Ζωηφόρος

ΝΔ για τα εγκλήματα κατά Χριστιανών: Να μπει ένα τέλος στη γενοκτονία

Ν.Δ.: Σοκ και δέος προκαλούν οι σφαγές στο Ιράκ

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ιωαννίνων, κα Άννα Ασημακοπούλου, σχετικά με τα εγκλήματα κατά Χριστιανών στο Ιράκ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Σοκ και δέος σε όλη την ανθρωπότητα, αλλά και αισθήματα πόνου, οργής και αγανάκτησης στους Χριστιανούς όλου του κόσμου, προκαλούν οι σφαγές κατά Χριστιανών και μειονοτήτων από τους φανατικούς Τζιχαντιστές στο Ιράκ.

Ο Χριστιανισμός προετοιμάζεται να τιμήσει την Κοίμηση της Θεοτόκου με τη σκέψη στραμμένη στους αδελφούς μας που μαρτυρούν με τον πιο φριχτό τρόπο.

Αυτή τη στιγμή, συντελείται ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, όπως με τον πιο επίσημο τρόπο συνομολογείται τόσο από την Ε.Ε., όσο και με τη σημερινή ανακοίνωση του Αραβικού Συνδέσμου.

Χιλιάδες χριστιανοί και μειονοτικοί ζουν σε καθεστώς απόλυτης φρίκης, υφίστανται τα πιο φριχτά βασανιστήρια, δολοφονούνται, εξανδραποδίζονται, άμαχοι θάβονται ζωντανοί, γυναίκες πωλούνται στα σκλαβοπάζαρα.

Ενώνουμε τη φωνή μας και απευθύνουμε έκκληση στη διεθνή κοινότητα να συμβάλλει αποφασιστικά ώστε να μπει ένα τέλος στη γενοκτονία, να σταματήσει άμεσα η βία των εξτρεμιστών και να γίνουν σεβαστά τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η δοκιμασία και η παραβίαση του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου πρέπει να σταματήσουν τώρα, αυτό το έγκλημα πολέμου πρέπει να σταματήσει αμέσως». 

Πηγή: http://www.naftemporiki.gr/story/842403/nd-sok-kai-deos-prokaloun-oi-sfages-sto-irak

 

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel