Ευρώπης, μέλλον το οποίο δεν σχεδιάζεται και ετοιμάζεται από τους Ευρωπαίους πολίτες αλλά από μεμονωμένα κέντρα εξουσίας. Αυτά τα κέντρα εξουσίας όλως περιέργως έχουν ως κοινούς άξονες, τον υλισμό, την οικονομική παγκοσμιοποίηση-ευδαιμονία των ολίγων-την εξάλειψη των εθνών και του ανωτέρου διαφορετικού πολιτισμού που αυτά αντιπροσωπεύουν. Υπάκουα αυτά τα κέντρα εξουσίας στο διεθνή Σιωνισμό φαίνεται να περιμένουν ένα δικό τους  μεσσία ο οποίος θα υποδουλώσει τον κατώτερο άνθρωπο αυτού του υλικού πολιτισμού(;)μεταβάλλοντάς τον σε ένα δουλικό ον φερέφωνο της εξουσίας τους.

Επικεντρωμένες οι επερχόμενες εκλογές σε προσωπικές διαμάχες των γνωστών γόνων χρησιμοποιούν ως αντιπερισπασμό τις «κοκορομαχίες» ώστε κάτω από την προβατίσια επιφάνεια των εξωτερικών διαφωνιών να περάσουν τα σχέδια των ολίγων για την μέλλουσα Ευρώπη. Ο Ελληνικός  λαός ως τυφλός από το κοντάρι της παραπληροφόρησης και της ελλιπούς πληροφόρησης συνεχώς ξεγελιέται.

Το απίστευτο όμως είναι το κάτωθι. Φοβούμενοι οι «μεγάλοι» μήπως οι Έλληνες πληροφορηθούν τα σχέδιά τους αφήνουν ομοϊδεάτες τους μικρής εμβέλειας να αναδειχθούν. Το κέρδος είναι διπλό. Η οργή του Ελληνικού λαού δεν διοχετεύεται σε κάτι το διαφορετικό-πραγματικές ορθόδοξες και εθνικές φωνές είναι καταδικασμένες στην καταφρόνια των Μ.Μ.Ε-αλλά πονηρά ξεσπά σε μικρά  κόμματα τα οποία ενώ φαινομενικά είναι άφθαρτα ουσιαστικά είναι προπομποί των μεγάλων. Από την άλλη πλευρα αυτά τα μικρά κόμματα επειδή ακριβώς δεν έχουν να χάσουν τίποτε λένε μερικές αλήθειες πραγματικά απίστευτες για το τι ετοιμάζεται, τις οποίες μετά τις εκλογές θα οικειοποιηθούν οι μεγάλοι δίνοντας στους μικρούς την άμοιβή τους –μπορούμε να φαντασθούμε την αμοιβή θώκων και εξουσίας.

Ξέρουμε την Ευρώπη που ετοιμάζεται. Ο άνθρωπος μηχανή,ο άνθρωπος μικροτσίπ είναι ο Ευρωπαίος του μέλλοντος. Φυσικά οι χριστιανοί και εθνικιστές που πρεσβεύουν έναν άνθρωπο που όπως είπε ο Πλάτων οι ρίζες του θα είναι στον ουρανό αποκλείονται από προσώπου Ευρώπης. Ο ηλεκτρονικά δούλος άνθρωπος, ο οποίος θα παρακολουθείται ακόμη και στις απόλυτες προσωπικές στιγμές του θα είναι ο Ευρωπαίος του μέλλοντος.

Τα κράτη θα διαλυθούν. Δεν μας κάνει εντύπωση η όψιμη καταδίωξη του θρησκευτικού εθνικισμού αλλά και της θρησκείας ως παραμέτρου διάπλασης του πραγματικού και μεταφυσικά ελεύθερου  ανθρώπου; Του ανθρώπου δηλαδή που μπορεί να ζήσει πέρα από την ύλη. Δεν μας κάνει εντύπωση η παρασκευή ενός ανθρώπου πλήρως ετερόφωτου-θύμα της ύλης, των αρρωστιών και της παντελούς άγνοιας, θύμα των διαδηλώσεων και των υλικών αναζητήσεων; Περιφέρειες θα υπάρξουν ξεκομμένες από το παρελθόν, δούλες του παρόντος. Η παγκόσμια υλική ολιγαρχία πάνω στο θρόνο της θα χαίρεται την επίγεια εξουσία της έως τη στιγμή που το φώς του όντος  θα περάσει το σύννεφο αυτής της διάστασης και όλα θα αποκατασταθούν.

Η ουσία λοιπόν ευρίσκεται στα μικρά κόμματα. Δεν είναι τυχαίο ότι εκπρόσωποι της Δράσης είναι υπέρ της χρήσης του ονόματος της ιεράς και Ελληνικής Μακεδονίας από τους σκοπιανούς. Ούτε είναι τυχαίο ότι τηλεοπτικός εκπρόσωπος του κόμματος αυτού διαρρηγνύει τα ιμάτιά του επειδή η επίσημη θρησκεία-βάσει Συντάγματος –είναι η Ορθοδοξία, με αποτέλεσμα στα δικαστήρια να κρέμεται η εικόνα του Θεανθρώπου πίσω από τους δικαστές. Φωνάζει επίσης για την δυσκολία εφαρμογής των ρυθμίσεων γύρω από τους ομοφυλόφιλους και θεωρεί ότι μέσα από το παιχνίδι που παρουσίασε κατάλαβε ότι η Ελληνική κοινωνία είναι συντηρητική. Προσέξτε με ποιο τρόπο διαλύεται ο ιστός της παραδοσιακής Ελληνικής κοινωνίας η οποία ενώνεται κάτω από κοινά ιδανικά. Στη νέα Ευρώπη δεν θέλουμε τέτοιους συνεκτικούς δεσμούς, παρά μόνο άτομα ηλεκτρονικά σκλαβωμένα και απομονωμένα.

Το απίστευτο είναι ό,τι συνέβη με το όψιμο κόμμα των «Οικολόγων»-άραγε χρειάζεται ταυτότητα να είσαι οικολόγος, εμείς ως χρστιανοί που λατρεύουμε τον «εν ύδασι την γη κρεμάσας» δεν είμαστε οικολόγοι; Κορυφαίο στέλεχος του αριστερογενούς αυτού κόμματος κατ΄ευθείαν φιλοξενήθηκε στα κανάλια. Αυτό το στέλεχος το είδα σε πολύ καλή κατάσταση αφού ως γνωστόν στην Ελλάδα ευδοκιμεί το πιο απίστευτο είδος ανθρώπου, αυτό που διαθέτει αριστερή συνείδηση και αμερικανική κοιλία. Μετά από τα κερδοφόρα σήριαλ και τις διαφημίσεις γνωστής  εταιρίας κινητών τηλεφώνων ο νέος οικολόγος σκέφθηκε να οικειοποιηθεί και νέα ταυτότητα. Επίσης στα ψηφοδέλτια αυτού του κόμματος υπάρχει και υποψήφιος ο οποίος πρότεινε η οδός «Αποστόλου Παύλου»στη Θεσσαλονίκη να μετονομασθεί σε Κεμάλ Ατατούρκ!!!.

Έσεται ήμαρ. Μέχρι όμως να εμφανισθεί αυτό το ήμαρ της ροδοδάκτυλης Ηούς είμαστε όλοι υπεύθυνοι για την συνέχεια της εθνικής και θρησκευτικής συνέχειάς μας. Είμαστε όλοι υπέυθυνοι μέσα στην Ευρώπη των εθνών να έχουμε πρωταγωνιστικό εθνικό και πολιτιστικά οικουμενικό λόγο. Είμαστε όλοι υπόλογοι να διαδώσουμε τον Ελληνικό πολιτισμό στα πέρατα της νέας Ευρώπης, διότι μόνον το Ελληνικό αγαθό της δικαίας πολιτείας και του προσωπικού ανθρώπου μπορεί να οικοδομήσει έναν κόσμο που θα γεννήσει τον άνθρωπο του μέλλοντος. Τον οντικά πραγματικά άνθρωπο που θα χαράξει ένα αύριο καθαρά δικό του.

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

Register

User Registration