Ζωηφόρος

Κέντρα εξουσίας Λέσχη Μπiλντερμπεργκ, του Στρατή Χριστοδούλου

Κέντρα εξουσίας

Λέσχη  Μπiλντερμπεργκ

του Στρατή Χριστοδούλου

Δημοσιεύτηκε στην Λεσβιακή εφημερίδα «Δημοκράτης» 12-11-2008

Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ιδρύθηκε το 1954 από σκοτεινές δυνάμεις του κεφαλαίου, ως εξέλιξη προϋπαρχόντων λεσχών καί στοών. Σ’ αυτήν συμμετείχε η πλουτοκρατική ελίτ-κλίκα 120 βαθύπλουτων αντιπροσώπων της Δύσης (Ευρώπη 2/3 και Β. Αμερική 1/3) με βαθιές επιρροές ανά τον κόσμο, αποτελούμενη από ισχυρούς πολιτικούς (που απαγορεύεται να ενημερώσουν τα Κοινοβούλια των χωρών τους), στρατιωτικούς, πρέσβεις, χρηματιστές, μεγαλοβιομήχανους, πετρελαιοβιομήχανους, ιδιοκτήτες μεγάλων μέσων ενημέρωσης, τραπεζίτες καί κυρίως εγκεφάλους του σιωνισμού, καλεσμένοι άνευ πρωτοκόλλου με κριτήριο το τι έχουν να τους διατάξουν για να πράξουν. Συσκέπτονται εν κρυπτώ χωρίς πρακτικά, ως άτυπη παγκόσμια κυβέρνηση, με πλήρη μυστικότητα για τη διεθνή πολιτική, την οικονομία, στρατιωτικά καί υψίστης σημασίας θέματα. Η πρώτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Όοστερμπηκ της Ολλανδίας, στο ξενοδοχείο Μπίλντερμπεργκ απ’ όπου προήλθε το όνομα της λέσχης. Η παρθενική συνδιάσκεψη χρηματοδοτήθηκε από τις Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες. Έκτοτε οι μυστικές συνεδριάσεις γίνονται επί ένα 4ήμερο κάθε χρόνο και 2 εβδομάδες πριν την έναρξη συνόδου της G8. Οι σχεδιασμοί γεγονότων και οι αποφάσεις που επηρεάζουν άμεσα την παγκόσμια κατάσταση, διεξάγονται σε απομονωμένες καλά φυλασσόμενες περιοχές με δρακόντεια μέτρα φρούρησης από τις μυστικές υπηρεσίες. Οι συζητήσεις των συσκέψεων και τα τεκταινόμενα είναι απόρρητα και αποκρύπτονται από τα ΜΜΕ λόγω αγνοίας ή επιβαλλόμενης σιγής ιχθύος. Από μέρος του τύπου, ο τρόπος παρουσίασης της Μπίλντερμπεργκ αποκαλύπτει μόνο ότι θέλει η λέσχη, όταν και όπως το θέλει. Οι Έλληνες πολιτικάντηδες, αν και «οι εκλεκτοί» εξ’ αυτών είναι μέλη της λέσχης, δηλώνουν… πλήρη άγνοια για τα "άγνωστα κέντρα εξουσίας".

Η δημιουργία της λέσχης ως κέντρο εξουσίας και αποφάσεων, αποσκοπούσε στον ολιγαρχικό, ιμπεριαλιστικό έλεγχο των οικονομιών των χωρών του κόσμου και στη δημιουργία μιας παγκόσμιας υπερκυβέρνησης με την εμπορική ένωση των κρατών σε τρεις ξεχωριστούς οικονομικούς συνασπισμούς (Αμερικής, Ευρώπης, Ασίας), υπό την ηγεσία μίας περίφημης τριμερής επιτροπής, με επακόλουθα τη νομισματική, πολιτική καί πλήρη ένωση των κρατών. Η λέσχη κρατεί τα ηνία του κόσμου, αφού αυτοί που την απαρτίζουν δεν είναι άλλοι από τους ίδιους κυρίαρχους του πλανήτη. Συνεργάτες του ΒΒC κάνουν λόγο για ανάμιξη Εβραίων, μασόνων και καπιταλιστών με στόχο να θέσουν υπό έλεγχο τις τύχες του κόσμου. Ο τηλεπαρουσιαστής Μπίλ Μόγιερς συνοδεύοντας κάποτε τον Ροκφέλλερ δήλωσε ότι περίπου 12-15 άνθρωποι παίρνουν καθημερινές αποφάσεις για τη ρύθμιση της ροής κεφαλαίων και αγαθών στον πλανήτη.

'Ότι έχει συμβεί στον κόσμο τα τελευταία 50 χρόνια έχει προκαθοριστεί σε συνεδριάσεις της λέσχης, όπως η «συνθήκη της Ρώμης» που επέφερε την Ευρωπαϊκή Κοινή Οικονομική Αγορά καί τη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το θέμα απόσχισης του Κεμπέκ και ένωσης του Καναδά με τις ΗΠΑ. Οι εκλογές σε μερικές δυτικές χώρες που είναι πλέον απόλυτα προβλέψιμες. Η ανάδειξη Προέδρων μεγάλων χωρών όπως του Μπίλ Κλίντον ως εκλεκτού της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, που ένα έτος προ των Αμερικανικών εκλογών του 1992 του δόθηκε η εντολή μελλοντικής προεδρίας, αφού η λέσχη τον έστειλε στη Μόσχα για να κανονισθεί το "θάψιμο" του φακέλου του από την KGB. Η ανάδειξη του Τόνι Μπλερ ως πρωθυπουργού Βρετανίας. Οι ρυθμίσεις εκλογών που ο Γκορμπατσόφ έχασε καί ο Μπακάτιν ανταμείφθηκε από τον Γέλτσιν με την αρχηγία της ΚGB. Ανατροπή καθεστώτων (Γουατεμάλα)! Το 1963, η λέσχη επέκρινε την πολιτική του Τζον Κένεντι στο Βιετνάμ και ακολούθως ο πρόεδρος των ΗΠΑ δολοφονήθηκε και η χώρα έστειλε εκεί χιλιάδες στρατιώτες που 10 χρόνια αργότερα αποχωρούσαν ταπεινωμένοι. Το μέλλον της Κύπρου όταν βρισκόταν ακόμη υπό βρετανική κατοχή, με τη λέσχη να τάσσεται υπέρ της ανεξαρτησίας, αποκλείοντας όμως την «Ένωση» με την Ελλάδα και τους πρωθυπουργούς Ελλάδας - Τουρκίας (Καραμανλής, Μεντερές) να υπογράφουν επαίσχυντες συμφωνίες (Λονδίνο, Ζυρίχη) που ουσιαστικά προδιέγραφαν τις ένοπλες συγκρούσεις και τη διχοτόμηση! Την παραίτηση υπουργού–μέλους της λέσχης, που έριξε Ελληνική κυβέρνηση (1992). Τις εξελίξεις σε Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν, Ιράκ, Γεωργία, Ιράν κ.α.

Δημιουργός της λέσχης Μπίλντερμπεργκ ήταν ο Τζόζεφ Ρέτινγκερ, πιστός στην ιδέα της οικονομικής και στρατιωτικής ένωσης της Ευρώπης που ταυτόχρονα ενδιαφερόταν να ισχυροποιηθεί το τάγμα των Ιησουϊτών (Μουτζαχεντίν του Βατικανό). Ήρθε σε επαφή με πολιτικές και στρατιωτικές προσωπικότητες, ηγετών του ΝΑΤΟ, της πετρελαιοβιομηχανίας όπως ο Μπέρνχαρντ πρίγκιπας της Ολλανδίας με ισχυρή θέση στη Royal Dutch Petroleum (shell oil)) που έγινε πρόεδρος της λέσχης επί 22 χρόνια, έχοντας επαφές με την κυβέρνηση Τρούμαν, τον διευθυντή της CIA στρατηγό Γουόλτερ Σμιθ και το μέλος του Συμβουλίου Εξ. σχέσεων Ντέιβιντ Τζάκσον, επηρεαζόμενοι έντονα από την οικογένεια Ροκφέλερ, ιδιοκτητών της Standart Oil και ανταγωνιστές του Mπέρνχαρντ. Από τότε, η ομάδα Mπίλντερμπεργκ υποστήριζε τα συμφέροντα των πετρελαιοβιομηχάνων. Τον Μπέρνχαρντ διαδέχθηκε για 4 χρόνια ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, λόρδος Χουμ του Ηirsel. Από το 1980 προήδρευσε ο Γουόλτερ Σήηλ, τ.πρόεδρος Ομοσπ. Δημοκρατίας της Γερμανίας. Το 1985 τον διαδέχθηκε ο λόρδος Ρολ του Ιpsden πρόεδρος της εταιρείας S.G.Warburg group plc. Το1989 ανέλαβε ο λόρδος Κάρινγκτον, πρώην γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ και το 2000 ορίστηκε πρόεδρος ο Βισκάουντ Ετιέν Νταβινιόν πρόεδρος της Societe Generale de Belgigue.

Στις διασκέψεις της Μπίλντερμπεργκ έχουν κατά καιρούς παραβρεθεί πρόεδροι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Ρομάνο Πρόντι), υπουργοί άμυνας των ΗΠΑ (Γουίλιαμ Πέρι, Χ. Κίσιγνκερ), διευθυντές του διεθνούς νομισματικού ταμείου (Στάνλεϊ Φίσερ), πρόεδροι του παγκοσμίου οργανισμού εμπορίου, πρόεδροι της εταιρείας Ford Motor Company, Fiat, Mercedes, της Ολλανδικής Heineken, διευθυντές σύνταξης των Νew York Times, London observer, Washington Post, ανταποκριτές της Wall street Journal, του περιοδικού Βritish Weekly Standard, βασίλισσες (Oλλανδίας, Ισπανίας), πρόεδροι της Παγκόσμιας τράπεζας, της Eυρωπαϊκής Kεντρικής Tράπεζας, της Federal reserve Bank Νέας Υόρκης, μεγαλοχρηματιστές όπως ο φιλοσκοπιανός Εβραίος Tζωρτζ Σόρος, διεκδικητής των σκοπίμως πτωχευσάντων μεταλλείων Χαλκιδικής που οι άνθρωποι-τσανάκια του λύνουν και δένουν στη «γειτονιά μας». Όλοι οι Γ.Γ. του ΝΑΤΟ (Xαβιέ Σολάνα κ.α.), ανώτατοι αξιωματούχοι του Ρώϋτερς κλπ. Από Ελληνικής πλευράς έχουν συμετάσχει διευθυντές εταιρειών Πόρτο Καρράς, 3Ε, Coca-Cola, Τιτάν, πρόεδροι τραπεζών, Ινστιτ. Ελληνικής εξωτ. πολιτικής, Ομοσπ. Ελλήνων Βιομηχάνων, εφοπλιστές, καθηγητές, επίτροποι Ευρ. Ένωσης, «διαλεχτοί» υπουργοί, βουλευτές, αρχηγοί κομμάτων, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι, πρώην και νυν πρωθυπουργοί…

Παρακολουθώντας λοιπόν, τις «κοκορομαχίες» και την ασυνεννοησία στη Βουλή, ας γνωρίζουμε ότι πολλοί «διαπληκτιζόμενοι» έχουν συμμετάσχει παρέα στη λέσχη (Γ. Παπανδρέου, Κ. Καραμανλής, Αλογοσκούφης, Πάγκαλος, Ντόρα, Σαμαράς, Διαμαντοπούλου, Μάνος κ.α.)!!! Αναρωτιέται κανείς, πως είναι δυνατόν όλοι αυτοί να ενδιαφέρονται –ακόμα και μυστικά- για το «καλό» της ανθρωπότητας και παρά τις «φιλότιμες προσπάθείες τους» να πηγαίνουν όλα διεθνώς από το κακό στο χειρότερο!

 

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel