Ζωηφόρος

Ο Ιεχωβαδισμός, του Στρατή Ανδριώτη,

Ο Ιεχωβαδισμός

του Στρατή Ανδριώτη

       

Οι Ιεχωβάδες, είναι κολοσσιαία εβραϊκή οργάνωση που διαθέτει άφθονα και ανεξάντλητα χρηματικά μέσα. Δρουν εν αγνοία των περισσοτέρων μελών τους, ανά την υφήλιο ως δήθεν Χριστιανοί, με μυστικό και ύπουλο τρόπο, αποτελώντας τα προκεχωρημένα φυλάκια των Σιωνιστών, δηλαδή των φανατικών Εβραίων ηγετών, που εργάζονται αφανώς, στοχεύοντας στην ίδρυση «Παγκόσμιου Θεοκρατικού Ιουδαϊκού Βασιλείου». Οι Εβραίοι Σιωνιστές χρησιμοποιούν πολλά μυστικά μέσα για να κυριαρχήσουν παγκοσμίως. Ένα από αυτά είναι ο Χιλιασμός, οι Ψευδομάρτυρες του Ιεχωβά,  που έχουν συλλέξει όλες τις αιρετικές διδασκαλίες που παρουσιάστηκαν ανά τους αιώνες εναντίον του Χριστιανισμού.

       Οι Εβραίοι της Αμερικής επέλεξαν ως πρώτο επικεφαλή των Ιεχωβάδων, τον Αμερικανοεβραίο έμπορα Ρώσελ που είχε ηθικώς άστατο βίο, τον οποίο διαδέχθηκαν οι επίσης Ιουδαϊκής καταγωγής Ιωσήφ Ρόδερφορδ και κατόπιν ο Νέθαν Νορ. Ως Σιωνιστική οργάνωση, οι Ιεχωβάδες ξοδεύουν άφθονο χρήμα για βιβλία και έντυπα που διανέμουν δωρεάν σε όλο τον κόσμο. Πληρώνουν γενναία τα όργανα της προπαγάνδας κατά του Χριστιανισμού που μισούν θανάσιμα. Δίνουν χρήματα σε όσους αρνούνται την πίστη τους, ή για αίθουσες, συγκεντρώσεις κ.α. Στο Μπρούκλιν της Ν. Υόρκης έχει εγκατασταθεί το στρατηγείο τους, που έχει απλώσει τα πλοκάμια του σε όλες τις χώρες του κόσμου. Έχοντας ιδρύσει σε όλο τον κόσμο παραρτήματα οι Ιεχωβάδες-Χιλιαστές δεν δέχονται ότι είναι όργανα-θύματα των Εβραίων πού μη μπορώντας να χτυπήσουν κατά μέτωπο τον Χριστιανισμό τον οποίον θεωρούν ως το μεγαλύτερο εμπόδιο στα σχέδια της παγκόσμιας κυριαρχίας τους, χρησιμοποιούν τον Ιεχωβαδισμό ως δούρειο ίππο. Οι Εβραίοι κατά καιρούς κατεδίωκαν τους Αποστόλους του Χριστού, υποκινούσαν τους ειδωλολάτρες να κάνουν διωγμούς κατά των Χριστιανών και εξωθούσαν τους Τούρκους να σφάζουν τους Μάρτυρες (βλ. Αγ. Πολύκαρπο, Αγ. Κοσμά Αιτωλό, Πατριάρχη Γρηγόριο Ε΄ κ.α.), πιστεύοντας στην παλαιά Ιουδαϊκή ιστορία, όπου ονειρεύονται τον Μεσσία ως κοσμικό άρχοντα που θα δημιουργήσει θεοκρατικό κράτος με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ-Σιών και δεν εγκαταλείπουν αυτό το σκοπό τους, αν και την πλάνη τους αυτή την διέλυσε ο Ιησούς Χριστός: «Ἡ  Βασιλεία ἡ ἐμῆ» εἶπε, «οὐκ ἐστίν ἐκ τοῦ κόσμου τούτου».

       Για να διαβρώσουν τον Χριστιανισμό, οι Ιεχωβάδες, προσπαθούν με την αιρετική διδασκαλία τους, να βρουν κάποια δυσκολοεξήγητα χωρία, να γαντζωθούν σε αυτά, να  τα διαστρεβλώσουν, ώστε να πείσουν τα θύματά τους να μην πιστεύουν στον Ένα τρισυπόστατο Θεό, ο οποίος  Ενανθρωπήθηκε και ήρθε στη Γη για να σώσει τον άνθρωπο από την αμαρτία, ιδρύοντας την Εκκλησία, την επί γης Βασιλεία Του εις τύπον της Ουράνιας Βασιλείας και κυριαρχίας Του επί του σύμπαντος υλικού και πνευματικού κόσμου. Επίσης, δεν συμφωνούν με τον Χριστιανισμό που βασίζεται στη Θεότητα του Κυρίου, δηλαδή ότι ο Χριστός είναι ο ίδιος ο Θεός, και αυτό το θεμέλιο της πίστης των Χριστιανών, οι Χιλιαστές (την  θεότητα του Χριστού) το πολεμούν με λύσσα και μανία. Το αρνούνται «διακηρύττοντας» ότι ο Χριστός είναι αρχάγγελος και αξιωματούχος του Θεού, που επί γης ήταν ένας κοινός άνθρωπος, ενώ υπάρχουν πλήθος χωρία στην Αγία Γραφή που φανερώνουν με ακρίβεια ότι ο Χριστός είναι ο ίδιος Θεός. Αρνούνται ότι η Παναγία είναι η Θεοτόκος και ότι ο γεννηθείς Μεσσίας είναι ο Εναθρωπίσας Θεός. Και ενώ δέχονται ως πρόσωπο, το πονηρό πνεύμα του σατανά, δεν παραδέχονται το Άγιο Πνεύμα ως πρόσωπο του Θεού, που ομιλεί, κρίνει, προσκαλεί, διατάσει, πέμπει, ικετεύει, αλλά ως μια αφηρημένη δύναμη του Θεού. Έτσι, αρνούνται γενικώς την Αγία Τριάδα. Επίσης, δεν τιμούν τον Σταυρό γιατί ισχυρίζονται ότι ο Χριστός πέθανε πάνω σε ένα ξύλο (παλούκι), αν και η Αγία Γραφή αναφέρεται συχνά περί του Σταυρού και ότι ο Χριστός  σταυρώθηκε σε Σταυρό που αποτελεί σύμβολο σωτηρίας για τους Χριστιανούς και είναι ευλογημένος διότι πάνω του συντελέστηκε το έργο της σωτηρίας μας καταργώντας τον θάνατο. Περί της Αναστάσεως του Χριστού δεν δέχονται ότι ο Χριστός ως Θεός Ανέστησε ο ίδιος τον Εαυτό Του.

     Διαστρέφουν την περί Βασιλείας του Θεού διδασκαλία, χρησιμοποιώντας αλληγορικά χωρία της Αποκαλύψεως που τα ερμηνεύουν όπως θέλουν για να εναντιωθούν στην Ορθοδοξία. Αλλοιώνουν το δόγμα της Αναστάσεως των νεκρών και διδάσκουν μια χιλιετή Βασιλεία υπό μίας δικαίας κυβερνήσεως που θα την αποτελούν οι αναστημένοι της Π. Διαθήκης: Αβραάμ ως πρωθυπουργός και οι Ισαάκ, Δαυίδ, Δανιήλ κ.α. ως υπουργοί και διοικητές των χωρών που θα διώξουν τη δυστυχία από τη γη, τη φτώχεια και όλα τα δεινά. Με αυτό τον τρόπο οι πίσω από τους Ιεχωβάδες Σιωνιστές, αποβλέπουν να προπαρασκευάσουν ένα παγκόσμιο κράτος όπου αντί των Αβραάμ, Ισαάκ κ.α. θα είναι οι Εβραίοι μεγιστάνες του πλούτου.

       Οι Ιεχωβάδες γελοιοποιήθηκαν πολλές φορές αφού καθόρισαν ότι θα ερχόταν σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή ο Χριστός για να ιδρύσει την παγκόσμια αυτή κυβέρνηση (1914, 15,18,25,31,….1988 κ.ο.κ), αλλά διαψεύστηκαν χωρίς όμως να συνετισθούν και να ξεφύγουν από τις πλάνες τους. Απλά άλλαξαν ονομασίες πάνω από 10 φορές στην οργάνωσή τους με την δικαιολογία ότι ο Κύριος έκρινε ότι δεν ήταν η κατάλληλη ώρα για να έρθει στη γη!

     Αρνούνται την Ιερά Παράδοση της Ορθοδόξου Εκκλησίας που μας παρέδωσαν οι Απόστολοι του Χριστού και εν συνεχεία οι Αποστολικοί Πατέρες, αγνοώντας ότι η Καινή Διαθήκη είναι παράδοση, που πρώτα δόθηκε προφορικώς και αργότερα γραπτώς και δεν μπορεί να ερμηνευθεί χωρίς την παράδοση της Ορθοδόξου Εκκλησίας, η οποία ξεχώρισε από τα ψευδεπίγραφα βιβλία τα 27 θεόπνευστα βιβλία της Καινής Διαθήκης και μας γνωστοποίησε όλους τους συγγραφείς των Ευαγγελίων  και των επιστολών που δεν αναφέρονταν όλοι. Επίσης, με την Ιερά Παράδοση ερμηνεύθηκαν πολλά θέματα τα οποία παρέλαβαν και οι αιρετικοί ως θεόπνευστα. Πως λοιπόν είναι δυνατόν να είναι θεόπνευστες οι επιλογές και να μην είναι θεόπνευστοι οι Ορθόδοξοι Πατέρες που τα θέσπισαν;

      Οι Ιεχωβάδες, δεν πιστεύουν ότι η ψυχή του ανθρώπου είναι αθάνατη, αλλά διδάσκουν ότι είναι θνητή. Ως ψυχή εννοούν την αναπνοή και δεν παραδέχονται την αιώνια κόλαση των αμαρτωλών ως αποκοπή του ανθρώπου από τον Θεό αλλά νομίζουν ότι όλα εκμηδενίζονται από τον Θεό, μη δεχόμενοι ότι όπως αιώνια θα είναι η ζωή των πιστών, έτσι αιώνια θα είναι και η τιμωρία των ασεβών.

      Οι Ιεχωβάδες, χτυπούν την Ορθοδοξία η οποία είναι η σπονδυλική στήλη του Ελληνικού Γένους. Η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι ο εχθρός τους και εργάζονται συστηματικά για τη διάλυση και του κράτους. Μάχονται με λύσσα το ιερό σύμβολο της Ελληνικής σημαίας με τον Σταυρό, όπου συναδελφώνονται η πατρίδα και η θρησκεία, γιατί η γαλανόλευκη συμβολίζει την Ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα. Προσπαθούν να διαλύσουν το στρατό κάθε κράτους. Αρνούνται να επιτελέσουν  μάχιμες και μη στρατιωτικές υπηρεσίες, παρερμηνεύοντας επίτηδες το «οὐ φονεύσεις» αν και ο Ίδιος ο Θεός που έδωσε την εντολή αυτή, σε πολλές περιπτώσεις ενδυνάμωνε τους δικαίους. Αναρωτιέται κανείς τι στρατός θα είναι αυτός, αν οι στρατιώτες δεν σέβονται τη σημαία και αρνούνται να υπακούσουν στους αξιωματικούς τους, αλλά υπακούν στους επιτελείς του Μπρούκλιν. Θεωρούν επίσης ως εξουσία του σατανά τις εκκλησιαστικές, πολιτικές, στρατιωτικές, αστυνομικές και δικαστικές αρχές, γι αυτό και είναι ανεπιθύμητοι σε πολλές χώρες.

       Πολεμούν τα 7 μυστήρια της Ορθοδόξου Εκκλησίας με τα οποία μεταδίδεται η αόρατος θεία χάρις δι’ ορατών σημείων, θεωρώντας όλα αυτά ως… σιχαμερά πράγματα. Πολεμούν τις Άγιες Εικόνες με τις  οποίες οι Χριστιανοί τιμούν τα εικονιζόμενα πρόσωπα που στερέωσαν την πίστη και με την αγνότητα του βίου τους υπηρέτησαν τον Θεό. Πως μπορεί να συγκριθεί ένας εικονογραφημένος Χριστιανικός ναός με μια κενή παγερή αίθουσα αιρετικών, τη στιγμή που αναρίθμητα θαύματα καταγράφονται διαρκώς σε ναούς όπου βρίσκονται θαυματουργές εικόνες; Πολεμούν επίσης τους Ιερείς του Χριστιανισμού. Εναντίον του Ιερού κλήρου ξερνούν κατηγορίες, συκοφαντίες, ειρωνείες και ψέματα, αναζητώντας αφορμές για να κάνουν τους ιεροκατήγορους.

       Πιστεύουν ότι δεν χρειάζονται οι ναοί, διότι ναός είναι ο κάθε πιστός, σε αντίθεση με τις Γραφές που αναφέρουν ότι οι ναοί είναι απαραίτητοι. Δεν δέχονται την ύπαρξη Αγίων, όπως εμείς οι Χριστιανοί που τιμούμε τους Αγίους του Θεού επειδή ο ίδιος ο Κύριος τιμά τους Αγίους και δικαίους. Στην Αγία Γραφή, ξεκάθαρα επιτρέπεται η  τιμητική προσκύνηση των Αγίων, γι` αυτό και η Ορθοδοξία τους τιμά ως Αγίους ανθρώπους του Θεού. Οι Ιεχωβάδες δεν πιστεύουν στα θαύματα των Αγίων, αν και αναφέρονται πλείστα θαύματα στην Αγία Γραφή από λείψανα ή ακόμα και σκιές Αγίων.

      Αυτή την δήθεν πίστη υπηρετούν οι πληρωμένοι και τα παρασυρμένα θύματα που γυρίζουν στα σπίτια πέφτοντας σαν λυσσασμένοι πάνω στον Ελληνικό Χριστιανικό λαό για να ξεθεμελιώσουν την πίστη του, την Εκκλησία του και την πατρίδα του. Σ’ αυτούς λοιπόν τους αιρετικούς θα ανοίξεις Χριστιανέ την πόρτα, οι οποίοι αυτοαποκαλούνται Μάρτυρες; Ποιός από αυτούς σφάχτηκε, αποκεφαλίστηκε, διαμελίστηκε, ακρωτηριάστηκε, απαγχονίστηκε, θανατώθηκε γι αυτό που πιστεύει, με πνιγμό, βρασμό, γδάρθηκε, ή τον έκαψαν ή τον έριξαν στα θηρία ή υπέστη χίλια δυό μαρτυρικά δαιμονικά τεχνάσματα. Ας δούνε πόσα εκατομμύρια Μαρτύρων έχει η Ορθοδοξία για την πίστη τους στο Χριστό και το Ευαγγέλιό Του που οι Ιεχωβάδες διαστρεβλώνουν επειδή έτσι καθοδηγούνται για να κατανοήσουν τι θα πεί Μάρτυρας.

Πηγές:

α) Ξεσκέπασμα των  Ιεχωβάδων. Αρχιμ Χ. Βασιλόπουλου «Ορθόδοξος Τύπος» 

β) Διάλογος Ορθόδοξου και Χιλιαστού. Π. Παναγιωτίδη «εκδ.  Απολύτρωσις».                                                                                                                            

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel