Ζωηφόρος

Η αλήθεια και τα ψέματα για το Βατοπαίδι!

Η αλήθεια και τα ψέματα για το Βατοπαίδι!

Οι… εκλάμψεις του δικηγόρου, οι ανύπαρκτοι χρηματισμοί και οι συκοφαντίες!

Σε όλα τα μεγάλα σκάνδαλα προβάλλονται οι τεράστιοι χρηματισμοί κι η ζημιές του δημοσίου. Πρόκειται για σκάνδαλα μεταξύ ανθρώπων που βρίσκονται μέσα στον κόσμο και προφανώς.. παρασύρονται ή για άλλους λόγους προβάλλονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αυτά τα γεγονότα.

Μείναμε όμως έκπληκτοι, διαβάζοντας άρθρο στην εφημερίδα ΄΄Έλευθεροτυπία΄΄ που αναφερότανε στο μεγάλο ΄΄σκάνδαλο΄΄ του Βατοπαιδίου. Εκεί με πολλές λέξεις αποδεικνυότανε η Πεμπτουσία του σκανδάλου. Πραγματική έκπληξη!

 Ο δικηγόρος της ΚΕΔ κ. Ζερβουδάκης ο οποίος  δεν κατέθεσε ποτέ ότι πήρε μπροστά  του ο πατέρας Αρσένιος τηλέφωνο  τον κ. Αγγέλου, ούτε στην εισαγγελέα κ. Σπυροπούλου, ούτε στη πρώτη εξεταστική επιτροπή. Στην δεύτερη εξεταστική επιτροπή όμως έπαθε..  έκλαμψη και υποστήριξε ότι ο πατήρ Αρσένιος πήρε τηλέφωνο τον κ. Αγγέλου. Συγκεκριμένα, στη δεύτερη εξεταστική επιτροπή στις 27/4 2010 αναφέρει, ότι  ΄΄ο πατήρ Αρσένιος έκανε ότι πήρε τηλέφωνο΄΄  και αμέσως συμπλήρωνε,πιθάνως έπαθε δεύτερη έκλαψη λέγοντας΄΄ πήρε πράγματι τηλέφωνο και είπε, ΄΄έλα Γιάννη στην ΚΕΔ είμαι. Έχουμε κάποια θεματάκια, αλλά καλά πάμε, θα το ξεπεράσουμε. Καλά πάμε. Εντάξει΄΄

Ακόμη κι αν είχε γίνει αυτό το τηλέφωνο που όμως από τα λεγόμενα του φαίνεται.. μύθος, τι τρομερό τηλέφωνο!

Άξιο πραγματικά κακουργηματικής πράξης. Αντίστοιχο της Siemens, των ομολόγων και των υποβρυχίων. Αλλά όμως ο ίδιος συνέχισε ΄΄σήμερα που με ρωτάτε και με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα εγώ αμφιβάλω΄΄. Δεν ξέρω τι να πω. Αποδεικνύεται τίποτα, δεν αποδεικνύεται. ΄΄Πραγματικά το πιο φοβερό κακούργημα που συναντήσαμε στα σκάνδαλα ο ίδιος ο δικηγόρος που έφτιαξε τον μύθο, τον απορρίπτει κιόλας.

Οι μίζες των 300 εκ ευρώ που εντοπίστηκαν, βάση του πορίσματος του ΣΔΟΕ, και οι τεράστιοι χρηματισμοί της Siemens δεν … καλύπτονται από τις ανόητες επιθέσεις στο Βατοπαίδι για το οποίο δεν έχει προκύψει ΄΄μαύρο΄΄ χρήμα, ούτε ένα ευρώ.

Πρέπει να συνεχίζουνε να γράφουνε κι άλλα τέτοια άρθρα για να αποδείξουν πως φτιάχνηκε το υποτιθέμενο σκάνδαλο του Βατοπαιδίου. Οι ..κατευθυνόμενοι και οι επιτείδιοι αποκαλύπτονται, έστω και καθυστερημένα, η ΑΛΗΘΕΙΑ, όσο και να προσπαθούμε, δεν κρύβεται πίσω από πέννες… που καταγράφουν μόνο αυτά που επιθυμούν τα συμφέρονται που υπηρετούν!

Η δημοσιογραφική ομάδα του agioritikovima.gr

Πηγή: http://www.agioritikovima.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=1979:vatopaidi&catid=99:news&Itemid=369

Και από: http://exagorefsis.blogspot.com/2011/04/blog-post_9822.html

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel