Ζωηφόρος

Tέλος για την εκπομπή της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης στο ραδιόφωνο της Εκκλησίας,

Tέλος για την εκπομπή της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης στο ραδιόφωνο της Εκκλησίας

Μια ραδιοφωνική πορεία 11 χρόνων έφθασε στο τέλος!

Η Χριστιανική Φοιτητική Δράση αισθάνεται την ανάγκη να γνωστοποιήσει στα μέλη της, τους φίλους της και τους επισκέπτες του διαδικτυακού της τόπου το τέλος της ραδιοφωνικής εκπομπής της. Ύστερα από 11 ολόκληρα χρόνια εθελοντικής προσφοράς και διακονίας στο Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος μέσα από την εκπομπή «Αποκαλυπτικά και ακέραια, μια αναφορά στα καθημερινά και στα αιώνια», κάθε Πέμπτη βράδυ αρχικά, και κατόπιν κάθε Παρασκευή βράδυ, η εκπομπή μας δεν θα μεταδίδεται πλέον.

Η Διεύθυνση του σταθμού έκρινε ότι δεν θα έπρεπε στο νέο πρόγραμμα του σταθμού να συνεχίσει η εκπομπή της Χ.Φ.Δ..........

Μια πορεία λοιπόν 11 ολόκληρων χρόνων. Μια ραδιοφωνική σχέση. Μια ραδιοφωνική αλληλοεκτίμηση έφθασε στο τέλος.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και από αυτόν εδώ τον «τόπο» όλους αυτούς που μας συμπαραστάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Πρωτίστως αυτούς που πριν από 11 χρόνια έδωσαν ένα βήμα λόγου και εκκλησιαστικής διακονίας σε νέους ανθρώπους, σε φοιτητές και φοιτήτριες, αποδεικνύοντας στην πράξη την αγάπη τους στους νέους της Εκκλησίας. Να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς -και είναι αρκετοί- από τους διευθυντές που όλα αυτά τα χρόνια διακόνησαν στο σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος, μέχρι τους τεχνικούς και το υπόλοιπο προσωπικό, οι οποίοι ο καθένας με τον τρόπο του και από το πόστο του μας συμπαραστάθηκαν.

Πάντα θα μένει στη μνήμη μας η αγάπη τους και το γεγονός ότι ήταν ανοικτοί σε συνεργασίες με νέους ανθρώπους δίνοντας τους να καταλάβουν ότι η Εκκλησία ανοίγει τις πόρτες της στους νέους, τους θέλει κοντά της, ενδιαφέρεται για τον προβληματισμό τους και αποζητά τον δυναμισμό τους.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που μας στήριξαν με τον λόγο τους, τις παρεμβάσεις τους και τις εξειδικευμένες τοποθετήσεις τους στις διαπραγματεύσεις των τόσων θεμάτων των ραδιοφωνικών μας εκπομπών. Τους επισκόπους, τους κληρικούς, τους καθηγητές των Πανεπιστημιακών μας ιδρυμάτων και τους όποιους επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων τίμησαν όλα αυτά τα χρόνια το βήμα της εκπομπής μας.

Τέλος αισθανόμαστε ότι πρέπει να ευχαριστήσουμε τους αγαπητούς ακροατές μας. Αυτούς που δεν ξέρουμε πόσοι είναι. Δεν τους γνωρίσαμε ποτέ προσωπικά. Τους αισθανθήκαμε όμως πάντοτε κοντά μας. Όλους σας ο Θεός να σας έχει καλά.

Βέβαια η αποπομπή μας αυτή από το σταθμό της Εκκλησίας δεν συνεπάγεται και το τέλος της κατάθεσης της όποιας μαρτυρίας μας. Ο λόγος μας θα βρίσκεται κοντά σας μέσα από το περιοδικό μας «Η Δράση μας» και μέσα από τις όποιες εκδηλώσεις και δραστηριότητές μας.

Απλά θα μείνει μέσα μας ένα παράπονο για το πώς κάποιοι εννοούν την συνάντησή τους με τους νέους ανθρώπους, πώς αποζητούν την συνεργασία τους, πώς αφουγκράζονται το σφυγμό τους και πώς κάνουν χώρο σε αυτούς για να αναδείξουν τη φωνή τους, το ταλέντο τους και τον προβληματισμό τους.

πηγή: Χριστιανική Φοιτητική Δράση

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel