Ζωηφόρος

Γιατί φοβήθηκαν τις δηλώσεις του Πειραιώς Σεραφείμ; του Στρατή Ανδριώτη,

Γιατί φοβήθηκαν τις δηλώσεις του Πειραιώς Σεραφείμ;

του Στρατή Ανδριώτη

Πραγματικά αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ που δεν φοβήθηκε να εκφράσει θαρραλέα τη γνώμη του για τους Εβραίους Σιωνιστές, λέγοντας την αλήθεια που εσκεμμένα αποσιωπάται ή αγνοείται από τα ελεγχόμενα και κατευθυνόμενα Μ.Μ.Ε., που εν πολλοίς είναι όργανα σχεδιασμών των φανατικών Εβραίων ηγετών, οι οποίοι έχουν τους τρόπους και τις μεθόδους για να διεισδύουν σε κάθε καίριο τομέα της οποιασδήποτε χώρας, κυβερνώντας, διοικώντας και εκμεταλλευόμενοι κυρίως την οικονομία. Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο να επιφέρουν την παγκοσμιοποίηση, δηλ. μια παγκόσμια διακυβέρνηση όλων των λαών της υφηλίου, η οποία αποδεδειγμένα εξυπηρετεί τα σύμφωνα με το Ταλμούδ σχέδιά τους, και είναι δική τους μεθόδευση και διεργασία η όλη υπόθεση.

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς, εκτός του ότι είπε τη γνώμη του, εκφράζοντας ελεύθερα και άφοβα τις μεγάλες αλήθειες που πολλοί γνωρίζουν και ελάχιστοι τολμούν να ξεστομίσουν, έδωσε ένα γερό μάθημα σε όλους όσους πολιτεύονται ή δημοσιογραφούν σ' αυτή τη χώρα και που τελικά δεν γνωρίζουν τίποτα για τα αίτια της δημιουργίας των μεγάλων προβλημάτων που μαστίζουν ολόκληρη την ανθρωπότητα ή εσκεμμένα τα παρασιωπούν αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη. Διότι κάποιοι ενώ ομιλούν και γράφουν καθημερινά για τέτοιου είδους θέματα, αναζητώντας δήθεν τα αίτια της κρίσης, στην πραγματικότητα είναι βαθιά νυχτωμένοι και δεν κατανοούν ούτε καν τα στοιχειώδη για ότι τεκταίνεται στο παγκόσμιο στερέωμα, μπερδεύοντας ακόμα περισσότερο την κοινή γνώμη με τις άσχετες, πλανεμένες και πολύ άστοχες και ανεύθυνες γνώμες.

Η όλη κατάσταση είναι δείγμα του τι εξυπηρετούν και για ποιους εργάζονται οι εγκάθετοι και τα όργανα ενός παγκόσμιου βρωμερού συστήματος που λυμαίνεται τους λαούς. Το γεγονός ότι κάποιοι πολιτικοί, κανάλια, δημοσιογραφίσκοι κ.λ.π. βγαίνουν για να υπερασπισθούν τους Σιωνιστές, κατηγορώντας τον Μητροπολίτη επειδή είπε τα πράγματα με τ' όνομά τους, δείχνει το πόσο τους πονάει όταν αποκαλύπτονται τα βρωμοσχέδιά τους, τα οποία έχουν καταστρέψει την ανθρωπότητα. Διότι είναι βέβαιο ότι πίσω από όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο είναι παρόντες οι υπαίτιοι Εβραίοι ηγέτες, που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τον απλοϊκό εβραϊκό λαό, ο οποίος έχει ευεργετηθεί και προστατευθεί πλειστάκις από τους Έλληνες Χριστιανούς. Αντιθέτως, είναι γνωστό τοις πάσι, το τι έχει υποστεί ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία από τις ανά τους αιώνες μυστικές, δόλιες και ύπουλα επινοημένες ραδιουργίες των Εβραίων Σιωνιστών που συναντάμε πίσω από κάθε μεγάλη συμφορά τους Γένους μας.

Απορίας άξιον είναι το γιατί όταν καθυβρίζεται συνεχώς και συκοφαντείται η Ορθόδοξη Εκκλησία, δεν βγαίνουν να διαμαρτυρηθούν όλοι αυτοί οι γραικύλοι και καθ' όλα τους εξωμότες, που τώρα ωρυόμενοι υπερασπίζουν τις ηγεσίες των Εβραίων. Τέλος, ας μην παραβλεφθεί ότι οι διαμαρτυρόμενοι για τις αλήθειες που ξεστόμισε ο Πειραιώς Σεραφείμ, ανήκουν οι περισσότεροι σε μασονικές στοές, συμμετείχαν στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ κ.λ.π. οι οποίες ως γνωστόν εργάζονται πυρετωδώς υπηρετώντας τους στόχους των Εβραίων Σιωνιστών.

Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Πηγή: http://stratisandriotis.blogspot.com/2010/12/blog-post_30.html

***

Γιατί χτυπούν τον Πειραιώς

του Χρήστου Χαρίτου

Πολιτευτή Α’ Πειραιώς και Νήσων του ΛΑ.Ο.Σ.

Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες μίας πρωτοφανούς επιθέσεως εναντίον του Σεβ. Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Αφορμή στάθηκαν κάποιες αναφορές του Μητροπολίτη μας στην εκπομπή «κοινωνία ώρα Mega» στις 20 Δεκεμβρίου. Εκεί ο κ. Σεραφείμ εξέφρασε την αγωνία του για την «καταστροφή της οικογένειας που είναι το πρωταρχικό κύτταρο της κοινωνίας, με τις μονογονικές οικογένειες, με τα ομόφυλα ζευγάρια, δηλαδή μία προσπάθεια καταστροφής των εθνικών κρατών». Παράλληλα, δήλωσε πως «υπάρχει μία παγκόσμια προσπάθεια απομειώσεως της θρησκευτικής ιδιοπροσωπείας των Χριστιανών”.

Ερωτώμενος για τους υπαιτίους αυτών των προβλημάτων, έκανε αναφορά στον «διεθνή σιωνισμό». Από αυτό το σημείο ξεκίνησε μία προσβλητική και δυσανάλογη επίθεση εναντίον του, από τον πρόεδρο του «Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κογκρέσου» Moshe Kantor, έως τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Πεταλωτή.

Θεωρώ άδικη και προσχηματική αυτή την επίθεση. Διότι ο κ. Σεραφείμ έδωσε έμφαση στην συνέντευξή του στην προστασία της Ελληνικής οικογένειας, του εθνικού κράτους και του χριστιανισμού. Αυτή ήταν η ταμπακιέρα των δηλώσεων Σεραφείμ. Και για αυτή δεν μίλησε κανείς. Αυτοί που τον περιμένουν, έτσι και αλλιώς, στην γωνία εδώ και καιρό, στάθηκαν μόνο στην αναφορά του στον διεθνή σιωνισμό. Και δεν έφθανε αυτό, κάποιοι προσπάθησαν να τον εμφανίσουν ως «χιτλερικό» (!) και «αρνητή του ολοκαυτώματος» (!), την στιγμή που ο Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιώς δεν είπε τίποτα που να δικαιολογεί αυτούς τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς. Όσοι δε τον γνωρίζουμε, ξέρουμε πολύ καλά και τις απόλυτα δημοκρατικές του πεποιθήσεις.

Συμφωνεί ή όχι, κανείς, με την αναφορά του στον σιωνισμό, δεν δικαιολογεί ούτε τις πρωτοφανείς επιθέσεις που δέχεται, ούτε την διαστρέβλωση των λόγων του. Αυτοί δε που βυσσοδομούν τώρα εναντίον του, υποστήριζαν διάφορα «έργα τέχνης», όπως την εκσπερμάτωση επάνω στον σταυρό, στο όνομα της ελευθερίας της εκφράσεως. Προφανώς, αυτή η ελευθερία δεν ισχύει και για τον κ. Σεραφείμ. Η έλευση των Χριστουγέννων είναι μία ευκαιρία για να αναμετρηθούμε με την συνείδησή μας, μία ευκαιρία για να μειώσουμε την υποκρισία μας. Αυτοί που υβρίζουν και απειλούν, ας κάνουν χρήση αυτής της ευκαιρίας. Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Πηγή: http://www.statesmen.gr/15441/koinonia/%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CF%82_24-12-2010.html

Και από: http://exagorefsis.blogspot.com/2010/12/blog-post_1836.html#more

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

Register

User Registration