Logo
Print this page

Ο θρίαμβος της Ορθοδοξίας..., το μήνυμα του Πούτιν στην Ελλάδα και ο Γέροντας Εφραίμ,

Ο θρίαμβος της Ορθοδοξίας...,

το μήνυμα του Πούτιν στην Ελλάδα

και ο Γέροντας Εφραίμ


***

Ο θρίαμβος της Ορθοδοξίας...

και σφυχταγκάλιασμα της Ελλάδας από τον Πούτιν λόγω… Εφραίμ!

Ξυδάκι στα εγχώρια παπαγαλάκια και ράπισμα στους θολοκουλτουριάρηδες και τους προσκυνημένους η απόδειξη ότι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ πρωτοστατεί και για άλλη μια φορά μπορεί να σώσει την Ελλάδα....

Ο μοναδικός ηγέτης που αποτελεί αυτή τη στιγμή αντίβαρο στο σιωνιστικό κατεστημένο, προσεγγίζει την Ελλάδα και υπόσχεται "στενούς δεσμούς" λόγω ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ...

(μη ξεχνάμε και την κοινή στρατιωτική παρέλαση στην Αλεξανδρούπολη Ελλήνων Αξιωματικών και Ρώσων..)

Υποδεχόμενος στην κατοικία του στο Νόβο-Αγκαριόβο τους μοναχούς από το Βατοπαίδι ο κ. Πούτιν τους ευχαρίστησε για την ευκαιρία, που έδωσαν στον πιστό ρωσικό λαό να προσκυνήσει ένα από τα μεγαλύτερα κειμήλια της Ορθοδοξίας και δήλωσε ότι “αυτό που κάνατε επιδεικνύει αναμφίβολα την εγγύτητα μεταξύ των λαών μας και θα εδραιώσει αυτήν την πνευματική εγγύτητα, θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των διακρατικών σχέσεων”.

Όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι ο ηγούμενος Εφραίμ στην αντιφώνησή του δήλωσε εντυπωσιασμένος από το πάθος της πίστης του ρωσικού λαού, “που είναι και η μεγαλύτερη δύναμή του” και απευθυνόμενος στον Β.Πούτιν είπε ότι “η Ελλάδα περνά όχι τις καλύτερες στιγμές της και γι’ αυτό φυσικά σας παρακαλώ να βοηθήσετε”. Ο ηγούμενος Εφραίμ αναφέρθηκε εκτενώς και στα θαύματα της Τιμίας Ζώνης, υποσχόμενος ότι μετά το τέλος της περιφοράς της σε 14 ρωσικές πόλεις από τις 20 Οκτωβρίου θα εκδοθεί ειδικό βιβλίο με τα θαύματα αυτά.

Ο Ρώσος πρωθυπουργός εξέφρασε ως ανταπάντηση την ελπίδα ότι....

“το γεγονός αυτό θα βοηθήσει στην επίλυση του δημογραφικού προβλήματος” της Ρωσίας

Τα εκπληκτικά αφιερώματα του Hellas-Orthodoxy μπορούν να σας πείσουν για όλα τα παραπάνω...

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/11/blog-post_7719.html

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/11/blog-post_27.html

http://paspartoy.blogspot.com/2011/11/blog-post_8386.html

***

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΧΕ

ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Ανεπανάληπτος θρίαμβος της Ορθοδοξίας στη χώρα που επί δεκαετίες βρισκόταν βυθισμένη στο μαρξιστικό σκότος!

Τη βεβαιότητά του ότι η παρουσία της Τιμίας Ζώνης στη Ρωσία θα εδραιώσει την πνευματική εγγύτητα μεταξύ του ρωσικού και του ελληνικού λαού και θα συμβάλει στις διμερείς σχέσεις, εξέφρασε ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Μονής Βατοπαιδίου, με επικεφαλής τον ηγούμενό της Εφραίμ.

Υποδεχόμενος στην κατοικία του στο Νόβο-Αγκαριόβο τους μοναχούς από το Βατοπαίδι ο κ. Πούτιν τους ευχαρίστησε για την ευκαιρία, που έδωσαν στον πιστό ρωσικό λαό να προσκυνήσει ένα από τα μεγαλύτερα κειμήλια της Ορθοδοξίας και δήλωσε ότι “αυτό που κάνατε επιδεικνύει αναμφίβολα την εγγύτητα μεταξύ των λαών μας και θα εδραιώσει αυτήν την πνευματική εγγύτητα, θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των διακρατικών σχέσεων”.

Όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι ο ηγούμενος Εφραίμ στην αντιφώνησή του δήλωσε εντυπωσιασμένος από το πάθος της πίστης του ρωσικού λαού, “που είναι και η μεγαλύτερη δύναμή του” και απευθυνόμενος στον Β.Πούτιν είπε ότι “η Ελλάδα περνά όχι τις καλύτερες στιγμές της και γι’ αυτό φυσικά σας παρακαλώ να βοηθήσετε”. Ο ηγούμενος Εφραίμ αναφέρθηκε εκτενώς και στα θαύματα της Τιμίας Ζώνης, υποσχόμενος ότι μετά το τέλος της περιφοράς της σε 14 ρωσικές πόλεις από τις 20 Οκτωβρίου θα εκδοθεί ειδικό βιβλίο με τα θαύματα αυτά.

Ο Ρώσος πρωθυπουργός εξέφρασε ως ανταπάντηση την ελπίδα ότι “το γεγονός αυτό θα βοηθήσει στην επίλυση του δημογραφικού προβλήματος” της Ρωσίας.

Σύμφωνα με το Πατριαρχείο της Μόσχας και τον αρμόδιο επικεφαλής του συνοδικού Τμήματος Σχέσεων Εκκλησίας και Κοινωνίας Βσέβολοντ Τσάπλιν, που επικαλείται το πρακτορείο Ιντερφάξ, το προσκύνημα της Τίμιας Ζώνης από περισσότερα από 3 εκατομμύρια πιστούς αποτελεί μοναδικό φαινόμενο στην ιστορία της Μόσχας και της Ρωσίας και τη μεγαλύτερη προσέλευση ανθρώπων σε ένα σημείο, ξεπερνώντας κατά πολύ την κηδεία του Στάλιν, την Οκτωβριανή Επανάσταση στις αρχές του 20ού αιώνα και τις πολιτικές συγκεντρώσεις στο τέλος του.

ΔΕ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ!

Ο θρίαμβος αυτός της Ορθοδοξίας σε μια χώρα όπου πριν από λίγες δεκαετίες επικρατούσε το σκληρότερο κομμουνιστικό καθεστώς παγκοσμίως, τα λέει όλα: Και είναι μια αποστομωτική απάντηση στους εγχώριους γραικυλίσκους χριστιανομάχους, που...ξαφνικά "κουφάθηκαν" και "μουγκάθηκαν"!

Πηγή: http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/11/blog-post_27.html

***

Το μήνυμα του Πούτιν για την Ελλάδα

του Μάνου Οικονομίδη

Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τη θυελλώδη κυριαρχία της υπόθεσης του Βατοπεδίου, στην ελληνική επικαιρότητα.

Του «σκανδάλου», όπως περιγράφηκε, και έστειλε στη Δικαιοσύνη τον ηγούμενο Εφραίμ και τον μοναχό Αρσένιο, ενώ ανάγκασε ακόμη και τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο να παρέμβει.

Η υπόθεση παραμένει μέχρι και σήμερα ανοικτή, καθώς μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ο μοναχός Αρσένιος χρειάστηκε να καταβάλλει μια διόλου ευκαταφρόνητη εγγύηση, προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος μετά την απολογία του.

Ο δε ηγούμενος Εφραίμ, βρίσκεται στη Μόσχα, όπου συναντάται και φωτογραφίζεται με έναν από τους 2-3 ισχυρότερους ανθρώπους του κόσμου, αυτή τη στιγμή: Τον Ρώσο πρωθυπουργό και επόμενο Πρόεδρο της χώρας, Βλαντιμίρ Πούτιν...

Αφορμή στάθηκε το προσκύνημα εκατομμυρίων Ρώσων στην Τίμια Ζώνη, που έφεραν μαζί τους στη Μόσχα οι εκπρόσωποι της Μονής Βατοπεδίου. Ένα προσκύνημα το οποίο συγκέντρωσε περισσότερους από 3 εκατομμύρια Ρώσους, από όλη την αχανή χώρα, κάτι που σημαίνει ότι ξεπέρασε και αυτήν ακόμη την κηδεία του Ιωσήφ Στάλιν.

Στη συνάντηση που είχε με τον ηγούμενο Εφραίμ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν φρόντισε να στείλει κωδικοποιημένα μηνύματα.

Που αφορούν κυρίως το μέλλον των σχέσεων Ελλάδας και Ρωσίας, που επλήγησαν βάναυσα ειδικά την πρώτη περίοδο της πρωθυπουργίας του Γιώργου Παπανδρέου.

Το μήνυμα Πούτιν απευθύνεται σε μια Ελλάδα που δοκιμάζεται και… κακοποιείται διεθνώς, εμφανιζόμενη περίπου ως η αιτία του κακού, για μια κρίση που γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, με την κατάρρευση της Lehman Brothers, και πέρασε στην Ευρώπη, λόγω της διάθεσης… παιδικής χαράς που συνεχίζει να διακρίνει την πολιτική ηγεσία της ηπείρου μας.

Όχι βέβαια ότι δεν έχουμε και εμείς τις ευθύνες μας, προφανώς όμως και ελάχιστοι θα σπεύσουν σήμερα να διαφωνήσουν με την εκτίμηση ότι η κρίση γιγαντώθηκε, εμβάθυνε και ξέφυγε από τα όρια, επειδή το Βερολίνο έχει μια άλλη προσέγγιση του πως πρέπει να είναι η επόμενη Ευρώπη.

Σε ένα τέτοιο, εξαιρετικά δύσκολο περιβάλλον, η… διαθεσιμότητα της Ρωσίας να βοηθήσει, όπως υπονοεί η παρέμβαση Πούτιν, στέλνει πολλαπλά μηνύματα.

Για την Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη, που επείγονται να στραφούν στις αναπτυσσόμενες οικονομίες, για να.. βρουν οξυγόνο.

Και να απεμπλακούν από τον μονοθεματικό οικονομικό εγκλωβισμό στη Γερμανία και τους συμμάχους της.

Πηγή: http://emprosdrama.blogspot.com/2011/11/blog-post_7406.html

***

Video από τη Συνάντηση "Πούτιν - Εφραίμ"

που είναι 'Πρώτο Θέμα' στα Ρωσικά ΜΜΕ..!

Ξύδι μπόλικο στους εγχώριους "κουφούς" και "μουγκούς"... δημοσιογράφους:

ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ: Πώς γίνεται ο άνθρωπος που δεν θέλει να βλέπει ούτε ζωγραφιστούς τους Παπαδημογιωργοσαμαροτζαφέρηδες, να κάθεται στο ίδιο τραπέζι ΕΠΙ ΔΥΟΜΙΣΗ ΩΡΕΣ με έναν "απατεώνα";

Ευτυχώς που υπάρχουν οι Αγιορείτες να ενδιαφέρονται για την Ελλάδα και να προωθούν τα Εθνικά μας θέματα στις συναντήσεις με πανίσχυρους ξένους ηγέτες, γιατί αν περιμέναμε από τους προσκυνημένους των στοών και επιτροπών, θα είχαμε ακόμα τουρκοκρατία!

Αυτή είναι η αλήθεια, όσο κι αν δεν αρέσει σε ορισμένους!

Πηγή: http://emprosdrama.blogspot.com/2011/11/video_9354.html

***

Πούτιν: "Η Τιμία Ζώνη ενώνει βαθύτερα πλέον τους λαούς μας"

Ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Μονής Βατοπαιδίου, με επικεφαλής τον ηγούμενό της Εφραίμ, εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η παρουσία της Τιμίας Ζώνης στη Ρωσία θα εδραιώσει την πνευματική εγγύτητα μεταξύ του ρωσικού και του ελληνικού λαού και θα συμβάλει στις διμερείς σχέσεις.

Υποδεχόμενος στην κατοικία του στο Νόβο-Αγκαριόβο τους μοναχούς από το Βατοπαίδι, ο κ. Πούτιν τους ευχαρίστησε για την ευκαιρία, που έδωσαν στον πιστό ρωσικό λαό να προσκυνήσει ένα από τα μεγαλύτερα κειμήλια της Ορθοδοξίας και δήλωσε ότι "αυτό που κάνατε επιδεικνύει αναμφίβολα την εγγύτητα μεταξύ των λαών μας και θα εδραιώσει αυτήν την πνευματική εγγύτητα, θα συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των διακρατικών σχέσεων".

Όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι ο ηγούμενος Εφραίμ στην αντιφώνησή του δήλωσε εντυπωσιασμένος από το πάθος της πίστης του ρωσικού λαού, "που είναι και η μεγαλύτερη δύναμή του" και απευθυνόμενος στον Β.Πούτιν είπε ότι "η Ελλάδα περνά όχι τις καλύτερες στιγμές της και γι' αυτό φυσικά σας παρακαλώ να βοηθήσετε".

Ο ηγούμενος Εφραίμ αναφέρθηκε εκτενώς και στα θαύματα της Τιμίας Ζώνης, υποσχόμενος ότι μετά το τέλος της περιφοράς της σε 14 ρωσικές πόλεις από τις 20 Οκτωβρίου θα εκδοθεί ειδικό βιβλίο με τα θαύματα αυτά.

Ο Ρώσος πρωθυπουργός εξέφρασε ως ανταπάντηση την ελπίδα ότι "το γεγονός αυτό θα βοηθήσει στην επίλυση του δημογραφικού προβλήματος" της Ρωσίας.

Σύμφωνα με το Πατριαρχείο της Μόσχας και τον αρμόδιο επικεφαλής του συνοδικού Τμήματος Σχέσεων Εκκλησίας και Κοινωνίας Βσέβολοντ Τσάπλιν, που επικαλείται το πρακτορείο Ιnterfax, το προσκύνημα της Τίμιας Ζώνης από περισσότερα από 3 εκατομμύρια πιστούς αποτελεί μοναδικό φαινόμενο στην ιστορία της Μόσχας και της Ρωσίας και τη μεγαλύτερη προσέλευση ανθρώπων σε ένα σημείο, ξεπερνώντας κατά πολύ την κηδεία του Στάλιν, την Οκτωβριανή Επανάσταση στις αρχές του 20ού αιώνα και τις πολιτικές συγκεντρώσεις στο τέλος του.

Πηγή: http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=28367&Itemid=172

***

Πούτιν: «Η Αγία Ζώνη εδραιώνει την εγγύτητα ρωσικού και ελληνικού λαού»

«Και θα συμβάλει στις διμερείς σχέσεις», πρόσθεσε ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν.

Τη βεβαιότητά του ότι η παρουσία της Τιμίας Ζώνης στη Ρωσία θα εδραιώσει την πνευματική εγγύτητα μεταξύ του ρωσικού και του ελληνικού λαού και θα συμβάλει στις διμερείς σχέσεις, εξέφρασε ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Μονής Βατοπαιδίου, με επικεφαλής τον ηγούμενό της Εφραίμ.

Υποδεχόμενος στην κατοικία του στο Νόβο-Αγκαριόβο τους μοναχούς από το Βατοπαίδι ο κ. Πούτιν τους ευχαρίστησε για την ευκαιρία, που έδωσαν στον πιστό ρωσικό λαό να προσκυνήσει ένα από τα μεγαλύτερα κειμήλια της Ορθοδοξίας και δήλωσε ότι «αυτό που κάνατε επιδεικνύει αναμφίβολα την εγγύτητα μεταξύ των λαών μας και θα εδραιώσει αυτήν την πνευματική εγγύτητα, θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των διακρατικών σχέσεων».

Όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι ο ηγούμενος Εφραίμ στην αντιφώνησή του δήλωσε εντυπωσιασμένος από το πάθος της πίστης του ρωσικού λαού, «που είναι και η μεγαλύτερη δύναμή του» και απευθυνόμενος στον Β.Πούτιν είπε ότι «η Ελλάδα περνά όχι τις καλύτερες στιγμές της και γι' αυτό φυσικά σας παρακαλώ να βοηθήσετε». Ο ηγούμενος Εφραίμ αναφέρθηκε εκτενώς και στα θαύματα της Τιμίας Ζώνης, υποσχόμενος ότι μετά το τέλος της περιφοράς της σε 14 ρωσικές πόλεις από τις 20 Οκτωβρίου θα εκδοθεί ειδικό βιβλίο με τα θαύματα αυτά.

Ο Ρώσος πρωθυπουργός εξέφρασε ως ανταπάντηση την ελπίδα ότι «το γεγονός αυτό θα βοηθήσει στην επίλυση του δημογραφικού προβλήματος» της Ρωσίας.

Σύμφωνα με το Πατριαρχείο της Μόσχας και τον αρμόδιο επικεφαλής του συνοδικού Τμήματος Σχέσεων Εκκλησίας και Κοινωνίας Βσέβολοντ Τσάπλιν, που επικαλείται το πρακτορείο Ιντερφάξ, το προσκύνημα της Τίμιας Ζώνης από περισσότερα από 3 εκατομμύρια πιστούς αποτελεί μοναδικό φαινόμενο στην ιστορία της Μόσχας και της Ρωσίας και τη μεγαλύτερη προσέλευση ανθρώπων σε ένα σημείο, ξεπερνώντας κατά πολύ την κηδεία του Στάλιν, την Οκτωβριανή Επανάσταση στις αρχές του 20ού αιώνα και τις πολιτικές συγκεντρώσεις στο τέλος του.

Πηγή: http://dexiextrem.blogspot.com/2011/11/blog-post_1093.html

Zoiforos.GR

Latest from Zoiforos.GR

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR