Logo
Print this page

Μείζον πολιτικό και εθνικό θέμα αποκάλυψε η Παράταξη "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"

Η πολιτική, οικονομική και εθνική διάσταση του θέματος της Στρογγύλης,

που αποκάλυψεη Πολιτική Παράταξη "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"

αποσόβησε τα χειρότερα για την Πατρίδα μας.

 

Μείζον πολιτικό και εθνικό θέμα αποκάλυψε η Παράταξη "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης TVCOSMOS, την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013. Ο πρώην Πρόεδρος της Παρατάξεως κ. Εμμανουήλ Βολουδάκης, σε μια χειμαρρώδη συνέντευξη στους δημοσιογράφους κ. Λ. Λοΐζο και κ. Τ. Χατζηιωάννου, μεταξύ άλλων, κάλεσε την Κυβέρνηση να διαψεύσει τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου αλλά και του Ελληνικού ιστοχώρου, περί χαρακτηρισμού της νήσου Στρογγύλης ως αρχαιολογικού χώρου με αποτέλεσμα την μετατόπιση-συρρίκνωση της Ελληνικής ΑΟΖ και να αποκαλύψει εάν πραγματοποιείται σχετικός διάλογος.

Ο κ. Βολουδάκης επεσήμανε την ύποπτη σιγή της Κυβέρνησης για το θέμα και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η σύλληψη των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής έγινε όχι τυχαία την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Από την άλλη μεριά, ο Δήμαρχος της Μεγίστης, κ. Γεώργιος Αχλαδιώτης,  διέψευσε την είδηση ότι έχει χαρακτηριστεί η Στρογγύλη Αρχαιολογικός χώρος και ότι απομακρύνθηκαν από τη Στρογγύλη οι Έλληνες στρατιώτες.

Η Παράταξη "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" καλεσε ανοιχτά την Κυβέρνηση να διαψεύσει επισήμως ότι εξετάζει το θέμα χαρακτηρισμού του νησιού ως αρχαιολογικού χώρου με συνέπεια την μετατόπιση της Ελληνικής ΑΟΖ και ότι ουδέποτε δόθηκε εντολή να απομακρυνθεί από το νησί το Ελληνικό στράτευμα ούτε εξετάζεται τέτοια περίπτωση.

Η απάντηση ήρθε λίγες μέρες μετά, από τους αρμόδιους Υπουργούς οι οποίοι διαβεβαίωσαν ότι δεν πρόκειται να χαρακτηριστεί το νησί αρχαιολογικός χώρος.

Ελπίζουμε να μην διαψευσθούν!

Πηγή: http://www.koinwnia.com/2010-01-14-18-06-37/2010-02-10-16-11-27/ethnika-themata/990-poia-einai-i-alitheia-gia-ti-niso-stroggyli

 

Δείτε παρακάτω το Βίντεο

Related items

Media

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR