Logo
Print this page

Θεόδωρος Πάγκαλος: “Να τεθούν εκτός νόμου συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ”

Με τη συνέντευξή του στην “Καθημερινή της Κυριακής”, ο Θεόδωρος Πάγκαλος προχώρησε και σε σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, εξισώνοντας ουσιαστικά ορισμένες από τις συνιστώσες της Κουμουνδούρου με τη Χρυσή Αυγή.

 

Και όπως είχε ζητήσει πριν από μερικές μέρες για το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, έτσι ζήτησε να τεθούν και οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ εκτός νόμου...

“Εγώ είπα να προειδοποιηθεί η Χρυσή Αυγή, και αν δεν καταλάβει ότι είναι αδιανόητο να δέρνουν οι μπράβοι της όποιον δεν γουστάρουν, να τεθεί εκτός νόμου. Και επειδή ακούω κάποιους να διαμαρτύρονται για τις ομοιότητες των δυο άκρων, ας καταλάβουν τούτο: Όταν ο κάθε τραμπούκος του ΣΥΡΙΖΑ ενεθάρρυνε τη βία διότι τον έπαιρνε, να μην απορεί για το σημερινό χάος. Δεν μπορεί ο τραμπουκισμός της Χρυσής Αυγής να είναι καταδικαστέος, αλλά αυτός του ΣΥΡΙΖΑ επαναστατικός. Επομένως, εκτός νόμου θα έλεγα ότι πρέπει να απειληθεί ότι θα βρεθεί, όχι μόνο η Χρυσή Αυγή αλλά και κάποιες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, αν συνεχίσουν συστηματικά να εμποδίζουν τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των Ελλήνων”, δήλωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έχει στραφεί και άλλες φορές στο παρελθόν κατά του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στην ίδια συνέντευξη στην “Καθημερινή της Κυριακής” αποκαλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ “γελοίο άτομο”.

REPORTER 21.10.2012

Πηγή: http://emprosdrama.blogspot.gr/2012/10/blog-post_9127.html

Related items

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR