Ζωηφόρος

Προσφυγή στο ΣτΕ για το τμ. Κοινωνικής Θεολογίας,

Προσφυγή στο ΣτΕ για το τμ. Κοινωνικής Θεολογίας

Ενημέρωση από τον  Πρύτανη

Καθηγητή Θεοδόσιο Ν. Πελεγρίνη

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) κατέθεσε χθες, 22 Ιουνίου 2011, στο Συμβούλιο της Επικρατείας αίτηση ακυρώσεως και αίτηση αναστολής ισχύος της απόφασης του τέως Υφυπουργού Παιδείας κ. Ι. Πανάρετου, με την οποία είχε οριστεί ότι δεν θα εισαχθούν υποψήφιοι σπουδαστές στο Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας του Ε.Κ.Π.Α.

κατά το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012. Το Ε.Κ.Π.Α. θεωρεί ότι η ως άνω απόφαση θίγει το αυτοδιοίκητο του Πανεπιστημίου και προσβάλλει το δικαίωμα ελεύθερης πρόσβασης συνανθρώπων μας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ταυτόχρονα, συμμεριζόμενοι τον μόχθο και την αγωνία όσων από την κοινωνία μας πολιτών θα ήθελαν να διεκδικήσουν το δικαίωμα της φοίτησής των στο εν λόγω Τμήμα, αιτηθήκαμε τη χορήγηση προσωρινής διαταγής, ώστε να επιτραπεί στους ενδιαφερόμενους υποψήφιους σπουδαστές να δηλώσουν την προτίμησή τους για εισαγωγή στο Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας του Ε.Κ.Π.Α. κατά την υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων. Επί της αιτήσεως αυτής αναμένεται άμεσα απόφαση του Προέδρου του Γ΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Πηγή: http://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=13202:panepistimio-athinas-prosfigi-sto-ste-gia-to-tm-koinonikis-theologias

Και από: http://exagorefsis.blogspot.com/2011/06/blog-post_938.html

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel