Logo
Print this page

Σύνδεσμος Θεολόγων Μακεδονίας-Θράκης: Ενημερωτικό Σημείωμα περί του αποκλεισμού των Θεολόγων εκπαιδευτικών από την επιμόρφωση β’ επιπέδου Τ.Π.Ε.,

Σύνδεσμος Θεολόγων Μακεδονίας-Θράκης:

Ενημερωτικό Σημείωμα περί του αποκλεισμού των Θεολόγων εκπαιδευτικών

από την επιμόρφωση β’ επιπέδου Τ.Π.Ε.


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΕΟΛΟΓΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

url: http://theologoi.wordpress.com

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Θεσσαλονίκη 02-05-2012

Ενημερωτικό Σημείωμα

Περί του αποκλεισμού των Θεολόγων εκπαιδευτικών από την επιμόρφωση β’ επιπέδου Τ.Π.Ε.

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Στις 29-03-2012 είδε το φως της δημοσιότητας ανακοίνωση του Συνδέσμου «Καιρός» που εξέφραζε το ενδιαφέρον του για το θέμα του αποκλεισμού των θεολόγων εκπαιδευτικών από τη β’ φάση Τ.Π.Ε.         Για την αποκατάσταση της αλήθειας, το ενδιαφέρον αυτό είναι αφενός όψιμο και αφετέρου περίεργο. Το θέμα ξεκίνησε από την αρχή του σχολικού έτους και όχι τώρα.

Εμείς ως Σύνδεσμος Θεολόγων Μακεδονίας-Θράκης, μόλις πληροφορηθήκαμε το πρόβλημα επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο του ΟΕΠΕΚ Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Γεώργιο Μπαγάκη, ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι θα μπορούσαν να συμμετέχουν και οι Θεολόγοι και ότι για τη μη-συμμετοχή τους ευθύνεται, το Τμήμα Θεολόγων του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, επειδή αυτό δε δημιούργησε και δεν προσκόμισε στο ΟΕΠΕΚ το απαραίτητο για την εφαρμογή του Επιμορφωτiκού Προγράμματος λογισμικό. Είναι μάλλον εκ του πονηρού το γεγονός ότι στο τέλος Μαρτίου έρχεται ο σύνδεσμος «Καιρός» και διαμαρτύρεται για τον αποκλεισμό των Θεολόγων, όταν την ευθύνη του αποκλεισμού των Θεολόγων την έχει αποκλειστικά ο πνευματικός πατέρας, του παραπάνω συλλόγου, στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σύνδεσμος μας, από τις αρχές του Νοεμβρίου του 2011 έκανε δυναμική παρέμβαση για το θέμα του αποκλεισμού των Θεολόγων. Τη σχετική ανακοίνωση για τα αποτελέσματα της παρέμβασής μας μπορείτε να δείτε από τον παρακάτω υπερσύνδεσμο: http://theologoi.wordpress.com/2011/11/04

Ο Σύνδεσμος μας με δεδομένο το μόνιμο ενδιαφέρον του για τα προβλήματα που προκύπτουν στα σχολεία μας, ιδιαίτερα για το μάθημα των Θρησκευτικών, προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να σταθεί αρωγός απέναντι στους συναδέλφους Θεολόγους εκπαιδευτικούς.

Από τη Διοικούσα Επιτροπή

Zoiforos.GR

Latest from Zoiforos.GR

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR