Ζωηφόρος

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η Ημερίδα: «Νέα ταυτότητα-εισιτήριο χωρίς επιστροφή»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα που συνδιοργάνωσε η Εστία Πατερικών Μελετών με την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς στην κατάμεστη αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Σ.Ε.Φ.(να σημειωθεἰ ότι και ο χώρος έξω από την αίθουσα ήταν γεμάτος!).

 

Οι εκλεκτοί ομιλητές ενημέρωσαν τους παρευρισκομένους για τους σοβαρούς κινδύνους που κρύβει η ηλεκτρονική διακυβέρνηση για την ελευθερία μας και όχι μόνο.

Θα έλεγε κανείς, ότι ήταν ένα ηχηρό μήνυμα προς την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία παρά τις δεσμεύσεις της για παρακολούθηση του θέματος, δεν έχει λάβει ξεκάθαρη θέση, ενώ ήδη από τον Ιούνιο η υπηρεσιακή κυβέρνηση με μόνη αρμοδιότητα την διεξαγωγή εκλογών (!!!) έχει ανακοινώσει την υποχρεωτική χορήγηση νέων ταυτοτήτων ηλεκτρονικού τύπου στους πολίτες, μέσα στο φθινόπωρο. Η αποψινή ημερίδα, αποτέλεσε επίσης, ένα ισχυρό «χαστούκι» στα άνομα σχέδια των σκοτεινών κέντρων που επιβουλεύονται τις ζωές μας, αφού αποδείχθηκε για πολλοστή φορά, ότι ο ελληνικός λαός δεν «μασάει κουτόχορτο».

Ο ατρόμητος μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, αψηφώντας για άλλη μια φορά το κόστος που ενέχουν τέτοιες προσπάθειες στο «προφίλ» των Ιεραρχών, προλόγισε την ημερίδα, έπειτα από τους εξαίρετους βυζαντινούς ύμνους που ερμήνευσε, η καθιερωμένη πλέον, χορωδία «εν ψαλτηρίω». Αξίζει να σημειώσουμε, ότι την ημερίδα κόσμησε με την παρουσία του, ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Γλυφάδος κκ. Παύλος.

Έπειτα από τον πρόλογο του σεβασμιωτάτου, τον λόγο πήρε ο κ. Δημήτριος Χιωτακάκος, διδάκτωρ ηλεκτρονικής και τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ. Ο κ. Χιωτακάκος εξήγησε, με βάση εμπεριστατωμένες επιστημονικές αναλύσεις, όχι μόνο το ότι οι ηλ. Ταυτότητες δεν είναι απαραίτητες, αλλά και ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνες. Οι κίνδυνοι βέβαια δεν αφορούν μόνο την ελευθερία, αλλά και την υγεία μας, όπως μας απέδειξε ο δόκτωρ.

Τη σκυτάλη πήρε ο αγωνιστής δημοσιογράφος Θύμιος Παπανικολάου, εξηγώντας για «τον πιο μακάβριο κρίκο του νεοταξικού ολοκληρωτισμού», την νέα ηλεκτρονική ταυτότητα. Κάλεσε τους πιστούς σε έμπρακτη αντίσταση, δίνοντας βάρος στον ιερό θεσμό της ενορίας, ο οποίος μπορεί να παίξει σπουδαίο ρόλο στην οργάνωση της αντίστασης κατά της Νέας Τάξης.

Έπειτα, ο δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και συνιδρυτής της Εστίας Πατερικών Μελετών, κ. Χρήστος Παπασωτηρίου, μας ενημέρωσε για τα μέσα προστασίας που μας παρέχει ο νόμος και κατά πόσο μπορούμε να βασισθούμε στις λύσεις που μας προσφέρει η προσφυγή στα δικαστήρια της χώρας, ώστε να μπορούμε ως Έλληνες πολίτες να απολαμβάνουμε την ελευθερία μας, χωρίς να αποδεχθούμε οποιοδήποτε εργαλείο της Νέας Τάξης.

Ακολούθησε η ομιλία του οικονομολόγου-εκπαιδευτικού, κ. Στάθη Αδαμοπούλου, η οποία πραγματικά μας καθήλωσε και σε συνδυασμό με την έκτακτη παρέμβαση της κ. Γεωργίας Φωτεινού, Υποψήφιας Διδάκτορος του Πανεπιστημίου Πατρών και Εκπροσώπου Τύπου του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, μας έδωσε να καταλάβουμε το μέγεθος της απάτης, συγκρίνοντας τα συστήματα ταυτοποίησης των άλλων χωρών με το επερχόμενο δικό μας και τονίζοντας τους κινδύνους για την προστασία των προσωπικών μας δεδομένων.

Την εκδήλωση έκλεισαν με σπουδαίες ομιλίες οι πανοσιολογιότατοι αρχιμανδρίτες π. Αθανάσιος Αναστασίου, προηγούμενος της Ι. Μ. Μεγάλου Μετεώρου και π. Σαράντης Σαράντος, πρόεδρος της Εστίας Π. Μ., αναδεικνύοντας τα άνομα σχέδια των υπερεθνικών σκοτεινών δυνάμεων και καταδεικνύοντας ως τρόπους αντίστασης, αφενός την μετάνοια και αφετέρου την έμπρακτη απόρριψη των διαφόρων τύπου ηλ. Ταυτοτήτων. Ο π. Βασίλειος Κοκκολάκης, ως γραμματέας της Εστίας Π.Μ. διάβασε τα πορίσματα της ημερίδας, τα οποία και εγκρίθηκαν από τους παρευρισκομένους.

Αναλυτικά στο ιστολόγιό μας θα δείτε σε βίντεο, όλες τις ομιλίες της ενδιαφέρουσας και σημαντικής αυτής ημερίδας.

Μπορείτε να διαβάστε τις πρώτες εισηγήσεις που δημοσιεύσαμε καθώς και τα Πορίσματα της Ημερίδος, τα οποία αφού αναγνώστηκαν, ψηφίστηκαν από το κοινό που παρακολούθησε την Ημερίδα.

«Και τώρα, τί κάνουμε;» Ομιλία του Αρχιμ. Σαράντη Σαράντου στην Ημερίδα:«Νέα Ταυτότητα, Εισιτήριο χωρίς επιστροφή»

http://www.zoiforos.gr/afieromata/koinonika/karta-politi/item/7587-kai-tora-ti-kanoume-omilia-tou-archim-saranti-sarantou-stin-imerida-nea-tautotita-eisitirio-choris-epistrofi

Ηλεκτρονική ταυτότητα: Ο πιο μακάβριος κρίκος του νεοταξικού ολοκληρωτισμού… Εισήγηση Θύμιου Παπανικολάου στην Ημερίδα: «Νέα ταυτότητα-εισιτήριο χωρίς επιστροφή»

http://www.zoiforos.gr/afieromata/koinonika/karta-politi/item/7585-ilektroniki-tautotita-o-pio-makavrios-krikos-tou-neotaksikou-oloklirotismou

Η εισήγηση του Αρχ. Αθανασίου Αναστασίου Προηγουμένου της Ι. Μονής Μεγάλου Μετεώρου στην Ημερίδα: «Νέα ταυτότητα-εισιτήριο χωρίς επιστροφή»

http://www.zoiforos.gr/afieromata/koinonika/karta-politi/item/7586-omilia-tou-archim-a8anasiou-anastasiou-stin-imerida-gia-tis-nees-tautotites

Τα πορίσματα της Ημερίδας: «Νέα ταυτότητα-εισιτήριο χωρίς επιστροφή»

http://www.zoiforos.gr/afieromata/koinonika/karta-politi/item/7588-ta-porismata-tis-imeridas-nea-tautotita-eisitirio-choris-epistrofi

 

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό χωρίς λογότυπα και στάμπες!

Όπως μπορείτε να δείτε ο κόσμος έχει γεμίσει πέρα από την κανονική αίθουσα, κάθε σημείο από την είσοδο, τον προθάλαμο, τις σκάλες, και κάθε σημείο που θα μπορούσε να χωρέσει. (Δεν γνωρίζουμε για έξω από το κτήριο). Αυτό σημαίνει ότι είναι πάνω από 2000 πρόσωπα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: http://anavaseis.blogspot.gr/2012/10/blog-post_9577.html

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel