Ζωηφόρος

Ανακοινώσεις Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου,

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΙΕΡΑΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ

ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

Κατόπιν ειδήσεων που διαδίδονται σχετικά με φερόμενη επικοινωνία μεταξύ του βουλευτού της ΝΔ στο Νομό Χαλκιδικής κ. Αθηναίου Φλωρίνη και του μοναχού της Ιεράς Μονής μας Αρσενίου, σύμφωνα με τις οποίες διαδόσεις φέρεται ο πατήρ Αρσένιος να απείλησε τον κ. Αθηναίο Φλωρίνη με τη φράση «θα με βρεις μπροστά σου», δηλώνουμε ότι είναι περιστατικό αναληθές. Περαιτέρω διαψεύδουμε… κατάθεση που φέρεται να έδωσε ο κ. Σωτήριος Γκασούκας ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, ότι περί τα μέσα Μαρτίου 2007 εντός του γραφείου του κ. Γκασούκα φέρεται ο πατήρ Αρσένιος να είπε στον κ. Γκασούκα, ότι συνομίλησε στο τηλέφωνό του με τον κ. Γιάννη Αγγέλου.

Εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου
Παρασκευή 8/21 Νοεμβρίου 2008

ANAKOINΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ

ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

 

Ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής και των Μ.Μ.Ε. η μάρτυς κα Σωτηροπούλου αναφέρθηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον π. Αρσένιο, μοναχό της Ιεράς μας Μονής, και κατέθεσε ψευδώς ότι ο π. Αρσένιος την απείλησε λέγοντας: «μην ασχολείσαι, διότι θα σας βρουν φυτεμένους και εσάς και τα παιδιά σας».

Δηλώνουμε ότι… ο π. Αρσένιος ουδέποτε απείλησε οποιονδήποτε, ούτε βεβαίως και την κυρία Σωτηροπούλου, την οποία δεν γνωρίζει προσωπικά όπως δεν γνωρίζει την οικογενειακή της κατάσταση. Ο π. Αρσένιος ουδέποτε συνομίλησε μαζί της. Εξάλλου δεν είναι ίδιο των μοναχών να μιλούν με αυτόν τον τρόπο. Υπήρξαν συμφοιτητές με τον κύριο Κουκουβίνο χωρίς να έχουν καμία ιδιαίτερη σχέση. Ο π. Αρσένιος έγινε μοναχός το 1982, μέχρι σήμερα δεν τον έχει ξαναδεί.

 

Εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου

Τετάρτη 6/19 Νοεμβρίου 2008

 

 

Από την ιστοσελίδα: http://vatopaidi.wordpress.com

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel