Ζωηφόρος

Οι υπόγειες διαδρομές και οι «έξυπνες» κινήσεις στην υπόθεση Βατοπαιδίου,

Οι υπόγειες διαδρομές

και οι «έξυπνες» κινήσεις

στην υπόθεση Βατοπαιδίου


Το BriefingNews συνεχίζει την αποκάλυψη στοιχείων και την παράθεση αναπάντητων ερωτημάτων, σχετικά με το πώς ξεκίνησε η πολύκροτη «υπόθεση Βατοπαιδίου».

Στοιχεία που υπάρχουν μέσα στους ογκωδέστατους φακέλους, της μέχρι τώρα διερεύνησης, και που περιέργως δεν έχουν «φωτιστεί» όσο θα έπρεπε, δείχνουν την ύπαρξη -τουλάχιστον- ενός έντονου παρασκηνίου για να εμφανιστεί στον αέρα ένα «σκάνδαλο».

Όπως έχει γίνει πλέον γνωστό ο κος Ξυνίδης παρακολουθούσε το νομικό μέρος της υπόθεσης Βατοπαιδίου. Σύμφωνα με αδιάψευστα στοιχεία η εισήγηση της κας Σακάλογλου, όπως καταθέτει η ίδια η Εισηγήτρια στον κο Σανιδά, βρίσκεται στο σπίτι της.

Ξαφνικά βρέθηκε με fax στο Εφετείο Πατρών όπως φαίνεται στο σώμα της Εισήγησης και από το Εφετείο Πατρών στις 21-10-2008 στον αριθμό fax 210-6433799 που ανήκει στο Υπουργείο Δικαιοσύνης(!!), χωρίς να έχει γραμμένη επάνω την μειοψηφία και πριν «βαφτιστεί» και εκδοθεί σαν «απόφαση» στις 6-11-2008.

Για την εισήγηση αυτή ο κος Τσούκαλης είπε στο Μητροπολίτη Ξάνθης ότι μοιάζει πάρα πολύ στο σκεπτικό με το υπόμνημα του Μητροπολίτη που αναφερόταν στην προσπάθεια ποινικοποίησης της διαδικασίας παραλαβής και παράδοσης της λίμνης Βιστωνίδας και των οχθών της όπου ο Μητροπολίτης μοίρασε μηνυτήριες αναφορές στο ποίμνιό του!

Πρέπει να απαντηθούν τα καίρια ερωτήματα:

• Ποιος έγραψε το υπόμνημα του Μητροπολίτη Ξάνθης; Το διάστημα αυτό ήταν νομικός του σύμβουλος ο κος Ξυνίδης;

• Ποιος άρχισε να ποινικοποιεί νόμιμες διοικητικές διαδικασίες σχετικά με τη Βιστωνίδα προσπαθώντας να ανατρέψει την αλήθεια και παρασύροντας με τα Μέσα Ενημέρωσης την κοινή γνώμη με την ποινικοποίηση νομικών απόψεων και τι οφέλη αποκόμισε;

• Υπάρχει το πρωτόκολλο παραλαβής και παράδοσης της λίμνης και των οχθών της που σύμφωνα με τη νομολογία του Αρείου Πάγου είναι τελεσιδικία;

• Αν υπάρχει και ο Άρειος Πάγος έχει νομολογήσει ότι η υπόθεση τελείωσε γιατί η εισήγηση της κας Σακάλογλου δεν ανέτρεψε την παρουσία του πρωτοκόλλου με το οποίο παραδόθηκε τελεσίδικα η λίμνη στη Μονή;

• Πόσο ενδιαφέρον θα έχει όταν μαζευτούν όλα τα κουτάκια των διαδρομών του ψεύδους που θα αναδείξουν την αλήθεια;

• Να είστε σίγουροι ότι με την υπόθεση αυτή θα εκπλαγούμε και θα αναρωτηθούμε ποιοι πρέπει τελικά να καθίσουν στο σκαμνί.

Πηγή: http://briefingnews.gr/%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%A9%CE%9D%CE%99%CE%91/revelations/item/7284-underground-journeys-and-smart-moves

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel