Ζωηφόρος

Βρώμικο σχέδιο κατά της Ορθοδοξίας,

Βρώμικο σχέδιο κατά της Ορθοδοξίας


Στοχοποίηση Εφραίμ με διόγκωση ενός κατασκευασμένου σκανδάλου με τη συμμέτοχη της ΕΥΠ, των Αμερικανών και του Παπανδρέου

Προσωρινά ελεύθερος αφέθηκε ο ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ, μετά τη διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα για την ποινική αντιμετώπισή του, μετά την ολοκλήρωση της πολύωρης απολογίας του.

Έχει γίνει πλέον κατανοητό, και εμείς τα έχουμε γράψει με αποκαλυπτικά στοιχεία, ακόμα και σε ανθρώπους που ήταν τελείως αρνητικοί για το Άγιον Όρος και την Ορθοδοξία ότι η υπόθεση Βατοπαιδίου όχι μόνο δεν ήταν σκάνδαλο της Μονής ή της εκάστοτε Κυβερνήσεως που ασχολήθηκε καθηκόντως με το θέμα αυτό, αλλά αντίθετα αποκαλύφθηκε και θα συνεχίσει να αποκαλύπτεται ότι σαφώς πρόκειται για σκευωρία.

Η σκευωρία αυτή θα έπρεπε να προβληματίσει τη δικαιοσύνη όχι απλώς και ως έτυχε, αλλά πολύ σημαντικά καθότι από ότι φαίνεται οι αποκαλύψεις θα συνεχιστούν πολύ έντονα και θα εμφανιστεί όχι μόνο στην Εκκλησία, αλλά και στο λαό η μοναδικά εντυπωσιακή σκευωρία η οποία κατασκευάστηκε κατά της Μονής Βατοπαιδίου, αλλά ουσιαστικά κατά της Εκκλησίας. Θα υπενθυμίσουμε ότι έχει γίνει ήδη γνωστό πώς πλέχθηκε η υπόθεση αυτή από αυτούς που είχαν Λόγους και σκοπιμότητες προκειμένου να ωφεληθούν και «πως ωφελήθηκαν».

Είδαμε άγνωστους να γίνονται βουλευτές και βουλευτές άγνωστοι να παίρνουν κυβερνητικούς θώκους, πατώντας πάνω στην αδικία την οποία έφτιαξαν και τρυγώντας τώρα τους καρπούς της πτώσεως τους. Θα αποδειχθεί ότι οι σκευωροί έστησαν σκηνικό αντίθετα με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο και τις απόψεις των καλύτερων νομικών του 20ου και του 21ου αιώνα, ότι η Λίμνη Βιστωνίδα δεν μπορεί να ανήκει στη Μονή Βατοπαιδίου και έτσι ποινικοποίησαν μία καθαρά αστική υπόθεση. Θα ντρέπεται η δικαιοσύνη για την ενέργεια αυτή και θα καταγραφεί στην ιστορία, σαν μοναδικό υπόδειγμα καταισχύνης της, αν και η καταισχύνη αυτή δεν θα αναφέρεται σε όλη τη δικαιοσύνη, αλλά σε αυτούς που την σκαρφίστηκαν ή την έκαναν αποδεκτή. Πολύ σωστά αναφερόταν σε δημοσιεύματα, ότι οι δικαστικές Αρχές στην υπόθεση αυτή υποτιμούν την νοημοσύνη μας,

Μπήκαν απίθανες εγγυήσεις σε ακτήμονες μοναχούς που προκαλούν τον οίκτο για αυτούς που το επινόησαν. Έθεσαν θέμα προφυλάκισης για τον γέροντα Εφραίμ, ο οποίος γίνεται αποδεκτός σαν μια από τις πιο σεβαστές προσωπικότητες της παγκόσμιας Ορθοδοξίας, πράγμα το οποίο κατανοήσαμε όλοι μας ιδιαίτερα με το προσκύνημα της Αγίας Ζώνης στη Ρωσία.

Το γεγονός αυτό σημαίνει για αυτούς που το επινόησαν, ότι είναι κατατρομαγμένοι από τις αποκαλύψεις και προσπαθούν έστω και την τελευταία στιγμή επικοινωνιακά να επηρεάσουν αυτούς, που δεν γνωρίζουν το μέγεθος της προσωπικότητας του.

Με επικοινωνιακά τρικ στυλ προφυλακίσεων δεν θα μπορέσουν να αποτρέψουν τη δίκαια αγανάκτηση του κόσμου, για τους σκευωρούς και την σκευωρία που έστησαν όχι μονό στην Ορθοδοξία αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ψεύτικα εγκώμια περί καθαρότητας για δικαστικούς, που επινόησαν την προφυλάκιση δεν γίνονται αποδεκτά από τον κάθε λογικό άνθρωπο.

Η ιστορία είναι γεμάτη από αμαυρωμένα ονόματα διωκτών – συκοφαντών, που με τον απίθανο αυτόν τρόπο ανέδειξαν χωρίς να το θέλουν την αρετή που κρύβεται σε προσωπικότητες που αντιμετωπίζουν πνευματικά τις επιθέσεις τους, μέσα από τα παθήματα που τους προκάλεσαν.

Στην προκείμενη περίπτωση ήδη έχει γίνει πλήρως γνωστό ποιοι και για ποιούς λόγους έστησαν την απίθανη αυτή σκευωρία, οι αποκαλύψεις όμως όπως είναι φυσικό συνεχίζονται.

Εν τω μεταξύ, προσωρινά ελεύθερος αφέθηκε ο ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ, μετά τη διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα για την ποινική αντιμετώπισή του, μετά την ολοκλήρωση της πολύωρης απολογίας του. Την οριστική απόφαση για το εάν θα καταστεί κρατούμενος ή όχι θα λάβει σε λίγες ημέρες το Συμβούλιο Εφετών.

πηγή: Εφημερίδα Ακρόπολις & vatopaidi/

πηγή: http://greeknews.biz/images/stories/2011/12-2011/02-12-11/akropolis-02-12-11/AKROPOLIS%2001_02.jpg

και από:

http://vatopaidi.wordpress.com/2011/12/02/%ce%b2%cf%81%cf%8e%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%cf%83%cf%87%ce%ad%ce%b4%ce%b9%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bf%cf%81%ce%b8%ce%bf%ce%b4%ce%bf%ce%be%ce%af%ce%b1%cf%82/#more-84046

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

Register

User Registration