Logo
Print this page

Ευχαριστίες του ΔΣ της ΠΕΘ για την επιτυχή διοργάνωση του Θεολογικού Συνεδρίου στον Πύργο

Αθήνα 16 Φεβρουαρίου 2015

                                                                                                  Αριθμ. Πρωτ.: 24

 Δελτίο Τύπου

 

 Η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων  μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το Θεολογικό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στον Πύργο και στην Αμαλιάδα Ηλείας, το Σαββατοκύριακο 14-15 Φεβρουαρίου 2015, με θέμα «Παιδεία – Διαφωτισμός - Παγκοσμιοποίηση: Ορθόδοξη εκκλησιαστική θεώρηση»,  εκφράζει την ευαρέσκεια και τις θερμές της ευχαριστίες προς :

Α) Την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Γερμανό τόσο για την άψογη διεξαγωγή όσο και για την ζεστή φιλοξενία του Συνεδρίου.

Β) Τον Διευθυντή του Εργαστηρίου Παιδαγωγικής - Χριστιανικής Παιδαγωγικής του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθηγητή κ. Ηρακλή Ρεράκη, καθώς και την ομάδα των συνεργατών του Εργαστηρίου για την πλήρη επιστημονική οργάνωση και υποστήριξη  του Συνεδρίου.

Γ)  Τα μέλη του Παραρτήματος Ηλείας της ΠΕΘ και κυρίως τον Πρόεδρο κ. Γεώργιο Κομιώτη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Παύλο Παγκράτη που με την ενεργό συμμετοχή τους συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή του Συνεδρίου.

 Από το Γραφείο Τύπου της ΠΕΘ

 

 

 

Related items

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR