Logo
Print this page

Τα κενά δοχεία θορυβούν…,

Τα κενά δοχεία θορυβούν…

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα, σήμερα, για τους γραφειοκρατικούς τενεκέδες: συνδικαλιστικούς και πολιτικούς, ιδιαίτερα κουκουέδικους…

Θορυβούν οι τενεκέδες αυτοί για «πολέμους», «ανυπακοή», «ξεσηκωμούς» κ.λπ, για καλύψουν με αυτούς τους λεκτικούς θορύβους, τη σκανδαλώδη υπακοή τους στην κατοχική «νομιμότητα»…

Και για να κρύψουν την ουρά τους που έχουν βάλει στα σκέλια, εντός και εκτός βουλής.

Εντός: Συμμετέχουν με υπέρμετρο ζήλο στο κατοχικό κοινοβούλιο και στις φιέστες του. Εδώ δεν πρόκειται περί απλής υπακοής, αλλά ολοκληρωτικής ΥΠΟΤΑΓΗΣ στην καθεστωτική ΑΠΑΤΗ και μάλιστα ωμά κατοχικής…

Εκτός: Με ειρηνικές παρελάσεις στις Στήλες του Ολυμπίου Διός και στις ραχούλες του Φιλοπάππου…

Και αν η λαϊκή οργή «ξεφύγει» από τα συρματοπλέγματα της κατοχικής «νομιμότητας» και σπάσει και κανένα καθεστωτικό κεφάλι, τότε η «ανυπακοή» του ΚΚΕ και των άλλων του σιναφιού, γίνεται ΟΥΡΛΙΑΧΤΟ υπακοής, δηλαδή καταδίκης της ανυπακοής…

Επειδή, όμως, ο κόσμος αρχίζει να αντιλαμβάνεται πλέον αυτό το θόρυβο απάτης των «κενών δοχείων», επιλέγουν οι γραφειοκράτες του Περισσού, άλλη «επαναστατική» αρένα, για να θορυβήσουν και να προσφέρουν απλόχερα τις υπηρεσίες τους στο καθεστώς: Την Εκκλησία!!!

Πιστεύουν οι αφελείς ότι εδώ μπορεί να κρύψουν τη γύμνια τους και τη μιζέρια τους και να εμφανιστούν σαν «μεγάλοι επαναστάτες» που τα βάζουν με το «σκοταδισμό» της Εκκλησίας!!!

Μόνο που αυτά τα «κενά δοχεία» του γραφειοκρατικού, παρασιτικού, σταλινικού εκφυλισμού (δεν έχουν καμία, απολύτως καμία, σχέση με τον κομμουνισμό) δεν είναι σε θέση να καταλάβουν κάποια απλά πραγματάκια, που ο λαός καταλαβαίνει πολύ καλά:

α) Ότι αφήνουν το γάμο και πάνε για πουρνάρια. Αφήνουν τον εφιάλτη της Νέας Τάξης, νομιμοποιούν αυτόν τον εφιάλτη και τα κατοχικά όργανα του νεοταξικού ολοκληρωτισμού και, για να καλύψουν αυτή την πελώρια ιστορική προδοσία τους, επιδίδονται στην επινόηση άθλιων τεχνασμάτων: κατασκευάζουν ζητήματα που μόνο το καθεστώς τα κατασκευάζει και βρίσκονται ΕΞΩ, πολύ έξω, από τους προβληματισμούς, τις αγωνίες και τα αιτήματα του ελληνικού λαού.

Ο λαός και τα λαϊκά κινήματα, ούτε στο ελάχιστο δεν θέτουν, σήμερα αιτήματα κατά της Εκκλησίας.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ: ο ελληνικός λαός συσπειρώνεται γύρω από την Ορθοδοξία και τους αγωνιστές της…

Αυτοί που θέτουν αιτήματα κατά της Εκκλησίας είναι οι πολυεδρικοί μηχανισμοί του νεοταξικού κράτους, το κατοχικό καθεστώς και οι πολύχρωμοι μπράβοι του…

β). Ότι με το να πολεμάς το «σκοταδισμό» δήθεν της Εκκλησίας αναγορεύεις σε «πρόοδο» το κατοχικό καθεστώς και τη βαρβαρότητα της Νέας Τάξης!!!

Η Νέα Τάξη και τα καθεστωτικά της ανδρείκελα, δηλαδή ο σύγχρονος φρενοβλαβής ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ, η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ του απόλυτου, είναι αυτά που επιδιώκουν, με νύχια και με δόντια, να αποτεφρώσουν το «σκοταδισμό» της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ της Ορθοδοξίας στον οδοστρωτήρα του νεοταξικού σκοταδισμού και του φασιστικού ολοκληρωτισμού δεν είναι «σκοταδισμός», αλλά ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ συντελεστής προόδου…

Τα γραφειοκρατικά, σταλινικά παράσιτα βλέπουν και εδώ τα πράγματα ανάποδα, ακριβώς γιατί αποτελούν «γρανάζι» του νεοταξικού σκοταδισμού…

Τα βλέπουν τόσο ανάποδα που δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν ότι η εκκλησιαστική περιουσία είναι ΔΗΜΟΣΙΑ περιουσία.

Ταυτίζουν το «δημόσιο» με το κράτος, δηλαδή το κράτος προτεκτοράτο της Νέας Τάξης το οποίο έχει περάσει στα χέρια των μαφιών του χρήματος και ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ με ταχύτατους ρυθμούς.

Δεν βλέπουν ότι ο πιο ισχυρός εγγυητής της εθνικής περιουσίας είναι η Εκκλησία και όχι το κράτος…

Έτσι ΑΠΑΙΤΟΥΝ τα «αριστερά» δεκανίκια της Νέας Τάξης, όλων των αποχρώσεων, να περάσει η περιουσία στο «δημόσιο»(!!!), δηλαδή στο ΙΔΙΩΤΙΚΟ κράτος…

Ο πιο ασφαλής και δόλιος τρόπος να ιδιωτικοποιηθεί η εκκλησιαστική περιουσία και να περάσει στα χέρια των πολυεθνικών!!!

Μετά κραυγάζουν εναντίον δήθεν των πολυεθνικών και των ιδιωτικοποιήσεων!!!

Για να καλύψει, λοιπόν, όλες αυτές τις προδοσίες η ηγεσία του ΚΚΕ και την ΥΠΑΚΟΗ της στα κελεύσματα της Νέας Τάξης, μπήκε στην πρωτοπορία του αγώνα κατά της Εκκλησίας και θορυβεί «επαναστατικά» αφόρητα και διατεταγμένα!!!

Καταγράφουμε και τρίτο κρούσμα αυτής της θορυβώδους «επαναστατικότητας» των κενών δοχείων: καθιστά πιο ορατή τη διατεταγμένη υπηρεσία που εκτελούν τα όργανα του ΚΚΕ:

Μητροπολίτης Πατρών σε ορκωμοσία Περιφερειάρχη: «Εδώ είναι η θέση μας και μαζί σας αγωνιζόμαστε» (video) (http://www.zoiforos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=5078&Itemid=1)

Παρόμοιο περιστατικό με αυτό του Μητροπολίτου Γόρτυνος κ. Ιερεμία στην Δημητσάνα, αντιμετώπισε κατά την ορκωμοσία του Περιφερειάρχη Πατρών και των Συμβούλων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος.

Μιλώντας από του βήματος, επικεφαλής αριστερής παράταξης, αφού τόνισε ότι ορκίστηκες πολιτικά, ανέφερε ότι είναι υπέρ του πλήρους διαχωρισμού μεταξύ Εκκλησίας και Πολιτείας κι ότι η Εκκλησία θα πρέπει να περιοριστεί «στα του οίκου της».

Άμεση ήταν η αντίδραση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου, οποίος διευκρίνισε ότι: «Η Εκκλησία με την Πολιτεία έχουν διακριτούς ρόλους και αυτούς τους σεβόμεθα. Και αυτή η Εκκλησία, αγωνίζεται για αυτό τον λαό. Εδώ είναι η θέση μας και μαζί σας αγωνιζόμαστε. Το λέγω για να το ξέρετε όλοι.

Με πολλή αγάπη η Εκκλησία στηρίζει όχι μόνο τα λαϊκά στρώματα, αλλά και όλον αυτόν το λαό, είτε πιστεύει στην Εκκλησία, είτε όχι.

Σας αγκαλιάζουμε όλους με πολύ - πολύ αγάπη. Και τον προλαλήσαντα».

Δείτε το σχετικό video, έτσι όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο (το περιστατικό αυτό θα το δείτε στο 45ο περίπου λεπτό του video).

http://www.i-m-patron.gr/news1/news_2011/10111_perifersymboul_vid.html

πηγή: http://resaltomag.blogspot.com/2011/01/blog-post_03.html

Zoiforos.GR

Latest from Zoiforos.GR

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR