Ζωηφόρος

Όλη η σχετική αρθογραφία για τη νέα περιπέτεια του Γέροντα Εφραίμ,

Όλη η σχετική αρθογραφία

για τη νέα περιπέτεια του Γέροντα Εφραίμ


***

Καλού κακού ας τον φυλακίσουμε…

Τι και αν λέγεται κυρία Καλού. Καλό δεν είδαμε. Γιατί Καλού..κακού ζήτησε την προφυλάκιση του Γέροντος Εφραίμ.

Καλού.. κακού ζήτησε την προφυλάκισή του μην της ξεφύγει και γλιστρήσει το κελεπούρι της, ο Γέροντας μας, που πιθανόν να είναι το σκαλοπάτι για άλλα δωμάτια… και άλλες αρμοδιότητες στο δικαστικό τομέα.

Καλού..κακού ας τον κλείσουμε μέσα μιας και καταδέχθηκε και μας ήρθε από τη Ρωσία αφού συναντήθηκε με τον Πούτιν και τον Μεντβέντεφ, δύο κοινούς εγκληματίες, γνωστούς του από ταπαλιά και που είχε συνομιλία με τον καθένα για πάνω από τρεις ώρες. Είχαν να σχεδιάσουν την επόμενη εγκληματική ενέργεια κατά της Ελλάδος. Φερ΄ ειπείν μια βοήθεια από τη Ρωσία προς την Ελλάδα. Καθώς πληροφορήθηκα ο γέροντας μας, ζήτησε βοήθεια μιας και οι πολιτικοί μας δεν τολμούν να ζητήσουν από αυτούς. Άκουσα όμως και την πληροφορία ότι και να πάνε για συνάντηση με τον Πούτιν αυτός πάντα έχει μια δουλειά και κωλύεται να συναντηθεί μαζί τους. Προφάσεις λέτε ή βαριέται την υποκρισία; Όλως περιέργως με τον γέροντα πάντα έχει χρόνο. Και να του το ζητούσε ο γέροντας; Και πάλι οι πάντα εξακριβωμένες πληροφορίες μου (όχι σαν κάποιων τηλεοπτικών σταθμών) λένε ότι οι δύο εξαπατηθέντες, δύστυχοι, από τον γέροντα Εφραίμ, Πούτιν και Μεντβέντεφ ζήτησαν συνάντηση. Πονηρός ο Έλληνας. Κάτι του ΄ταξε του Πούτιν κανά φιλέτο, μπριζόλα, ποιος να ξέρει άραγε.

Καλού ..κακού ας τον μπαγλαρώσουμε γιατί μπορεί και να μας φύγει πάλι να πάει στον πρίγκιπα Κάρολο, άλλο γνωστό εγκληματία, φίλο του Πάσαρη ο οποίος έδωσε και δίνει λεφτά στη μονή Βατοπαιδίου για αναστήλωση κτισμάτων της και που ενέργησε έστω και υπογείως για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα.

Καλού.. κακού ας τον χώσουμε στη στενή μιας και τον ξεγελάσαμε και επέστρεψε, ενώ αν ήταν κανείς άλλος, όντως ένοχος, θα την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια κατά την προσφιλέστατη Αννίτα Πάνια για χώρες μαγικές και ονειρεμένες. Για φανταστείτε επέστρεψε πήγε να δικαστεί και φοβούνται ότι θα την κάνει για αλλού. Που να πάει βρε; Αφού την διεύθυνσή του την ξέρετε: Χαλκιδική, τρίτο πόδι, Άγιον Όρος, Βατοπαίδι, όπως μπαίνεις από την πύλη απέναντι πίσω από το καθολικό και ελαφρώς πλαγίως προς τα δεξιά, 3ος όροφος νομίζω. Τώρα αριθμό δωματίου δεν θυμάμαι. Ρωτήστε όμως, οι μοναχοί είναι πάντα ευγενικοί θα σας τον αποκαλύψουν όπου και αν κρύβεται. α. Σχιζοφρένεια β. παραλογισμός γ. συνδυασμός των ανωτέρω. Διαλέξτε, όλοι οι αριθμοί κερδίζουν.

Καλού.. κακού δεν τον αμπαρώνουμε μη φύγει και δεν ωφεληθούν οι κρατούμενοι που τόσο περιμένουν ένα, πραγματικά λέω εγώ άγιο άνθρωπο, να ακούσουν καμιά κουβέντα της προκοπής για σωτηρία. Είναι από ενδιαφέρον προς τους κρατούμενους βρε παιδιά που ζητήθηκε η προφυλάκιση μην πάει το μυαλό σας στο κακό. Είπαμε καλούς λογισμούς..

Καλού.. κακού κατευθείαν στον Κορυδαλλό να μας δώσει τα λεφτά που μας χρωστά ο άλλος ο γνωστός καλλιτέχνης ο «Αγωνία με λαχτάρα» (που μόνο αγωνία δεν έχει, κανονισμένα τα΄ χει) Β.Τ. Ένα μικρό ποσό είναι μωρέ 5.5 εκατομμύρια ευρώ. Αυτός να κυκλοφορεί ελεύθερος , να διοργανώνει συναυλίες, μουσικά σχήματα και να μην τον πειράζει κανείς. Ο Εφραίμ δεν είναι τραγουδιστής δυστυχώς. Αχ γέροντά μου, ωραία φωνή έχεις άλλαξε όμως το ρεπερτόριό σου. Να αρέσει Καλού κακού και στους δικάζοντές σε. Έτσι ίσως την γλιτώσεις. Η μουσική πάντα ημερεύει τα έμψυχα όντα.

Καλού.. κακού όμως σώπασαν και τα τηλεοπτικά κανάλια ενάμισι μήνα που βρισκόταν στη Ρωσία ο γέροντας. Τι να δείξουν, με τι μούτρα να πουν ότι τον δέκτηκε, ο πανάθλιος κατά μερικούς, πρώην πράκτορας της Κα-Γκε-Μπε Πούτιν και το υποχείριο του Μεντβέντεφ! Πως να πουν ότι προσκύνησαν την Αγία Ζώνη της Παναγιάς 4 εκατομμύρια άτομα περιμένοντας μέχρι και 17 ώρες στο κρύο. Ούτε στην κηδεία του Στάλιν δεν είχε τόσο κόσμο.. Που σαι αγαπημένη κ. Παπαρήγα να δεις μεγαλεία.

Αλλά Καλού..κακού ας διαβάσει η αγαπητή κ. Καλού τι έπαθε ο εισαγγελέας ο οποίος κατηγόρησε τον Άγιο Νεκτάριο για ανηθικότητα και τον έσερνε σε δίκες. Δεν το εκφράζω ως απειλή ή ως εκφοβισμό αλλά καλού κακού ας το έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της. You never know.

Αλλά ας τερματίσω κάπου εδώ το άρθρο καλού κακού μην μας βρει τίποτα bad.

Με καλοσύνη

Νέαρχος Παναγή

Ορθοδοντικός

Λεμεσός

Πηγή: http://vatopaidi.wordpress.com/2011/12/01/%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bf%cf%8d-%ce%ba%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%b1%ce%ba%ce%af%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5/

***

Το απίθανο… «φαινόμενο» της… προφυλάκισης!!!

Από την τελευταία εκπομπή του ΣΚΑΪ και από πολλά άλλα προγενέστερα δημοσιεύματα της Romfea.gr, έχει γίνει πλέον κατανοητό ακόμα και σε ανθρώπους που ήταν τελείως αρνητικοί για το Άγιον Όρος και την Ορθοδοξία ότι η υπόθεση Βατοπαιδίου όχι μόνο δεν ήταν σκάνδαλο της Μονής ή της εκάστοτε Κυβερνήσεως που ασχολήθηκε καθηκόντως με το θέμα αυτό, αλλά αντίθετα αποκαλύφθηκε και θα συνεχίσει να αποκαλύπτεται ότι σαφώς πρόκειται για σκευωρία.

Η σκευωρία αυτή θα έπρεπε να προβληματίσει τη δικαιοσύνη όχι απλώς και ως έτυχε, αλλά πολύ σημαντικά καθότι από ότι φαίνεται οι αποκαλύψεις θα συνεχιστούν πολύ έντονα και θα εμφανιστεί όχι μόνο στην Εκκλησία, αλλά και στο λαό η μοναδικά εντυπωσιακή σκευωρία η οποία κατασκευάστηκε κατά της Μονής Βατοπαιδίου, αλλά ουσιαστικά κατά της Εκκλησίας.

Θα υπενθυμίσουμε ότι έχει γίνει ήδη γνωστό πώς πλέχθηκε η υπόθεση αυτή από αυτούς που είχαν λόγους και σκοπιμότητες προκειμένου να ωφεληθούν και «πώς ωφελήθηκαν».

Είδαμε άγνωστους να γίνονται βουλευτές και βουλευτές άγνωστοι να παίρνουν κυβερνητικούς θώκους, πατώντας πάνω στην αδικία την οποία έφτιαξαν και τρυγώντας τώρα τους καρπούς της πτώσεώς τους.

Το πώς, ποιοί και για ποιούς λόγους παρουσίασαν υπερτιμολογήσεις και υποτιμολογήσεις ακινήτων στις ανταλλαγές έγινε απολύτως γνωστό, εφόσον η «κατασκευαστική ομάδα» ήταν η γνωστή οικογένεια Κ…...!

Θα αποδειχθεί ότι οι σκευωροί έστησαν σκηνικό αντίθετα με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο (σ.σ. δηλώσεις για χρυσόβουλα) και τις απόψεις των καλύτερων νομικών του 20ου και του 21ου αιώνα, ότι η λίμνη Βιστωνίδα δεν μπορεί να ανήκει στη Μονή Βατοπαιδίου και έτσι ποινικοποίησαν μία καθαρά αστική υπόθεση.

Θα ντρέπεται η δικαιοσύνη για την ενέργεια αυτή και θα καταγραφεί στην ιστορία, σαν μοναδικό υπόδειγμα καταισχύνης της, αν και η καταισχύνη αυτή δεν θα αναφέρεται σε όλη τη δικαιοσύνη, αλλά σε αυτούς που την σκαρφίστηκαν ή την έκαναν αποδεκτή.

Πολύ σωστά αναφερόταν σε δημοσιεύματα, ότι οι δικαστικές Αρχές στην υπόθεση αυτή υποτιμούν την νοημοσύνη μας.

Μπήκαν απίθανες εγγυήσεις σε ακτήμονες μοναχούς που προκαλούν τον οίκτο για αυτούς που το επινόησαν.

Έθεσαν θέμα προφυλάκισης για τον γέροντα Εφραίμ, ο οποίος γίνεται αποδεκτός σαν μία από τις πιο σεβαστές προσωπικότητες της παγκόσμιας Ορθοδοξίας, πράγμα το οποίο κατανοήσαμε όλοι μας ιδιαίτερα με το προσκύνημα της Αγίας Ζώνης στη Ρωσία.

Το γεγονός αυτό σημαίνει για αυτούς που το επινόησαν, ότι είναι κατατρομαγμένοι από τις αποκαλύψεις και προσπαθούν έστω και την τελευταία στιγμή επικοινωνιακά να επηρεάσουν αυτούς, που δεν γνωρίζουν το μέγεθος της προσωπικότητάς του.

Με επικοινωνιακά τρικ στυλ προφυλακίσεων δεν θα μπορέσουν να αποτρέψουν τη δίκαια αγανάκτηση του κόσμου, για τους σκευωρούς και την σκευωρία που έστησαν όχι μόνο στην Ορθοδοξία αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ψεύτικα εγκώμια περί καθαρότητας για δικαστικούς, που επινόησαν την προφυλάκιση δεν γίνονται αποδεκτά από τον κάθε λογικό άνθρωπο.

Η ιστορία είναι γεμάτη από αμαυρωμένα ονόματα διωκτών – συκοφαντών, που με τον απίθανο αυτόν τρόπο ανέδειξαν χωρίς να το θέλουν την αρετή που κρύβεται σε προσωπικότητες που αντιμετωπίζουν πνευματικά τις επιθέσεις τους, μέσα από τα παθήματα που τους προκάλεσαν.

Στην προκειμένη περίπτωση ήδη έχει γίνει πλήρως γνωστό ποιοί και για ποιούς λόγους έστησαν την απίθανη αυτή σκευωρία, οι αποκαλύψεις όμως όπως είναι φυσικό συνεχίζονται.

Από έγκυρες πληροφορίες της Romfea.gr, μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις του ΣΚΑΪ, πολύ σύντομα κατατίθενται αγωγές και μηνύσεις από την Αδελφότητα της Μονής Βατοπαιδίου κατά

των πρωτοστατών (ιδίως δημοσιογράφων) που κατασυκοφάντησαν πρόσωπα και θεσμούς που θα έπρεπε να σέβονται.

Να ευχηθούμε να ζητήσουν σύντομα συγγνώμη και να συγχαρούμε τη δικαιοσύνη που αντιλήφθηκε πού αποσκοπούν τα τρικ των προφυλακίσεων….

Υ.Γ. Πάντως κακοποιοί και παιδεραστές, αλλά και κάποιοι που πήγαν την πατρίδα μας στο πάτο κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι....!

Πηγή: http://www.romfea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10013:-lr-&catid=13

***

Ηγούμενος Εφραίμ: «η δίωξη μου είναι πολιτική»

«Η δίωξη μου είναι πολιτική», φέρεται να υποστήριξε –σύμφωνα με πληροφορίες- κατά τη διάρκεια της πολύωρης απολογίας του ενώπιον της ειδικής ανακρίτριας Ειρήνης Καλού ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου π. Εφραίμ. Την ίδια άποψη υποστηρίζουν και άτομα που βρίσκονται κοντά στη Μονή Βατοπεδίου, κάνοντας λόγο για «θύματα της πολιτικής αντιπαράθεσης».

Ο καθηγούμενος της Αγιορείτικης Μονής, ο οποίος κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε ψευδείς βεβαιώσεις, σε απάτη αλλά και για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, αρνήθηκε στο σύνολο τις κατηγορίες που του αποδίδονται, υπογραμμίζοντας πως οι ενέργειες του δεν ήταν ιδιοτελείς.

Παρά την υπερασπιστική γραμμή και τα επιχειρήματα που ανέπτυξε κατά την απολογία του ο καθηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου, η ειδική ανακρίτρια Ειρήνη Καλού τάχθηκε υπέρ της προφυλάκισης του. Αντίθετα ο αρμόδιος εισαγγελέας έκρινε ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να παραμείνει ελεύθερος με εγγυοδοσία 200.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Πλέον τη διαφωνία αυτή καλείται να άρει μέσα στις επόμενες ημέρες το Δικαστικό Συμβούλιο με την έκδοση σχετικού βουλεύματος. Σημειώνεται ότι, εκτός απρόοπτου, η ανακρίτρια Ειρήνη Καλού μετά και τη λήψη της απολογίας του ηγούμενου Εφραίμ θα περατώσει την ανάκριση για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου και η δικογραφία θα τεθεί με πρόταση εισαγγελέα στην κρίση του Συμβουλίου Εφετών για την παραπομπή ή μη σε δίκη των εμπλεκομένων προσώπων.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τα πολιτικά πρόσωπα που εμφανίζονται να σχετίζονται με την υπόθεση δεν θα διωχθούν, καθώς τα πιθανά αδικήματα στα οποία φέρεται να έχουν εμπλακεί παραγράφηκαν μετά το πρόωρο κλείσιμο της Βουλής πριν τις Ευρωεκλογές του 2009.

Πηγή: http://www.amen.gr/index.php?mod=news&op=article&aid=7625

***

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΦΡΑΙΜ

ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ "ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ",

ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ

ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Όπως έγινε γνωστό, την προφυλάκιση του Ηγουμένου της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ ζήτησε η ανακρίτρια, ενώ διαφώνησε μαζί της ο Εισαγγελέας, ζητώντας να επιβληθούν στον Ηγούμενο όσα και στον μοναχό Αρσένιο (δηλαδή εγγύηση 200.000 ευρώ κλπ): Η εξέλιξη αυτή, κάνει πολλά αρχιλαμόγια να ξαναζεσταίνουν τη...σούπα του Βατοπαιδίου!

Καταρχήν, όπως έχουμε γράψει πολλές φορές, δεν νοείται όταν υπάρχει ένα σκάνδαλο (λέμε "όταν"), να ευθύνεται μόνο η μία πλευρά: Αν λοιπόν ο π. Εφραίμ είναι ένοχος για κάτι, τότε θα πρέπει να είναι και όσοι συνδιαλέγονταν μαζί του!

Εκτός αν κάποιοι νομίζουν πως ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ έπεσαν...θύματα απάτης ενός καλόγερου! Πραγματικά πρέπει να είναι...βλαμμένος κάποιος για να το πιστεύει αυτό!

Τι έχουμε λοιπόν; Ενώ για τους πολιτικάντηδες ΟΛΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΚΑΝ κι επομένως δεν υφίσταται καμία κατηγορία για εκείνους, ενώ για άλλα πρόσωπα που εμπλέκονταν συνέβη το ίδιο, οι μόνοι που έμειναν να...κατηγορούνται είναι οι Βατοπαιδινοί μοναχοί!!!

Πρόκειται για πρωτοτυπία της "ελληνικής δικαιοσύνης", που θεωρούμε ότι δεν είναι καθόλου άσχετη με την πρόσφατη συνάντηση Πούτιν - π. Εφραίμ!

Κι αυτό γιατί, τα μασωνοκίνητα εγχώρια τσουτσέκια της "τριμερούς" συγκυβέρνησης δεν ανέχονται κανέναν να συνάπτει σχέσεις με ηγέτες κρατών που δεν εγκρίνουν: Έτσι, η πολύωρη συνάντηση του π. Εφραίμ με τον Πούτιν και η παράκληση βοήθειας του πρώτου στον Ρώσο για να βοηθήσει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ την Ελλάδα, δυσαρέστησε πολλούς, με κυριότερους τους τοκογλύφους του ΔΝΤ!

Ίσως σε κάποιους ακούγονται υπερβολικά αυτά, όμως αφενός είναι τουλάχιστον περίεργο ο κατεξοχήν κατήγορος, ο Εισαγγελέας να μη ζητά την προφυλάκιση και η ανακρίτρια να το κάνει!

Αφετέρου, είναι γνωστό πως οι διεθνείς συμμορίες των σιωνιστών τιμωρούν όποιους τολμάνε και μπαίνουν εμπόδιο τα σχέδιά τους!

Και ο π. Εφραίμ με το Μοναστήρι του, που διατηρούν άριστες σχέσεις με τη Ρωσία και βοήθησαν και τον Καραμανλή σ'αυτό, μπήκαν στο μάτι των αμερικανοεβραίων, όπως αναμενόταν!

Φυσικά, όσοι γνωρίζουν την υπόθεση Βατοπαιδίου και τον Γέροντα Εφραίμ, ξέρουν πολύ καλά πως δεν έχει την παραμικρή ενοχή και ότι όλα στήθηκαν για να αποκομίσουν οι Πασόκοι κομματικά οφέλη, συνδυάζοντας ταυτόχρονα το αγαπημένοπ τους...σπορ, δηλάδή την ελεεινή επίθεση στο ΑΠΟΡΘΗΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!

Πηγή: http://alithiastofos.blogspot.com/2011/12/blog-post_9424.html

***

ΛΑ.Ο.Σ: "Δεν είναι η ώρα για ακραίες προδικαστικές φυλακίσεις"

«Ο Ηγούμενος Εφραίμ τίμησε την Ελλάδα στη Ρωσία περισσότερο από κάθε άλλον Έλληνα ανεξαρτήτως ιδιότητας», αναφέρει ο ΛΑ.Ο.Σ. σε ανακοίνωση του, σχολιάζοντας την απόφαση της ανακρίτριαςκ. Καλλού για προφυλάκιση του Ηγουμένου της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ.

Σε άλλο σημείο αναφέρει: «Ο σεβασμός και η εκτίμηση του Προέδρου ΠΟΥΤΙΝ λέει πολλά. Γι΄ άλλη μια φορά το προκεχωρημένο φυλάκιο του Ελληνισμού, το ΆΓΙΟ ΌΡΟΣ στη δίνη της Διεθνούς απαξίωσης τη χώρα.»

«Είναι η στιγμή που η Ελλάδα χρειάζεται όλους τους Έλληνες ενωμένους, δυνατούς και διαθέσιμους για τη σωτηρία της Πατρίδος», προσθέτει.

Επίσης τονίζει: «Δεν είναι η ώρα για ακραίες προδικαστικές φυλακίσεις όταν μάλιστα εξασφαλίζεται η παραμονή του κατηγορουμένου στη χώρα, πολλώ δε μάλλον όταν οι εξεταστικές επιτροπές της Βουλής δεν βρήκαν ικανά στοιχεία απάτης για να οδηγήσουν στη Δικαιοσύνη τους αντισυμβαλλόμενους πολιτικούς.»

«Νόμιμον; Nαι. Ηθικόν; Όχι. Δίκαιον; Ελέγχεται. Εθνικώς επιζήμιον; Βεβαίως», σημειώνει ο ΛΑ.Ο.Σ κλείνοντας.

Πηγή: http://www.romfea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10021:-q-q&catid=25:2009-12-18-08-37-46

***

Βατοπέδιο: Νέος κύκλος βρώμικων παιχνιδιών…

Άρχισαν νέα πολιτικά παιχνίδια με το Βατοπέδιο: Αιχμή του δόρατος, αυτή τη φορά, είναι η «αμερόληπτη» και «ανεξάρτητη» Ελληνική «Δικαιοσύνη».

Τόσο «αμερόληπτη» και τόσο «ανεξάρτητη» που όλα τα αδηφάγα λαμόγια, οι ληστοσυμμορίες που κατακλέβουν τον ελληνικό λαό, οι μεγάλοι πολιτικοί ψεύτες και οι επαγγελματίες απατεώνες απολαμβάνουν σκανδαλώδους ασυλίας…

Αντίθετα: Όσοι αντιστέκονται στα θηριώδη εγκλήματα των παραπάνω «μαφιών», οι διαδηλωτές και οι απεργοί, όσοι δεν σκύβουν το κεφάλι στα «συνδικάτα του εγκλήματος» και τα ποικίλα θύματα των εξουσιαστικών «ιερατείων», όλα αυτά τα «παιδιά ενός κατώτερου Θεού» («Της γης οι κολασμένοι»), βρίσκονται στο στόχαστρο της «ανεξάρτητης» και «αμερόληπτης» «Δικαιοσύνης»: Εδώ η …δικαιοσύνη στέκεται με το δάκτυλο στη σκανδάλη…

Αυτή, λοιπόν, η …δικαιοσύνη ξανάφερε στο προσκήνιο, προκλητικά και σκανδαλωδώς επιλεκτικά, το κατασκευασμένο, πολιτικό «σκάνδαλο» του Βατοπεδίου…

Μια «τολμηρή» Ανακρίτρια, «ανεξάρτητη» και «αμερόληπτη»(!!!) αποφάσισε ότι πρέπει να προφυλακιστεί ο Γέροντας Εφραίμ!!!...

Από την πρώτη στιγμή είχαμε αναλύσαμε με πλήθος κειμένων ότι το Βατοπέδιο επιλέχτηκε ως ο πλέον προνομιακός χώρος των βρώμικων πολιτικών παιχνιδιών, η αιχμή του δόρατος των «νταβάδων» και του «εκσυγχρονιστικού» παρακράτους με πολυεδρικούς στόχους…

Αυτό που αρχικά εκπλήσσει με την απόφαση της «ανεξάρτητης» Ανακρίτριας είναι ότι αυτό το μέγα σκάνδαλο των βρώμικων πολιτικών παιχνιδιών (κατ’ εξοχήν ΠΟΛΙΤΙΚΟ!!!) το «φυλακίζει» ΜΟΝΟ στον Γέροντα Εφραίμ και το «εξατμίζει» από κάθε πολιτικό χυμό: Τέτοια «ανεξαρτησία» και «αμεροληψία»…

Δηλαδή ο «ένοχος» για αυτό το μέγα πολιτικό «σκάνδαλο», για αυτό το φρενοβλαβές θέαμα του βρώμικου πολιτικού παιχνιδιού που παίχτηκε και μας καταδυνάστευσε επί μήνες, ήταν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ένας μοναχός!!!!!!

Και μόνο αυτή η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ μονομέρεια και στοχοποίηση, αυτή η βάναυση ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ της διαλεκτικής και της ιστορίας των γεγονότων, καθώς και των πολιτικών συναρτήσεων, «σηματοδοτούν», όχι απλώς μια σκανδαλώδη μεροληψία, αλλά κάτι ακόμα το χειρότερο: Ότι η «υπόθεση» είναι σκηνοθετημένη και η πράξη της «ανεξάρτητης» Ανακρίτριας, ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ…

Οι παραπάνω «σηματοδοτήσεις» απαστράπτουν πύρινα, αν σκεφτεί κανείς, ότι ΣΗΜΕΡΑ υπάρχουν σωρεία στοιχείων και δεδομένων ότι όλο αυτό το σκάνδαλο γύρω από το Βατοπέδιο ήταν μια «στημένη», βρώμικη πολιτική επιχείρηση: Μια επιχείρηση που δεν έθιξε κανένα από αυτούς που την διέπραξαν και κερδοσκόπησαν ΠΟΛΙΤΙΚΑ (αλλά και οικονομικά) πάνω στο βατοπέδιο…

Διαβάστε ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4968

Όλο, λοιπόν, το μαφιόζικο κύκλωμα που έπαιξε τα δόλια πολιτικά του παιχνίδια, κερδοσκοπώντας ασυστόλως πάνω σε αυτά, μένει στο απυρόβλητο από την «ανεξάρτητη» …δικαιοσύνη για να επαληθευτεί για άλλη μια φορά τούτη η αλφαβητική αλήθεια: Ότι αυτή η «ανεξάρτητη» …Δικαιοσύνη αποτελεί το εξάρτημα-μαντρόσκυλο των κράτους και παρακράτους των ανδρεικέλων της χρηματιστηριακής χούντας.

Η σπορά των ανδρεικέλων δεν περιορίζεται μόνο στο πολιτικό επίπεδο. Διαχέεται σε όλους τους πόρους του καθεστώτος…

Σε ένα κατοχικό καθεστώς-αποικία των τραπεζιτών και των τοκογλύφων, οι «θεσμοί» του (το κοινοβούλιο, τα κόμματα, το Δίκαιο κ.λπ…) είναι και αυτοί υπό ΚΑΤΟΧΗ: Ανδρείκελα των ισχυρών…

Ένα νέος κύκλος εναντίον του Βατοπεδίου, συνακόλουθα και εναντίον της μοναχικής και εκκλησιαστικής περιουσίας ανοίγει, πιθανότατα…

Οι στόχοι προφανείς: Να λεηλατηθεί η μοναχική και εκκλησιαστική περιουσία από τους νέους αποικιοκράτες και να ισοπεδωθεί και το τελευταίο μετερίζι ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ: Η Ορθοδοξία…

Μέσα στην υστερική απληστία τους και τη μοχθηρία τους τα αρπακτικά του χρήματος και οι δήμιοι των λαών, δεν υπολογίζουν σωστά: Τη δύναμη της Ορθοδοξίας και τις αγωνιστικές παραδόσεις του ελληνικού λαού…

Σκάβουν τους δικούς τους τάφους…

Πηγή: http://resaltomag.blogspot.com/2011/12/blog-post_9246.html

***

Τα «Βατοπέδια» των βρώμικων πολιτικών παιχνιδιών

Από την πρώτη στιγμή αναλύσαμε με πλήθος κειμένων ότι το Βατοπέδιο επιλέχτηκε ως ο πλέον προνομιακός χώρος των βρώμικων πολιτικών παιχνιδιών, η αιχμή του δόρατος των «νατβάδων» και του «εκσυγχρονιστικού» παρακράτους με πολυεδρικούς στόχους.

Οι δύο κεντρικοί στόχοι αυτού του επιλεγμένου και εν πολλοίς κατασκευασμένου σκανδάλου ήταν δύο:

α). Η κατασυκοφάντηση του μοναχισμού και συνακόλουθα της Ορθοδοξίας.

Πάνω σε αυτό είχαμε γράψει, το Δεκέμβριο του 2008, το άρθρο: «Πλανητικό κράτος και Εκκλησία είναι ασυμβίβαστα»

Εδώ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2893

β). Η ανατροπή της κυβέρνησης Καραμανλή.

Πάνω σε αυτούς τους άξονες κινήθηκαν όλα τα καθεστωτικά όργανα της νεοταξικής μηχανής: Το «εκσυγχρονιστικό» κράτος και παρακράτος, οι σκοτεινές και μαφιόζικες διαπλοκές του και τα διατεταγμένα «γρανάζια» του επιχειρηματικού, πολιτικού, κρατικού και δημοσιογραφικού υπόκοσμου.

Σήμερα αρχίζει να ξετυλίγεται το νήμα της μεγάλης απάτης και να έρχονται στην επιφάνεια οι μαφιόζικοι μηχανισμοί που έστησαν το «σκάνδαλο του Βατοπεδίου», συνακόλουθα και οι στόχοι αυτού του βρώμικου παιχνιδιού.

Διαβάστε εδώ:

http://trelogiannis.blogspot.com/2010/09/blog-post_747.html

Και εδώ:

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/09/blog-post_7790.html

Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ένα ιστορικό αξίωμα το οποίο δεν πρέπει να ξεχνάμε:

Τα σκάνδαλα είναι εξωτερικές φουσκάλες μιας βαθιάς εσωτερικής σήψης του καθεστώτος που το ίδιο το καθεστώς τις «τρυπά», δηλαδή αποκαλύπτει, επιλεκτικά ή κατασκευάζει για να επικαλύψει τη σήψη του και να παίξουν οι σπόνσορες, οι κατασκευαστές και οι έμποροι των «σκανδάλων», μέσω μια κατακλυσμιαίας σκανδαλολογίας, τα δόλια και βρώμικα πολιτικά τους παιχνίδια, να καρατομήσουν πρόσωπα και να προβοκάρουν και κατασυκοφαντήσουν καταστάσεις, ιδέες, ιστορικά και εθνικά κεκτημένα...

Αναδημοσιεύουμε ενδεικτικά, ένα από τα άπειρα κείμενά μας, που είχαμε γράψει το Νοέμβριο του 2008.

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=18638#18638

Μόνο οι τυφλοί πλέον δεν βλέπουν…

Άν θέλουμε να βλέπουμε το ΔΑΣΟΣ και όχι μόνο το ΔΕΝΤΡΟ, ας θυμόμαστε κάθε μέρα και κάθε ώρα, αυτό το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ και ΠΟΛΥΣΗΜΑΝΤΟ κείμενο:

«ΠΡΟΣΟΧΗ

Το παιχνίδι είναι μεγάλο και η χώρα μας μικρή. Η βιασύνη του Πούτιν και οι αντιδράσεις των Αμερικανών, δείχνουν ότι η Ελλάδα έχει εμπλακεί σε μια σκληρή αναμέτρηση.

Αυτονόητο είναι ότι χρειάζονται προσεκτικές αποφάσεις και ευέλικτες κινήσεις.

Η Ελλάδα πρέπει να βγει κερδισμένη και να μη γίνει στόχος εκδικητικής μανίας.

Διότι όλοι γνωρίζουμε πλέον πώς αντιδρούν οι μεγάλες δυνάμεις…»

Εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ»-29.6.07

Πρώτη σελίδα, κάτω δεξιά

Εκείνη ακριβώς την εποχή, στο τεύχος του Ιουλίου του ΡΕΣΑΛΤΟ γράφαμε:

«Οι τωρινοί εμπρησμοί έξω από όλα αυτά, πρέπει να αποσκοπούν και στον εκβιασμό της κυβέρνησης Καραμανλή. Μετά τις συμφωνίες με τον Πούτιν ξέσπασαν σε όλη την Επικράτεια. Και έχουμε άμεσα μπροστά μας εθνικά θέματα υψίστης σημασίας (Σκοπιανό, Κύπρος κ.λπ.) που θα προκαλέσουν μεγάλες εντάσεις στο κυβερνητικό οικοδόμημα.

Πίσω από κάθε μεγάλο εμπρησμό υπάρχει και ένας πολιτικός εκβιασμός. Πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, π.χ., όταν ήταν να υπογραφούν οι Συνθήκες κατοχής της Ελλάδας από τις ξένες μυστικές υπηρεσίες, είχαν ξεσπάσει εμπρησμοί. Όταν τα δώσαμε όλα, σταμάτησαν μετά δια μαγείας…

Αν μελετήσει κανείς συγκεκριμένα κάθε μεγάλο εμπρησμό θα διαπιστώσει ότι στόχευε στην επιβολή πολιτικών λύσεων που προωθούσαν νέα πολιτικά δεινά στον ελληνικό λαό».

Από τότε, σε σειρά άρθρων, αναλύαμε τους στόχους των Αμερικανών και του «εκσυγχρονιστικού παρακράτους». Τους συνοψίζαμε στα κάτωθι:

«α) Γκρέμισμα του Καραμανλή και αποδόμηση του κομματικού τοπίου μέσα από νέες επιμειξίες και κομματικές κατασκευές ΑΠΟΛΥΤΑ ελεγχόμενες. Γιʼ αυτό και κάθε «γύπας» κράζει αφηνιασμένα. Διεκδικεί μια θέση στο νέο σκηνικό προτεκτοράτων.

β) Επίλυση των μεγάλων εθνικών μας προβλημάτων σύμφωνα με τις βουλές των ΗΠΑ.

γ) Προώθηση των νέων προδοσιών που ετοιμάζουν για την Κύπρο.

δ) Πιο ταχεία ισοπέδωση της ελληνικής κοινωνίας, της ιστορίας, των παραδόσεών της και του πολιτισμού της.

ε) Και φυσικά ανακοπή κάθε σχέσης με τη Ρωσία, ακόμα και ακύρωση των συμφωνιών για τους αγωγούς».

Το Βατοπέδιο επιλέχτηκε ως η αιχμή της μετωπικής σύγκρουσης και ανατροπής του Καραμανλή. Ο Τατούλης και κάποιοι άλλοι εντός της Ν.Δ. σαν τα «γρανάζια» της ανακτορικής ανατροπής.

ΟΛΑ όσα αποκαλύπτονται σήμερα στο «σκάνδαλο» του βατοπεδίου αποδεικνύουν τη «μηχανή» που είχε μπει σε κίνηση: Το «εκσυγχρονιστικό» κράτος και παρακράτος, οι σκοτεινές και μαφιόζικες διαπλοκές του και τα διατεταγμένα «γρανάζια» του επιχειρηματικού, πολιτικού, κρατικού και δημοσιογραφικού υπόκοσμου.

Ίσως, για πρώτη φορά στην ιστορία έρχονται στο φως όλες οι δολοπλοκίες και οι συνωμοσίες της πλανητικής εξουσίας και των εγχώριων εντολοδόχων τους.

Για πρώτη φορά στην ιστορία, εκδηλώνεται τόσο αποτρόπαια και ανοικτά η σήψη και τα βρώμικα παιχνίδια των κομματικών, καθεστωτικών γραφειοκρατιών (όλων των κομμάτων) και του παρακράτους.

Μόνο οι τυφλοί πλέον δεν βλέπουν…

Επιστροφή στην κορυφή

ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ

Επισκέπτης

Δημοσιεύθηκε: Δευ Σεπ 27, 2010 11:11 pm   Θέμα δημοσίευσης:  

ΣΚΑΪ: ''Στημένο το σκάνδαλο Βατοπαιδίου''

Οι σημαιοφόροι του μνημονίου έχουν κλιμακώσει την επίθεση στο πασόκ. Πρώτα με τον ''τουρίστα-πρωθυπουργό'' και την ''Κυβέρνηση της Θάλασσας'' (http://www.youtube.com/watch?v=cSa8GT3rOYk) και την τελευταία βδομάδα με το ''κατασκευασμένο σε εργαστηριακό περιβάλλον'' σκάνδαλο του Βατοπαιδίου.

ΔΕΙΤΕ:

http://www.youtube.com/watch?v=ImNY2NMX1D4

http://www.youtube.com/watch?v=hXLZugMFtFA

Πηγή: http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4968

***

Περί Δικαίου και αδίκων

Συντάκτης: Κώστας Βαξεβάνης

Για να αποδοθεί Δικαιοσύνη, δεν αρκεί να το εύχεσαι αλλά να το εξασφαλίζεις θεσμικά. Η ελληνική Δικαιοσύνη είναι διαβρωμένη, όσο και η υπόλοιπη ελληνική κοινωνία. Δεν είναι μόνο οι στημένες συνθέσεις δικαστηρίων αλλά ένας ολόκληρος τρόπος λειτουργίας. Με τους φακέλους της γραφειοκρατίας, ακριβοπληρωμένοι δικηγόροι χτίζουν το τείχος προστασίας των ανήθικων πελατών τους. Αναβολές, νομικά παράθυρα, ανύπαρκτος και αδύναμος έλεγχος και μεγάλα λόγια για την τυφλή Δικαιοσύνη.

Η περί τυφλότητας της Δικαιοσύνης κουβέντα, είναι ένα μαυσωλείο για να προσκυνούν αυτοί που της έχουν βγάλει τα μάτια. Και δεν είναι δικαστές. Είναι πρώτα και κύρια αυτοί που νομοθετούν. Πολιτικοί. Υπάρχουν εκατοντάδες υποθέσεις “επωνύμων” υποδίκων, που μέχρι να φτάσουν στο ακροατήριο, η ελληνική Βουλή έχει νομοθετήσει για να μετατρέψει το κακούργημα σε πλημμέλημα. Υποθέσεις που παραγράφονται, επειδή ο υπουργός Δικαιοσύνης τις τακτοποίησε “θεσμοθετικά”. Πρόσφατα αποκαλύψαμε πως έκαναν νόμο με τον οποίο νομιμοποιούν όλες τις υποθέσεις απευθείας αναθέσεων στα νοσοκομεία. Προμήθειες, μίζες, διεφθαρμένοι διοικητές νοσοκομείων, όλα είναι ένα παράνομο παρελθόν αλλά ένα τακτοποιημένο παρόν. Με νόμο παρακαλώ. Οι υπόδικοι ως σήμερα θα πάνε ως την εισαγγελία και θα επιδείξουν τον νέο νόμο για να πάνε στα σπίτια τους.

Πώς να αντέξει ο τίμιος δικαστής; Πώς να επιβιώσει; Από πού να κρατηθεί. Απ’ το περί δικαίου αίσθημα ή από την ηθική του; Και όσοι καταφέρνουν να κρατηθούν πώς να παλέψουν τα χτυπήματα από το ”όλον” σύστημα; Σε αυτό το σύστημα συμπεριλαμβάνονται και τα ΜΜΕ. Τα δελτία ειδήσεων και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, έχουν κάνει ήρωες ανθρώπους της Δικαιοσύνης που στη συνέχεια ανέλαβαν θέσεις και υπηρέτησαν τις πιο αντιδημοκρατικές απαιτήσεις αυτών που τους ανέδειξαν.

Την τελευταία εβδομάδα, άνθρωποι της Δικαιοσύνης που χειρίζονται δύο μεγάλες υποθέσεις, δέχονται την επίθεση των ΜΜΕ. Η μία υπόθεση είναι τα στημένα παιχνίδια. Οι εισαγγελείς κυρίες Ελένη Ράικου και Πόπη Παπανδρέου, είχαν την τιμητική τους σε δημοσίευμα του Κυριακάτικου Έθνους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα δημιούργησαν μια μεγάλη φούσκα προσδοκιών που θα σπάσει. Η έρευνα είναι ακόμη σε εξέλιξη, τα στοιχεία της δεν τα γνωρίζουμε, ο ένας κατηγορούμενος (Ψωμιάδης) διαφεύγει, η δικογραφία γεμίζει ένα δωμάτιο αλλά το συμπέρασμα έχει βγει. Στη υπόθεση αυτή πραγματικά υπάρχει πρόβλημα. Το ανακριτικό έργο δεν προχωρά, αφού έχουν ληφθεί ελάχιστες καταθέσεις. Ο ίδιος ο ανακριτής άφησε τον Ψωμιάδη να διαφύγει παρότι είχε βγάλει εντάλματα αναγνωρίζοντας έτσι στοιχεία ενοχής. Το άρθρο ωστόσο δεν κάνει κριτική σε αυτό αλλά σε δύο εισαγγελείς που έτρεξαν όλη την υπόθεση. Το τέλος προδιαγράφεται δημοσιογραφικά και ίσως η ζωή, μαζί και η Δικαιοσύνη, να κληθούν να το επιβεβαιώσουν. Αλλά αυτό δεν είναι Δικαιοσύνη. Είναι παιχνίδι με τη Δικαιοσύνη.

Σε μία ακόμη περίπτωση η Δικαιοσύνη καλείται να βρει το φως της από το ΣΚΑΙ και να αντιληφθεί το φωτοστέφανο που περιβάλλει τους Βατοπαιδινούς αγίους. Σε αυτή την υπόθεση, η εφέτης ειδική ανακρίτρια κυρία Ειρήνη Καλού, μετά από τρία χρόνια έρευνας που προκλήθηκε από τις αποκαλύψεις στο Κουτί της Πανδώρας, στέλνει 32 άτομα στο σκαμνί. Ανάμεσά τους Εφραίμ και Αρσένιος οι οποίοι πλήρωσαν 200.000 ευρώ ως εγγύηση για να μην προφυλακιστούν. Για τον Εφραίμ η ανακρίτρια έχει ζητήσει την προφυλάκισή του και αναμένεται η απόφαση του δικαστικού Συμβουλίου. Κατηγορούμενοι είναι και οι “γνωμοδότες” του Κράτους που στην γνωμοδότησή τους στηρίχθηκε η απόσυρση του Δημοσίου από τα δικαστήρια εναντίον του Βατοπεδίου την ώρα που η απόφαση ήταν ευνοϊκή για το Δημόσιο. Η κυρία Καλού, εντοπίζει ως φυσικούς αυτουργούς στο σκάνδαλο τους υπουργούς Μπασιάκο, Δούκα και Φωτιάδη αλλά δεν έχει δικαίωμα να στραφεί εναντίον τους. Αυτό το δικαίωμα το έχει μόνο η Βουλή. Το κλείσιμό της από τον Καραμανλή πριν τις εκλογές, οδήγησε σε παραγραφή λόγω του νόμου Βενιζέλου περί ευθύνης υπουργών. Ξεκάθαρα όλα αυτά για κάποιον που διαβάζει απλώς τα γεγονότα. Όχι όμως για τον ΣΚΑΙ. Λίγες μέρες πριν καταθέσουν οι βασικοί κατηγορούμενοι (Αρσένιος, Εφραίμ, Πάπιστας) προσπαθεί να διαμορφώσει την κοινή γνώμη με ντοκιμαντέρ περί της αλήθειας για το Βατοπέδι. Την ώρα που οι πιο ξεκάθαρη αλήθεια είναι πως 32 θα δικαστούν. Για αυτό κουβέντα. Ο Εφραίμ, αυτός ο άγιος του Real Estate και της βρώμικης μπίζνας, προσπαθεί να καθαγιαστεί με περιφορά της Αγίας Ζώνης στη Ρωσία και με τα ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ που αυτή τη φορά δεν μιλούν για την μουχρίτσα και τα κολεόπτερα, αλλά προσπαθούν να αποδείξουν πως το σκουλήκι της διαφθοράς, είναι μια πολύχρωμη πεταλούδα που πρέπει να θαυμάσουμε.

Η Δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη δυστυχώς. Ούτε η δημοσιογραφία. Αυτοί που το καταλαβαίνουν οφείλουν όχι να βρίζουν αλλά να σκέπτονται. Καμιά φορά και το να γελάς είναι αρκετό.

Πηγή: http://www.koutipandoras.gr/?p=12653

Και από: http://exagorefsis.blogspot.com/2011/12/blog-post_3741.html

***

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ Ο ΕΦΡΑΙΜ

ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO

ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ

ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΡΟΥΒΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ

Πανικό έχουν προκαλέσει στον Εφραίμ και τη μονή Βατοπεδίου οι τελευταίες εξελίξεις. Ο ηγούμενος Εφραίμ φοβάται σαν τρελός την απόφαση του συμβουλίου Εφετών για την προφυλάκισή του, που όπως μαθαίνουμε από υψηλότατες νομικές πηγές...

πλησιάζει ολοένα και περισσότερο. Το όψιμο τηλεοπτικό ενδιαφέρον του ΣΚΑΣΪ καμία σχέση δεν έχει με σοβαρή δημοσιογραφική έρευνα. Τώρα που ο Εφραίμ γύρισε από την Ρωσία, φορτωμένος με Ρούβλια, προσπαθεί να βρει τις δικές του άκρες για να διασωθεί έστω και στο παραπέντε. Ανίερες... ευλογημένες συμμαχίες...

Πηγή: http://fimotro.blogspot.com/2011/12/blog-post_6023.html

***

Ο ΕΦΡΑΙΜ ΔΕΝ... ΦΑΛΗΡΙΣΕ ΑΚΟΜΑ!!!

ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ - ΦΩΤΙΑ

1. Πόσο στοίχισε το ξέπλυμα του Εφραίμ από γνωστό δημοσιογράφο που υλοποιήθηκε από συγκεκριμένο κανάλι;

2. Ποιά είναι η σχέση ενός εκ των δικηγόρων του Εφραίμ με κορυφαίο... στέλεχος εκδοτικού συγκροτήματος;

Σ.Σ. Ελπίζουμε το τιμολόγιο να πληρώθηκε μέσω Κύπρου γιατί διαφορετικά παραμονεύει το ΣΔΟΕ, που ούτως ή άλλως ελέγχει το συγκεκριμένο κανάλι...

Πηγή: http://fimotro.blogspot.com/2011/12/blog-post_3403.html

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel