Ζωηφόρος

Το Μάθημα των Θρησκευτικών όπως το απαιτεί η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ,

Το Μάθημα των Θρησκευτικών

από ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ,

γίνεται όπως το απαιτεί

η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ

***

Θρησκευτικά τέλος!

Παραβιάζοντας το Σύνταγμα, καταργώντας τις Παραδόσεις του Τόπου, η Υπουργός Παιδείας και τα λοιπά… διά βίου, κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, εκλεκτό Μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, αποφάσισε το Μάθημα των Θρησκευτικών από ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ να γίνει άρες – μάρες κουκουνάρες με τον τίτλο… «ΘΡΗΣΚΕΙΑ… ΚΟΣΜΟΣ».

Τέλος, η Θρησκευτική αγωγή των Ελληνοπαίδων. Και, βέβαια, μάθημα δι’ επιλογής.

Βέβαια, η όλη «ιστορία» της Πολεμικής κατά των Θρησκευτικών και, άρα, κατά της Εκκλησίας, φτάνει εναντίον και στις ΔΥΟ αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας, οι οποίες, ανοικτά και με αδιάσειστα νομικά επιχειρήματα, καταργούσαν τις όποιες αποφάσεις κατά του Μαθήματος των Θρησκευτικών.

Βέβαια, το επί του θέματος «θρησκεία» ζητούμενο από τη «Νέα Τάξη Πραγμάτων» που συμπεριλαμβάνει και τις επιθυμίες – εντολές της Παγκόσμιας, αγαπημένης στον Γιώργο Π., την Άννα Διαμαντοπούλου και σε μία σειρά άλλων ατόμων με… κουνημένο μυαλό, Κυβέρνησης είναι να… «εκσυγχρονιστούμε» καταργώντας το πιστεύω μας στην Ορθοδοξία και τα εξ αυτής απορρέοντα ιδανικά των Ελλήνων.

Βέβαια, τελικός στόχος των οργάνων της παγκοσμιοποίησης – Γιώργος Π., Άννα Διαμαντοπούλου, Γ. Ραγκούσης και… δεν συμμαζεύεται – είναι ζαλισμένα κεφάλια, «κοσμοθεωρία» των ανθρώπων – ηλιθίων και τελικά εξυπηρέτηση της σιωνιστικής (συμπεριλαμβανομένης της Μασονικής Στοάς και των ρομπότ της λέσχης Μπίλντερμπεργκ) δικτατορίας που αθόρυβα για το ευρύ κοινό, αλλά σταθερά και δυναμικά καταλαμβάνει την κοινωνία των ανθρώπων.

Θρησκείες και ιδιαίτερα Χριστιανισμός και… πιο ιδιαίτερα Ορθοδοξία στην κοινωνία αυτή δεν χωρούν.

Πώς αλλιώς, δηλαδή, θα σταθεί δυνατόν να ελέγχεται το έμφρον ον; Εάν δεν πιστεύει σε Θεό και Αρχές, πώς είναι δυνατόν να σταθεί κάπου και να αντισταθεί στα επερχόμενα; Άρα, καταργούν το τελευταίο οχυρό του Ανθρώπου, την Θρησκεία – και για μας τους Ορθοδόξους Χριστιανούς την Ορθοδοξία – ώστε πανεύκολα, στην συνέχεια, να… παίζουν με τα «γουρουνάκια» αφού προηγουμένως, βεβαίως – βεβαίως, τα «μαρκάρουμε» μη τυχόν και μας ξεφύγει κάποιο!..

Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΑ… ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ!

Θέλετε και τη συνέχεια; «Η θρησκεία όπως τη ξέρουμε, μάλλον θα εξαφανισθεί εντελώς σε εννέα τουλάχιστον χώρες, στις οποίες η θρησκευτικότητα ήδη βρίσκεται σε πτώση».

Αυτό υποστηρίζουν κάποιοι μαθηματικοί ερευνητές, που χρησιμοποιούν… εξειδικευμένα μαθηματικά μοντέλα στις έρευνές τους.

Οι ερευνητές εφάρμοσαν την αρχή της «μη γραμμικής δυναμικής», σε στοιχεία από απογραφές πληθυσμών στην Αυστραλία, την Αυστρία, τον Καναδά, τη Τσεχία, τη Φινλανδία, την Ιρλανδία, την Ολλανδία, τη Νέα Ζηλανδία, και την Ελβετία.

Με βάση λοιπόν τις έρευνές τους, προβλέπουν πως τουλάχιστον σε αυτά τα κράτη η θρησκεία θα σβήσει εντελώς, καθώς οι θρησκευτικές ομάδες συρρικνώνονται, και το να είναι κάποιος μέλος μιας θρησκευτικής ομάδας, δεν προσφέρει πλέον κοινωνικά οφέλη.

«Πρόκειται για μια πολύ απλή ιδέα» λένε οι ερευνητές. «Υποστηρίζουμε πως οι κοινωνικές ομάδες που έχουν πολλά μέλη, είναι και οι πιο ελκυστικές για να ενταχθεί κάποιος. Παράλληλα, οι κοινωνικές ομάδες θα πρέπει να προσφέρουν κάποια χρησιμότητα και κάποιο κοινωνικό κύρος… το μοντέλο που χρησιμοποιούμε είναι απλό και μας δείχνει το δρόμο του μέλλοντος».

Έχετε τώρα καμία αμφιβολία για το πού πηγαίνει το πράγμα;

Πηγή: http://www.elora.gr/portal/orthodoxy/6--/3019-2011-04-05-12-30-52

Αγιολογιο

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel