Ζωηφόρος

Μεταναστευτικό. Άλλη μία παγίδα; του Στρατή Ανδριώτη,

Μεταναστευτικό

Άλλη μία παγίδα;

του Στρατή Ανδριώτη

Το μεταναστευτικό είναι ένα από τα καίρια προβλήματα που ταλανίζουν την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, αφού ήδη η χώρα μας έχει αποδεχθεί υπεράριθμους μετανάστες και όπως προβλέπεται σε μερικές δεκαετίες οι Έλληνες θα αποτελούν μειονότητα μέσα στην ίδια την χώρα τους. Αναμφίβολα πρόκειται περί ενός μεγάλου προβλήματος που έχει διαιρέσει πολιτικούς και πολίτες σε δύο αντικρουόμενες παρατάξεις. Σ' αυτούς που θεωρούν δεδομένη την πολυπολιτισμικότητα στη χώρα μας, κυρίως αριστερούς στο φρόνημα, που όμως όπου κυβέρνησαν οι ομοϊδεάτες τους στις τελευταίες δεκαετίες απαγορευόταν αυστηρά να μπαίνει και να βγαίνει από την χώρα τους τόσο εύκολα ο οποιοσδήποτε και όποιος αντιφρονούσε ακόμα και στο παραμικρό με το «καθεστώς» μετανάστευε στον άλλο κόσμο! Και ήταν πάρα πολλοί οι τέτοιου είδους «μετανάστες»! Ας δοκιμάσει σήμερα π.χ. ο Τσίπρας, να μπει παράνομα στην Τουρκία ή όπου αλλού επιλέξει, να δει κάτι ωραία «κέντρα υποδοχής» που έχουν. Να δει περιποίηση, φιλοξενία, ανθρώπινα δικαιώματα, ιθαγένειες!

Επίσης, υπάρχουν στη χώρα μας και εκείνοι, που αποτελούν σαφώς την συντριπτική πλειοψηφία, οι οποίοι ναι μεν είναι αυτοί που βοηθάνε φιλανθρώπως τους μετανάστες μέσω του Κράτους και της Εκκλησίας, όμως δικαιολογημένα έχουν σοβαρούς ενδοιασμούς και επιφυλάξεις για την νομιμοποίηση των πολλών μεταναστών στην Ελλάδα, διότι θεωρούν δεδομένο ότι πίσω από την ξέφρενα άοπλη εισβολή λαθρομεταναστών τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας, κρύβονται τα μεγαλοσυμφέροντα των κοσμοκρατόρων της παγκοσμιοποίησης που στρώνουν «παγίδες» για να διαλύουν κράτη, να αλλάζουν σύνορα, να αλλοιώνουν εθνολογικές ομοιογένειες και κυρίως να δημιουργούν προβληματικές καταστάσεις σε τόπους που υπάρχει πετρέλαιο, χρυσό, ουράνιο, πολλά νερά κ.α. Οι περισσότεροι Έλληνες βλέπουν με προβληματισμό οποιαδήποτε όντως περίεργη αλλαγή διαδραματίζεται βεβιασμένα, ειδικά σε μια εποχή που υπάρχουν σωρεία πρωτευόντων προβλημάτων (οικονομία, ασφαλιστικό, υπογεννητικότητα, αρρώστιες, κ.ο.κ.), διότι απ' όλους αυτούς που ενδιαφέρονται δήθεν για το καλό της Ελλάδας, δεν έχουμε δει ποτέ καλό! Μια μικρή αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν πείθει ακόμα και τον πιο άσχετο, ότι από τους δήθεν «φίλους», μόνο συμφορές είδαμε και υποστήριξη καμία.

Είναι λάθος να ονομάζουν εθνικισμό, ρατσισμό ή ξενοφοβία, το γεγονός ότι είναι επιφυλακτικός ο Έλληνας έναντι τέτοιων άνευ λόγου δραστικών αλλαγών στην κοινωνία και στην εθνολογική μας δομή, όταν ζούμε σε μια χώρα σταυροδρόμι, που ιστορικά έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά το τίμημα να επιτρέψουν οι πρόγονοί μας σε 5.000 Οθωμανούς να εγκατασταθούν περί του 5ου αι. μ.Χ. στην Μικρά Ασία όπου έσφυζε ο Ελληνισμός (για 25 εκατομμύρια μιλάνε οι ιστορικοί), να ιδρύσουν κρατίδιο και ωθούμενοι από μια επιθετική θρησκεία (ισλάμ), να κυριαρχήσουν παντού, υποδουλώνοντας και εξισλαμίζοντας εκατομμύρια ανθρώπους, με αποτέλεσμα να ζουν σήμερα ως Τούρκοι δεκάδες εκατομμύρια εξισλαμισθέντες, ενώ οι Έλληνες να είναι μόλις 2.000 ψυχές που δεν έχουν το δικαίωμα να ανοίξουν μία Σχολή τους και για να μπουν τα παιδιά τους το πρωί στις τάξεις των σχολείων, πρέπει να πουν πρώτα τον εθνικό ύμνο της «γείτονος»! Το ίδιο σχεδόν σενάριο παίχτηκε και στην σημερινή Βουλγαρία, όπου ζούσαν Έλληνες (σημ.: Γύρω - γύρω σε όλο τον Εύξεινο Πόντο -και όχι μόνο- όλες τις πόλεις τις έκτισαν από τα αρχαία χρόνια οι Έλληνες!). Εκεί λοιπόν, εισέβαλαν οι 3.000 του Ασπαρούχ, που μελλοντικά έφθασαν στο σημείο να εκδιώξουν με κάθε τρόπο τους Έλληνες, ώστε σήμερα να μένουν εκεί ελάχιστοι από αυτούς. Ομοίως και οι Σλάβοι κατήλθαν από τον 6ο αι. μ.Χ. σε εδάφη που ζούσαν οι Έλληνες για να δουλέψουν! Και εν καιρώ αφού λάδωσε το άντερό τους, σκότωναν, εδίωκαν και έγιναν εκείνοι κυρίαρχοι στον ξένο τόπο και σήμερα ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Εβραίου Σόρος (αφεντικό στα Βαλκάνια), κλέβοντας την ελληνική ιστορία, διεκδικούν ως πρόσχημα την Μακεδονία (ονειροπολώντας να κατέλθουν μέχρι την Λάρισα), επειδή η Χαλκιδική -και όχι μόνο- έχει ορυκτό πλούτο! Τοιουτοτρόπως στην Ιλλυρία, που από το 1913 την έκαναν Αλβανία, ζούσαν από την αρχαιότητα οι Ιλλυριοί που ήταν αρχαίο ελληνικό φύλο (Ιλλυριός λεγόταν ο γιος του Κάδμου, βασιλέως της Θήβας και σήμερα το όνομά του -Ιλίρ- φέρουν οι πιο πολλοί Αλβανοί), που όμως αφού έβαλαν το χέρι τους από την μια οι Λατίνοι, και από την άλλη οι Τούρκοι που αποχριστιάνησαν βιαίως πολλούς Έλληνες, απόμειναν να ζουν εκεί σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες Βορειοηπειρώτες Έλληνες καταδυναστευόμενοι.

Αν οι 5.000 Οθωμανοί, οι 3.000 του Ασπαρούχ, καμπόσοι Σλάβοι και Λατίνοι μας στρίμωξαν στην άκρη, τι άραγε μπορεί να περιμένει σήμερα ο Έλληνας από ένα και πλέον εκατομμύριο ραγδαία αυξανόμενους «μετανάστες» που ζουν στην Ελλάδα; Πώς να εμπιστευτεί άφοβα και εν λευκώ τα όσα διαδραματίζονται. Όταν ήδη άρχισαν να ζητούν διάφοροι να καταργήσουμε τα εθνικά και θρησκευτικά μας σύμβολα, μακραίωνες παραδόσεις και έθιμα, επειδή δήθεν θίγουν τα δικαιώματα όσων εισήλθαν παράνομα στην χώρα. Όταν όσοι επιβάλουν νέες καταστάσεις και στη χώρα μας, προσπαθούν παράλληλα να αλλοιώσουν τα ήθη και την Ελληνική ιστορία για να μην θυμούνται οι Έλληνες τι έχουν τραβήξει απ' όλους αυτούς που και σήμερα μας πληγώνουν παντοιοτρόπως. Όταν τα παραδείγματα γύρω μας, δηλαδή των λαών που δέχτηκαν μετανάστες και ύστερα την πάτησαν, είναι «φρεσκότατα». Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το Κόσοβο, όπου οι Αλβανοί μετανάστες σε Σερβικά εδάφη, όταν έγιναν περισσότεροι, ίδρυσαν κράτος (υποστηριζόμενοι με νύχια και με δόντια από τη «Δύση») που τώρα το εγκαταλείπουν και κατέρχονται στην Βόρειο Ήπειρο για να εκτελέσουν διατεταγμένες «υπηρεσίες» δημιουργίας νέων προβλημάτων! Όταν για χάρη των μουσουλμάνων της Βοσνίας, «ταμπανώθηκε» όλη η Σερβία και για λίγους εγκαταλειμμένους τουρκοκύπριους έγινε πόλεμος και κατάληψη της Β. Κύπρου το '74.

Επίσης, έρχονται καθημερινά στην δημοσιότητα, διάφορα στοιχεία από τις χώρες που προέρχονται οι λαθρομετανάστες τους οποίους κοπτόμαστε να τους δώσουμε γρήγορα ιθαγένεια (άραγε με τι κριτήρια;), και προκύπτει ότι στο Πακιστάν ζουν 3 εκατομμύρια Χριστιανοί που τους απαγορεύεται να έχουν σπίτι, αναγκασμένοι να ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες. Στο Ιράκ συλλαμβάνονται Χριστιανοί και βασανίζονται στις φυλακές μέχρι αρνήσεως της πίστης τους. Στο Αφγανιστάν έχουν διωχθεί οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, ενώ στην Ινδία που μετάνιωσαν επειδή επέτρεψαν να δώσουν δικαιώματα στο 1% των μουσουλμάνων, για να χτισθεί και να λειτουργήσει Ορθόδοξη Εκκλησία, πρέπει η αστυνομία να φρουρεί τους Χριστιανούς από τους μουσουλμάνους. Φυσικά ας μην θεωρεί ότι πρέπει και 'μεις να κάνουμε τα ίδια ή να εκδικούμαστε, αλλά το φρικωδέστερο όλων είναι ότι οι ισλαμιστές διαθέτουν οργανώσεις που δρουν παντού με ακραίο φανατισμό. Ανατινάζοντας κτίρια, επιδιώκοντας αεροπορικές τραγωδίες, ζώνονται με εκρηκτικά και σκορπούν τον θάνατο, και όλα αυτά στον βωμό ενός «ιερού πολέμου» όπου όσοι δεν είναι μουσουλμάνοι θεωρούνται άπιστοι που πρέπει με κάθε τρόπο να τους αλλαξοπιστήσουν. Ας μην παραβλεφθεί ότι η εξάπλωση του μουσουλμανισμού στην Δύση και η απήχηση που έχει ειδικότερα στους νέους, συμβαίνει για τον λόγο ότι το ισλάμ έχει πολύ σεξ! Και αυτό δελεάζει κάθε νέο, αν και το πολύ σεξ στην Τουρκία την καθιστά 2η χώρα στον κόσμο σε τραβεστί!

Κανένας δεν υποστηρίζει ότι όλοι εμείς οι Έλληνες είμαστε καλοί και ότι οι μετανάστες είναι επικίνδυνοι. Αντιθέτως υπάρχουν σήμερα «έλληνες» -κατ' όνομα- που δολιοφθορούν προδοτικά κατά της Ελλάδας και κάποιοι άλλοι που ως νεογενίτσαροι κάνουν μαύρη προπαγάνδα κατά της χώρας. Είναι όμως αποδεδειγμένο, ότι κάποια «κέντρα» αργά ή γρήγορα καιροφυλαχτούν και σπεύδουν να δημιουργήσουν αφορμές ταραχών, συγκρούσεων, αναγνώρισης μειονοτήτων, διεκδικήσεων αυτονομίας, μέχρι και πολεμικών συρράξεων όπου υπάρχουν αίτια. Πολλούς «ανθρώπους» ο διάβολος τους παίζει στα δάκτυλα και είναι εύκολο να ανάβουν «φυτίλια». Ας μην ξεχνάμε ότι επισήμως, οι χώρες απ' όπου προέρχονται πολλοί μετανάστες διεκδικούν ήδη από την Ελλάδα εδάφη και αποζημιώσεις, αντί να ζητούν οι Έλληνες πίσω τα κλεμμένα.

Αν και ανθρωπίνως δεν μπορούμε να απορρίπτουμε να συγκατοικήσουμε με κανέναν συνάνθρωπό μας, επιβάλλεται όμως να προσέχουμε ιδιαιτέρως. Δεν μπορούμε να διαλύσουμε την χώρα μας με μια τόσο μεγαλειώδη ιστορία και πολιτισμό, επειδή κάποιοι που υποτίθεται ότι την υπηρετούν είναι όργανα ξένων συμφερόντων και που δεν τους νοιάζει αν αύριο εκδιωχθούμε από τον τόπο μας. Σε όποιον δεν του αρέσουν τα δεδομένα στην χώρα μας, είτε είναι Έλληνας είτε αλλοδαπός, ας επιλέξει κάποια άλλη χώρα της αρεσκείας τους. Δεν μπορεί οι μειοψηφίες να κάνουν κουμάντο σ' αυτό τον τόπο. Οι Έλληνες που πήγαν να ζήσουν σε άλλες χώρες ως μετανάστες, πήγαν νόμιμα για να δουλέψουν, δεν πήγαν διεκδικώντας εδάφη ή απαιτώντας να αλλάξουν οι Αμερικάνοι, οι Αυστραλοί ή οι Αφρικανοί τις συνήθειές τους!

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel