Ζωηφόρος

Η πτώχευση δεν είναι ούτε δολία χρεωκοπία ούτε "φτώχευση" !

Τα πολιτικά κόμματα σκοπίμως αφήνουν τον κόσμο να συγχέει την πτώχευση με την δολία χρεωκοπία και κάποιοι και με την "φτώχευση".

 

Να γιατί όταν οι πολίτες αγωνίζονται για την ελευθερία τους, αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους. Αν οι σύλλογοι ήταν ανεξάρτητοι από τα πολιτικά κόμματα θα μπορούσαν, οι δικηγορικοί σύλλογοι στην προκειμένη περίπτωση, να ενημερώσουν τους πολίτες, λόγω επαγγέλματος.

Ούτε το έγκλημα της δολίας χρεωκοπίας διέπραξαν ομοθυμαδόν οι Έλληνες ως λαός, ούτε καμία δικαστική απόφαση τους τιμώρησε συλλήβδην, χωρίς κατηγορία και χωρίς δίκη.

Ούτε η πτώχευση είναι "φτώχευση", όπως είπε ο πρωθυπουργός, διότι είναι θεσμός του δικαίου, ο οποίος προστατεύει την τιμή, την αξιοπρέπεια, την ελευθερία, την περιουσία και τη ζωή των πολιτών, έναντι των δανειστών και εν πάση περιπτώσει και αυτή κηρύσσεται δια δικαστικής αποφάσεως, ύστερα από αγωγή των δανειστών.

Το πολιτικά κόμματα σκοπίμως αφήνουν τον κόσμο στο σκοτάδι για να προκαλέσουν αισθήματα ενοχής στους απλούς ανθρώπους, και να εφαρμόσουν τα απάνθρωπα μέτρα εναντίον τους, που ούτε σε καταδίκους που εκτίουν ποινές για βαρύτατα εγκλήματα δεν εφαρμόζονται στον πολιτισμένο κόσμο.

 

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel