Ζωηφόρος

Καναδάς: Αναγνωρίστηκε από το ΔΟΑΤΑΠ το πτυχίο της Θεολογικής Ακαδημίας της μητρόπολης Καναδά,

Καναδάς: Αναγνωρίστηκε από το ΔΟΑΤΑΠ

το πτυχίο της Θεολογικής Ακαδημίας της μητρόπολης Καναδά


Το πτυχίο της Θεολογικής Ακαδημίας της Μητρόπολης Καναδά, αναγνωρίστηκε από το Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης Ελλάδας (ΔΟΑΤΑΠ), όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της απονομής των πτυχίων στην 12η τελετή αποφοίτησης της Θεολογικής Ακαδημίας Τορόντο, από τον Πρέσβη της Ελλάδας στον Καναδά, Ε. Αγγελόπουλο, ο οποίος εργάστηκε μεθοδικά για την εν λόγω αναγνώριση.

Ο Μητροπολίτης Καναδά, Σωτήριος, δήλωσε στο ΑΜΠΕ, ότι επιτέλους μετά από 12 χρόνια το πτυχίο της Θεολογικής Ακαδημίας αναγνωρίζεται στην Ελλάδα, και έτσι δίνεται η δυνατότητα στους αποφοίτους να κάνουν μεταπτυχιακές σπουδές στις Θεολογικές Σχολές των ελληνικών πανεπιστημίων.

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Έλληνας Πρέσβης, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν, ο δήμαρχος Τορόντο, Ρόμπ Φόρντ, η γερουσιαστής, Παναγιώτα Πάππα-Μέρτσαντ, ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Τορόντο, Δ. Αζεμόπουλος, και ο ομοσπονδιακός βουλευτής, Δ. Καρύγιαννης.

Ο ομοσπονδιακός βουλευτής Κ. Μενεγάκης έφερε γραπτό μήνυμα του πρωθυπουργού, Στίβεν Χάρπερ, ο οποίος συνεχάρη τους απόφοιτους για την επιτυχία τους.

Το πτυχίο στον αριστεύσαντα Ν. Σιρμαλή παρέδωσε ο Ανδρέας-Μιχαήλ Χριστοδούλου, αντιπρόεδρος της Θεολογικής Ακαδημίας, γιος του μακαριστού Ι. Χριστοδούλου, ιδρυτή της Θεολογικής Ακαδημίας Τορόντο.

Για το νέο πανεπιστημιακό έτος, ο αριθμός των νέων φοιτητών θα είναι μεγαλύτερος από κάθε άλλη χρονιά.

Πηγή: http://www.express.gr/news/world/602547oz_20120516602547.php3

Και από: http://exagorefsis.blogspot.com/2012/05/blog-post_9067.html

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel