Ζωηφόρος

Φούσκα ήταν τo Βατοπέδι και ξεφούσκωσε, του Απόστολου Καψάλη,

Φούσκα ήταν τo Βατοπέδι και ξεφούσκωσε

του Απόστολου Καψάλη

από την εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα», 19-11-2010

Μας ζάλισαν τον έρωτα δυο χρόνια τώρα με το σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Κάθε μέρα τρώγαμε στην μάπα τον ηγούμενο Εφραίμ και τον Αρσένιο. Κοντέψαμε να πάθουμε καλογερίαση. Αυτό έκανε ο Εφραίμ, αυτή την off shore δημιούργησε, εκεί πηγαίνανε τα λεφτά από εκεί έπαιρνε τα ακίνητα και δεν συμμαζεύεται.

Δεν ήταν δυνατόν αυτές οι ανταλλαγές οι οποίες έγιναν δια νομικών αλχημειών να μην είχαν ως ιθύνοντα κάποιον που ευρίσκετο άνωθεν όλων. Τώρα ποιος ήταν αυτός «ο άνωθεν όλων» πάρτο το αυγό και κούρευτο.

Τελικά όλα αυτά ήταν μια γεωγραφική ξενάγηση στην λίμνη Βιστωνίδα, στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής, στην Θέρμη Θεσσαλονίκης, στο Αγιο Αθανάσιο Πέλλας, στο Γραμματικό Αττικής και στα Ολυμπιακά ακίνητα.

Γιατί στην ουσία τίποτα δεν έγινε. Ούτε παράνομες ανταλλαγές, ούτε ζημιογόνες για το Δημόσιο, ούτε αλλαγές χρήσης γης, ούτε αποχαρακτηρισμοί αρχαιολογικών χώρων, ούτε πωλήσεις Ολυμπιακών ακινήτων χέρι το χέρι.

Ετσι δυο Υπουργοί δεν παραπέμπονται γιατί δεν προέκυψε τίποτε εις βάρος του και τρεις παραπέμπονται αλλά τα αδικήματα τους έχουν παραγραφεί. Θα συσταθεί Δικαστικό Συμβούλιο που θ’ αποφασίσει την εισαγωγή της υπόθεσης σε ειδικό Δικαστήριο έτσι για τα μάτια του κόσμου. Και την δημιουργία εντυπώσεων.

Το μόνο αδίκημα που δεν παραγράφεται και είναι διαρκές είναι η άνοια αυτού του λάου που συγχωρεί τους λωποδύτες και τιμωρεί τους ακέραιους και έντιμους.

Γιατί αυτός ο λαός είναι μαζόχας. Γουστάρει να τον δουλεύουν ψιλό γαζί. Από αρχαιότατης εποχής μέχρι σήμερα. Τέλος πάντων, εκείνο που επιβάλλεται να πράξουν οι Εθνοπατέρες είναι να ζητήσουν συγγνώμη από τον Εφραίμ γιατί του μαύρισαν την ψυχή και την έκαναν όπως το ράσο του χωρίς λόγο και αιτία αφού σκάνδαλο δεν υπήρξε.

Πηγή: http://vatopaidi.wordpress.com/2010/11/20/%CF%86%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%BA%CE%B1-%CE%AE%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CF%84o-%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%AD%CE%B4%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BE%CE%B5%CF%86%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%BA%CF%89%CF%83%CE%B5/#more-56756

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel