Ζωηφόρος

Η Χ.Φ.Ε. στα 91.2 FM,

Η Χ.Φ.Ε. στα 91.2 FM

Η Χριστιανική Φοιτητική Ένωση πέρα από την παρουσία της στο χώρο του Πανεπιστημίου δίνει το παρόν και στο χώρο του ραδιοφώνου. Ο σταθμός της Ι.Μ. Πειραιώς στους 91.2 FM, προσφέρει την αγάπη του και τη φιλοξενία του σε εμάς, τα μέλη της Χ.Φ.Ε. και στην εκπομπή μας, τις ΡΑΔΙΟΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ κάθε Σάββατο 19:00-20:00.

Κατ' αυτόν τον τρόπο μας δίνεται η ευκαιρία διά μέσου της 60λεπτης εβδομαδιαίας εκπομπή μας, να καταθέσουμε τη δική μας άποψη και να δώσουμε τη δική μας μαρτυρία.

Σκοπός των ΡΑΔΙΟΚΑΤΑΓΡΑΦΩΝ είναι να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας και στα ερτζιανά, εργαζόμενοι με το ορθόδοξο ήθος και ύφος που μας χαρακτηρίζει. Παράλληλα, διατηρούμε τη ζωντάνια, το ζήλο και τον αυθορμητισμό που απορρέει από τον ερασιτεχνισμό μας και την εθελοντική μας προσφορά. Πάνω απ' όλα όμως, προσπαθούμε να εργαστούμε με υπευθυνότητα και συναίσθηση της αποστολής μας, ώστε να παρουσιάζουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό.

Εδώ θα βρείτε τις πιο πρόσφατες εκπομπές της ραδιοφωνικής συντροφιάς της ΧΦΕ. Μπορείτε να τις κατεβάσετε ελεύθερα και να τις ακούσετε (δεξί "κλικ" στο εικονίδιο και "Αποθήκευση συνδέσμου ως..." ή "Save link as..."). Περιμένουμε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας στο radiokatagrafes AT xfe.gr !

πηγή: http://www.xfe.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=702

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel