Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, είναι μεθοδευμένα για να επιβάλλουν το "χάραγμα" με το 666.., του Στρατή Ανδριώτη,

Όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα,

είναι μεθοδευμένα

για να επιβάλλουν το "χάραγμα"

με το 666..

του Στρατή Ανδριώτη


Στην Ελλάδα, ειδικά τα τελευταία χρόνια, όλοι οι κρατούντες που αναρριχήθηκαν για να κυβερνήσουν την ιστορική χώρα μας, στην οποία έχουμε την μεγάλη τιμή να είμαστε πολίτες της, έχουν επιδοθεί μανιωδώς να την καταστρέψουν, σκοπεύοντας όπως όλα ξεκάθαρα αποδεικνύουν σήμερα, στη διάλυση της πατρίδας μας. Δεν είναι τυχαίο ότι σε όλα απέτυχαν, σε τίποτα δεν προόδευσε η χώρα, τίποτα δεν λειτουργεί σωστά και όλα τείνουν να πηγαίνουν μεθοδευμένα από το κακό στο χειρότερο, παρά τους κομπασμούς των πολιτικών, που δυστυχώς, κάνοντας ρουσφέτια και λέγοντας ψέματα, βρίσκονται περιέργως στην επιφάνεια, καθορίζοντας με αποτυχία τις τύχες του υπερήφανου ελληνικού λαού. Αξιοπερίεργο είναι ότι ενώ όλες οι προσπάθειές τους απέτυχαν παταγωδώς, εκείνοι επιμένουν εγωϊστικά να συνεχίζουν να κάνουν κακό στη χώρα, χωρίς να έχει κανένας απ' αυτούς την ευθιξία να παραδεχθεί όλα όσα τους καταλογίζονται ή τουλάχιστον να αποσυρθεί να μην τον βλέπει ο κόσμος...

Εκτελώντας διατεταγμένες εντολές, επέτρεψαν κάθε ανομία στη χώρα, πρωτοστατώντας σε πολλές περιπτώσεις οι ίδιοι, αφήνοντας τη χώρα έρμαιο στον κάθε καιροσκόπο, που μπορούσε να καταχράζεται, να παρανομεί ασύστολα, μόνο και μόνο επειδή ήταν του κόμματος και της "παρέας"! Και τώρα ανακαλύπτουν οι ίδιοι οι παρανομούντες, ότι η χώρα είναι προ του γκρεμού της χρεοκοπίας, και επιβάλλουν δυσβάσταχτα σκληρά μέτρα για να σωθεί η οικονομία και η χώρα που εκείνοι διαλύουν διαχρονικά και συστηματικά. Επιβαρύνοντας και τιμωρώντας ενάρετους, έντιμους καί δίκαιους πολίτες, που δεν έχουν απολύτως καμία συμμετοχή στη διάλυση της χώρας. Αν και για όσους έχουν συμμετάσχει στην τραγική κατάσταση στην οποία επήλθε η Ελλάδα, αυτό οφείλετε στο ότι τους το επέτρεψαν οι αδιάφοροι καλοπληρωμένοι πολιτικοί και οι με κομματικά κριτήρια τοποθετημένοι εξουσιαστές. Αφήνοντας εσκεμμένα επί σειρά ετών, να λυμαίνονται τις τύχες της χώρας, αδίστακτοι τυχοδιώκτες. Αδιαφορώντας για το που οδηγείται η χώρα.

Κι όμως, πολλοί απ' αυτούς, ήταν γνώστες της καταστάσεως, και επέτρεπαν την οργανωμένη δολιοφθορά ενάντια στην Ελλάδα. Ήθελαν να ρημάξουνε ότι είχε απομείνει όρθιο. Ήταν συμμέτοχοι στο μεγάλο "κόλπο", με το οποίο θα παρέδειδαν τη χώρα διαλυμένη στα χέρια των ξένων αφεντικών τους, που θέλουν να διαλύσουν τα κράτη, τα έθνη, τα σύνορα και να παραμείνουν εκείνοι ισχυροί εξουσιαστές σε όλο τον κόσμο. Ήταν ένα καλά οργανωμένο σχέδιο, που εφαρμοζόταν βήμα βήμα.

Δεν είναι τυχαίο, ότι σήμερα δεν λειτουργεί τίποτα σωστά στην Ελλάδα και έχουν εξορμήσει με μίσος κατά των πολιτών, παίρνοντας με κάθε τρόπο τα λεφτά και την αξιοπρέπειά τους. Συνεχίζοντας να καταπιέζουν ακόμα πιο πολύ τον ελληνικό λαό, μέχρι να τον εξαναγκάσουν να υποταχθεί στο δόλιο σύστημά τους, που γι' αυτό συμβαίνουν όλα. Αφού τα πάρουν όλα από τους Έλληνες, στο τέλος θα θελήσουν να εφαρμόσουν το ηλεκτρονικό σύστημά τους, παρουσιάζοντάς το ως ιδανικό. Σφραγίζοντας τους πολίτες καί χαράσσοντάς τους στο μέτωπο ή στο χέρι. Πρόκειται για το χάραγμα των πολιτών με το εβραϊκό σύμβολο, τον αριθμό 666, όπως προφητεύεται στην Αποκάλυψη και που χωρίς αυτό δεν θα μπορεί κανείς να συναλλαγεί!!! Με το σύστημα αυτό, οι επίδοξοι κοσμοκράτορες της παγκοσμιοποίησης, θα προσπαθήσουν να πείσουν τον κόσμο, ότι μόνο με τον τρόπο αυτό θα μπορούν να πατάξουν την παραβατικότητα καί την φοροφυγή των πολιτών. Δεν είναι όμως τίποτα άλλο από ένα κόλπο για να φακελώνουν και να ελέγχουν τους ανθρώπους, προβάλλοντας ως πρόσχημα την παρανομία σε κάθε χώρα, την οποία έχουν καθιερώσει με τα όργανά τους που εξουσιάζουν κάθε λαό. Είναι ένα δόλιο σύστημα για να επιβάλλουν την ηγεμονία τους στους λαούς που θα καταδυναστεύουν.

Είναι πλέον πασιφανές, ότι δεν πρόκειται για μία χριστιανική φοβία, όπως διέδιδαν ειρωνικά οι μετέχοντες στο κόλπο για να παραπλανούν τους ανυποψίαστους και αδιάφορους ανθρώπους, αλλά είναι μια πραγματικότητα που μέρα με τη μέρα φαίνεται καθαρότερα. Είναι η αλήθεια που επιβεβαιώνεται...

πηγή: http://stratisandriotis.blogspot.com/2012/03/666.html

Zoiforos.GR

Τελευταία άρθρα από τον/την Zoiforos.GR

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR