Ζωηφόρος

SOS!!! Μετά το λουρί στο σβέρκο (μνημόνια, μεσοπρόθεσμα κλπ) έρχεται και η χειροπέδα (φοροκάρτα - Κάρτα Του Πολίτη),

SOS!!! Μετά το λουρί στο σβέρκο

(μνημόνια, μεσοπρόθεσμα κλπ)

έρχεται και η χειροπέδα

(φοροκάρτα - Κάρτα Του Πολίτη)


Το έχουμε γράψει χιλιάδες φορές.

Από την τυραννία του κεφαλαίου και των βρυκολάκων του χρηματοπιστωτικού και πολιτικού διευθυντηρίου της Νέας Τάξης Πραγμάτων, μπορούμε να γλυτώσουμε αρκεί να έχουμε τα χέρια μας ελεύθερα.

Αν όμως τα απλώσουμε και τους επιτρέψουμε να μας τα δέσουν με την ηλεκτρονική χειροπέδα της παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης (π.χ Κάρτα Του Πολίτη), τότε το μόνο που θα μας έχει μείνει είναι να φωνάζουμε απελπισμένοι παζαρεύοντας απλώς τις μερίδες του συσσιτίου μιας φυλακής. Μιας φυλακής στην οποία θα έχουμε με την συναίνεσή μας.

Αντίσταση λοιπόν δεν είναι μόνο να εκδηλώνουμε την αγανάκτηση και την οργή μας ζητώντας γενικά περισσότερη δημοκρατία και δικαιοσύνη, ούτε ασφαλώς να εκλιπαρούμε τους δημίους μας να δείξουν έλεος.

Αντίσταση δεν είναι να δείξουμε μια "ακτιβιστική" ανυπακοή, όπως π.χ στα διόδια, για να κάνουμε απλώς ντόρο που θα προσελκύσει τις κάμερες.

Αντίσταση είναι να μην δεχτούμε τίποτα από όσα επιχειρούν να μας επιβάλλουν με το μαστίγιο, αντίσταση είναι μην πάμε σαν τα πρόβατα στο σφαγείο.

Αντίσταση είναι να φτύσουμε μακριά το δηλητήριο του κοινωνικού αυτοματισμού που μολύνει συνειδήσεις και στρέφει τον ένα εναντίον του άλλου.

Αντίσταση είναι να μην πληρώσουμε αυτά που ονομάζουν φόρους ενώ επί της ουσίας πρόκειται για λύτρα που πάνε στις τσέπες μιας συμμορίας κλεφτών και δολοφόνων.

Αντίσταση είναι να δυσκολέψουμε το έργο της νέας Γκεστάπο με το να αρνηθούμε να πάρουμε τον ηλεκτρονικό ρουφιάνο και καταγραφέα της καθημερινότητάς μας (φοροκάρτα) ή πολύ περισσότερο την ηλεκτρονική χειροπέδα της δηλαδή την Κάρτα Του Πολίτη.

Αυτό το τέρας που μας απειλεί χρειάζεται μεγάλες ποσότητες "τροφής" για να ζήσει, πράγμα που το καθιστά και ευάλωτο. Αν λοιπόν σταματήσουμε να το ταϊζουμε με το αίμα, τον ιδρώτα και την ελευθερία μας, σύντομα θα πέσει κάτω.

Δεν έχουμε την πολυτέλεια για κούφια λόγια και συζητήσεις περί νομιμότητας, συνταγματικότητας, "εναλλακτικών τρόπων εθνικής σωτηρίας" και άλλα πολιτικάντικα κουραφέξαλα.

Για να πάψουμε να ταϊζουμε το ανθρωποφάγο αυτό σύστημα, πρέπει εδώ και τώρα:

Να μην πληρώσουμε κανένα χαράτσι (Ο δήμιος δεν θα σε λυπηθεί όσα μπαξίσια και λύτρα να του δώσεις)

Να μην πάρουμε την φοροκάρτα ή την Κάρτα του Πολίτη μέσω των οποίων θα κάνουμε πιο ισχυρή την Γκεστάπο της Νέας Τάξης Πραγμάτων που θα φακελώνει τους πάντες και τα πάντα όχι για χάρη της φορολογικής δικαιοσύνης ή της "γρήγορης" εξυπηρέτησης αλλά για χάρη της διαχείρισης της ελευθερίας μας.

Να στηρίζουμε ηθικά και υλικά ο ένας τον άλλο σε επίπεδο γειτονιάς, χώρων εργασίας κλπ...

πηγή: Κλασσικοπερίπτωση       

και από: http://resaltomag.blogspot.com/2011/10/sos.html

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel