Ζωηφόρος

Ολλανδική εφημερίδα προσβάλλει την Ελλάδα και την Ορθοδοξία,

 

Πηγή: http://www.youtube.com/watch?v=svPH9z51H2s&feature=player_embedded#at=12

 

Και από: http://exagorefsis.blogspot.com/2011/05/blog-post_4794.html

 

***

 

Απίστευτη πρόκληση: Ολλανδική εφημερίδα με πρωτοσέλιδο

μια τουρκική σημαία επάνω σε Ελληνική Εκκλησία στην Σαντορίνη

 

Share Οι τούρκοι αγοράζουν την Ελλάδα σύμφωνα με δημοσίευμα. ΠΑΝΤΑ φιλότουρκοι και ανθέλληνες οι Ολλανδοί

 

Σ.Σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Να σημειώσουμε ότι οι Ολλανδοί πρόσφατα μας προειδοποίησαν ότι δεν μας ξαναδανείζουν αν όλοι οι πολιτικοί δεν συμμορφωθούν με τους νεοταξίτες του ΠΑΣΟΚ 

 

Με ένα προκλητικό εξώφυλλο, στο οποίο δείχνει σε μια μονταρισμένη φυσικά πλαστή φωτογραφία μια Εκκλησία της Σαντορίνης να έχει στην κορυφή του τρούλου της αναρτημένη… μία τουρκική σημαία(!), η εφημερίδα De Pers, αναφέρει ότι «εν όψει πτώχευσης Τούρκοι επενδυτές βρίσκουν ελκυστικές επενδύσεις στην Ελλάδα».

 

Στο ίδιο δημοσίευμα, ο συντάκτης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι εν μέσω της δεινής οικονομικής κατάστασης της χώρας «Τούρκοι επιχειρηματίες ετοιμάζονται να αγοράσουν Ελληνικά λιμάνια, αεροδρόμια, ακόμη και νησιά».

 

«Η ελληνική κυβέρνηση» συνεχίζει το δημοσίευμα θέλει να πουλήσει κρατικές τράπεζες, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, μέρος του ΟΤΕ καθώς και τα λιμάνια της χώρας σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη και ορισμένους αερολιμένες.

 

Περιγράφοντας την κατάσταση στην ελληνική πρεσβεία στην Τουρκία, ο συντάκτης του δημοσιεύματος αναφέρει ότι οι Έλληνες διπλωμάτες, «σφουγγαρίζουν τους διαδρόμους αφού τα χρήματα δεν επαρκούν για να συντηρήσουν για να πληρώσουν καθαρίστριες.

 

Φυσικά η κυβέρνησή μας ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ, όπως είχε καθήκον στην Ολλανδία

 

πηγή http://paspartoy.blogspot.com/2011/05/blog-post_7720.html#more

 

Πολυμέσα

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

Register

User Registration