Ζωηφόρος

Γιατί πρέπει να πετάξουμε την τηλεόραση, του Μόσχου Εμμ. Λαγκουβάρδου,

Γιατί πρέπει να πετάξουμε την τηλεόραση

του Μόσχου Εμμ. Λαγκουβάρδου

 

     Δείτε γιατί πρέπει να πετάξουμε την τηλεόραση, τουλάχιστον χάριν της οικονομίας. Η οικονομία εξαρτάται από την ψυχολογία του λαού και η ψυχολογία είναι ελεύθερη ή ανελεύθερη (κατευθυνόμενη απ΄ την τηλεόραση και τα τα άλλα ΜΜΕ).

    Μπορούμε να θωρακίσουμε την οικονομία μας από τις τεχνητές οικονομικές κρίσεις, με το να είμαστε ελεύθεροι από την πολιτική και οικονομική προπαγάνδα των ΜΜΕ. Αυτός είναι ένας από τους αμέτρητους λόγους για τους οποίους η τηλεόραση πρέπει να πεταχτεί έξω από κάθε ελληνικό σπίτι,διότι η τηλεόραση δημιουργεί ανελεύθερη και κατευθυνόμενη ψυχολογία.

   Η οικονομία είναι ψυχολογία και η ψυχολογία είναι ελεύθερη και απρόβλεπτη ή ανελεύθερη και κατευθυνόμενη από τα ΜΜΕ. Η οικονομία με ελεύθερη ψυχολογία διαφέρει από την οικονομία με ανελεύθερη και κατευθυνόμενη από την τηλεόραση ψυχολογία όσο διαφέρει το τίμιο παιχνίδι από το παιχνίδι στο οποίο σε κλέβουν μπροστά στα μάτια σου.Θα συνέχιζες να να παίζεις στο παιχνίδι που σε κλέβουν μπροστά στα μάτια σου;

   Οι κλέφτες όσο βρίσκουν συμμέτοχους στα άτιμα παιχνίδια τους τα ίδια τα θύματά τους, έχουν την ευχέρεια να κατασκευάζουν τεχνητές οικονομικές και κοινωνικές κρίσεις. Με αυτήν την έννοια η τηλεόραση στα σπίτια μας είναι συναίνεση. Από τα αρχαία χρόνια ο θυματοποιητικός μηχανισμός της βίας ζητούσε τη συναίνεση των θυμάτων.

   Κατάλοιπο της συναίνεσης από τις αρχαίες ανθρωποθυσίες είναι το πιάτο στο τελευταίο γεύμα του μελλοθανάτου. Στους δε λαούς, όπως σε μας, είναι η περίοδος της ψεύτικης υλικής ευμάρειας για να αποσπάσουν τη συναίνεση των θυμάτων. Πώς θα πειστούν όσοι  ωφελήθηκαν από την πολιτική κατάσταση τα τελευταία χρόνια να υπερασπιστούν την ελευθερία τους και την ίδια τη ζωή αυτών και των παιδιών τους;

  Η οικονομία είναι τίμιο παιχνίδι όσο η ψυχολογία του λαού είναι ελεύθερη και απρόβλεπτη. Όταν η ψυχολογία του λαού είναι ανελεύθερη , όπως τώρα στην Ελλάδα, και σε άλλες χώρες του κόσμου, οι κλέφτες έχουν την ευχέρεια, με τη συναίνεση των θυμάτων τους, να κατασκευάζουν τεχνητές οικονομικές και κοινωνικές κρίσεις όπως η σημερινή στην Ελλάδα.

    Η τηλεόραση είναι συναίνεση και πρέπει να πεταχτεί έξω από κάθε ελληνικό σπίτι.

 

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

Register

User Registration