Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οικονομική στήριξη των … λαθρομεταναστών υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ,

Οικονομική στήριξη των

… λαθρομεταναστών

υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ


***

Έλληνες,

αν αυτά θέλετε, αυτά να ψηφίσετε

αλλά μετά τις εκλογές μην παραπονιέστε

για τις συνέπειες των επιλογών σας!!!

***

Έλληνες,

τα κόμματα που ψηφίζετε δεν έχουν θέσεις

μόνο για την οικονομία…!!!

***

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται, με το πρόγραμμά του, «για τη διεύρυνση της έννοιας του ασύλου και τη γρήγορη χορήγησή του», καθώς και «για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών και διασφάλιση ίσων δικαιωμάτων».

Είναι προφανές, πως – μιλώντας για “άσυλο” – αναφέρεται στους λαθρομετανάστες Αγνοεί, ουσιαστικά, το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης. Και, αντί να συμβάλει στην αντιμετώπισή του, παίρνει θέσεις που οδηγούν στην έξαρσή του. Πως; Μεθοδεύοντας τρόπους μαζικής νομιμοποίησης με τη “διεύρυνση της έννοιας του ασύλου”. Και λειτουργεί σαν μαγνήτης της προσέλκυσης λαθρομεταναστών. Με τις θέσεις του κάνει την Ελλάδα προγεφύρωμα εισόδου και νομιμοποίησης παράνομων μεταναστών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται, επίσης, με το πρόγραμμά του, για «επέκταση του επιδόματος ανεργίας σε όλους και όλες, ντόπιους και μετανάστες, ώσπου να βρουν δουλειά». Αλλά και για «αύξησή του σταδιακά στο 80% του τελευταίου μισθού για την πρώτη διετία…».

Είναι προφανές ότι βάζει στην ίδια μοίρα το ένα και πλέον εκατομμύριο ανέργων Ελλήνων, με το 1,5 εκατ. λαθρομετανάστες. Πέρα από τη νομιμοποίηση, μέσω ασύλου, υπόσχεται και οικονομική στήριξη, ώσπου να βρουν δουλειά. Και αυτό την ώρα που τα δημόσια Ταμεία είναι άδεια. Χωρίς να εξηγεί από που και πως θα βρει τους αναγκαίους πόρους. Και αυτό είναι άλλη μια πραγματική πρόκληση σε μια κοινωνία, που δεν αντέχει άλλο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, επίσης κατά το πρόγραμμά του, δεσμεύεται ότι «οι υπηρεσίες Δημόσιας Τάξης πρέπει να είναι πολιτικές υπηρεσίες». Ζητά, μάλιστα, «να αποστρατιωτικοποιηθούν η Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα όσον αφορά την οργάνωση, την εκπαίδευση και την εμφάνισή τους». Προτείνει τον αφοπλισμό της Αστυνομίας, καθώς – όπως αναφέρει – «η ένοπλη παρουσία της», ακόμη «και στους δρόμους και τις πλατείες των πόλεων, δεν αποσκοπεί στην καλλιέργεια αισθήματος ασφαλείας, αλλά στον εκφοβισμό».

Σε μια χώρα, δηλαδή. που μαστίζεται από την έξαρση της εγκληματικότητας, σε μια χώρα που οι λαθρομετανάστες δημιουργούν «γκέτο» παρανομίας, ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται να αποδυναμώσει τις υπηρεσίες που είναι αρμόδιες για την ασφάλεια του πολίτη.

Την ώρα που η χώρα χρειάζεται και οι πολίτες απαιτούν ενίσχυση της φύλαξης των θαλάσσιων και χερσαίων συνόρων για να αντιμετωπισθεί η μαζική είσοδος λαθρομεταναστών, ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται να αποδυναμώσει τη φύλαξη.

Θέλει με λίγα λόγια την χώρα ξέφραγο αμπέλι.

Πηγή: http://www.antinews.gr/2012/05/26/163177/

***

Γαργάρα ο ΣΥΡΙΖΑ για όσα τον κατηγορεί η ΝΔ για τους λαθρομετανάστες

Η ΝΔ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για συγκεκριμένα πράγματα:

-       υπόσχεται “διεύρυνση της έννοιας του ασύλου και γρήγορη χορήγησή του”, δηλαδή, μαζική νομιμοποίηση

-       μιλά για "αποστρατικοποίηση του Λιμενικού Σώματος"

-       υπόσχεται ότι θα μοιράζει επιδόματα ανεργίας “σταδιακά στο 80% του τελευταίου μισθού για την πρώτη διετία” σε 1,5 εκατ. λαθρομετανάστες, “ώσπου να βρουν δουλειά”

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ...δεν διαψεύδει κανένα από τα 3 σημεία και απλά μιλάει για διαστρέβλωση ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΚΑΘΕ "ΝΔ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ":

«Όσοι κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα διαστρεβλώνουν τις θέσεις και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι ίδιοι που με την εμμονή τους στη μνημονιακή πολιτική βυθίζουν στην ανασφάλεια και την απόγνωση την πλειονότητα των συμπολιτών μας.

Είναι μάταιο να περιμένει κανείς από τη ΝΔ να κατανοήσει τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό, ταυτόχρονα όμως είναι και επικίνδυνος ο ιδιότυπος ανταγωνισμός της με την Χρυσή Αυγή που οδηγεί σε τυφλές συγκρούσεις και στην όξυνση των προβλημάτων»

Ομίχλη αντί για απάντηση ώστε να μπορεί ο καθένας να λέει ότι του κατέβει και την άλλη μέρα να τα αλλάζουν όπως τους βολεύει.

στις 21:23   Μοίρασέ το 2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O ΣΥΡΙΖΑ εἰναι το ΚΚΕ Νο 2, ἐχει της ἰδιες ρἰζες, που ανἀγονται στους μισἐλληνες Ισραηλἰτες της Θεσσαλονἰκης. Τὀτε υποστἠριζαν σλαβοκρατοὐμενη Μακεδονἰα και εβραιοκρατοὐμενη Θεσσαλονἰκη, τὠρα ενθαρὐνουν τον αποικισμὀ της χὠρας απο αφροασιἀτες για να εξαλειφθεἰ το ελληνικὀ γἐνος.

Πηγή: http://dexiextrem.blogspot.com/2012/05/blog-post_4559.html

***

Καμμιά ανακοινωσούλα για τον “άτυχο” Λαζανά;

Αγαπητό OLYMPIA

Έχουν παρέλθει τέσσερις εργάσιμες ημέρες από τα γεγονότα των Πατρών και ακόμη αναμένω κάποια ανακοίνωση από τον μέλλοντα Πρωθυπουργό κύριο Αλέξιο Τσίπρα…

Εντάξει, επειδή είμαι καλόπιστος άνθρωπος, ασφαλώς και δεν ανέμενα καταδίκη των μεταναστών, προς Θεού δηλαδή!!

Θα ανέμενα όμως έναν καλό λόγο παρηγορίας προς την οικογένεια του δολοφονηθέντος.

Θα ανέμενα έστω μία συνολική καταδίκη της βίας, κλπ κλπ.

Τίποτα. Το απόλυτον κενόν.

Αλλά βέβαια πού να του αφήσουν χρόνο οι ασχολίες του στην Ευρωζώνη για τέτοια ποταπά ζητήματα.

Ε, δεν δολοφονήθηκε και Πακιστανός βρε αδερφέ!!

ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΑΝ…….

Ευχαριστώ διά την φιλοξενίαν

Με εκτίμηση

ΑΓΓΕΛΟΣ Γ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Πηγή: http://olympia.gr/2012/05/24/%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B9%CE%AC-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%AC%CF%84%CF%85%CF%87%CE%BF-%CE%BB/

Zoiforos.GR

Τελευταία άρθρα από τον/την Zoiforos.GR

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR