Ζωηφόρος

Η Νεοεποχήτικη Νέα Τάξη Πραγμάτων, του Στρατή Χριστοδούλου,

Η Νεοεποχήτικη Νέα Τάξη Πραγμάτων

Περί Παγκοσμιοποιήσεως

του Στρατή Χριστοδούλου

Δημοσιεύτηκε στην Λεσβιακή εφημερίδα «Δημοκράτης» 2-7-2008

Καθημερινά πραγματοποιούνται σ’ όλο τον κόσμο μαζικές διαμαρτυρίες και συλλαλητήρια κατά της παγκοσμιοποίησης, αφού παντού είναι ορατή πλέον η προσπάθεια αλλοιώσεως μέχρι εξαφανίσεως εν’ ονόματι ενός υποτιθέμενου και αγνώστου «εκσυγχρονισμού», οποιασδήποτε υγιούς αξίας, ή πολιτισμικής ιδιαιτερότητας διαθέτουν οι λαοί, γκρεμίζοντας βιαίως ότι έχει σχέση με το παρελθόν, με πρώτιστο σκοπό την υποταγή τους στην εγκαθιδρυμένη Νέα Τάξη Πραγμάτων!

Με τον πλούτο στα χέρια των εκλεκτών, «οι ισχυροί κοσμοκράτορες» κρυμμένοι πίσω από το δάκτυλο της Αμερικής, επιχειρούν εντατικές και πολυμέτωπες προσπάθειες τύπου «επιδρομών» ώστε να αφομοιωθεί κοινός τρόπος ζωής σ’ όλο τον κόσμο, με όμοιο σύστημα διοίκησης ανακατεμένων λαών, ελεύθερη αγορά, κοινή γλώσσα και γραφή, χωρίς παραδόσεις, εθνικές κληρονομιές, ρίζες, ήθη, έθιμα και θρησκείες, χάριν των ατομικών δικαιωμάτων, των προσωπικών δεδομένων Σέγκεν, της ελεύθερης διακίνησης ιδεών, του «εκσυγχρονισμού» με συνήθειες και αξίες τύπου blou-jean, coca cola, hambuger, frape, rock, unisex...

Με προμελετημένες συστηματικές και μακροχρόνιες μεθοδεύσεις, κρυφών και καλά οργανωμένων επιτελείων, στελεχωμένων καταλλήλως με επιλεγμένα άτομα αναρριχόμενα σε καίρια πολιτικά, ηγετικά, οικονομικά, στρατιωτικά, εκπαιδευτικά, κοινωνικά πόστα, με τεχνοκράτες, επιστήμονες, δημοσιογράφους, ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημερώσεως - διαδίκτυο και πρόσωπα κλειδιά που δρουν ως τυφλά όργανα, επιδιώκεται η προώθηση και επιβολή στόχων της Παγκοσμιοποίησης (Βλ. Χάντιγκτον, Μπρεζίνσκυ, Ρόθκοπ, Κίσσιγκερ, Σόρος και σία «συμπτωματικά» όλοι Εβραίοι!!!).

Επιχειρούνται μεθοδικά ενώσεις κρατών, με τη συμμετοχή (ως αναγκαίου κακού) και της Ελλάδας μας που ξεπουλάει έναντι οικονομικών πακέτων βοηθείας την εξουσία-νομοθεσία, την αλλοίωση της ιστορίας, τη διάλυση της παιδείας, την αντικατάσταση της αρχαιότατης Ελληνικής γλώσσας και γραφής με το λατινικό σύστημα (εφαρμόζεται ήδη στις δημόσιες υπηρεσίες), την πληθυσμιακή αλλοίωση - συρρίκνωση της χώρας μας με την υπογεννητικότητα, τους νόμους υπέρ των αυτομάτων διαζυγίων, των εκτρώσεων (300.000 οι δηλωμένες το χρόνο), της παράνομης μετανάστευσης (σε αρκετά σχολεία υπερτερούν οι ξένοι μαθητές), τη διάδοση ναρκωτικών που αφού έγιναν μάστιγα καί τρόπος ζωής διεκδικούν νομιμοποίηση, την εσκεμμένη χαλάρωση νόμων για να δραστηριοποιούνται κυκλώματα, παράνομες συναλλαγές καί κάθε είδους εγκληματικές πράξεις και απάτες, θεοποιώντας το χρήμα!

Προβάλλοντας καταναλωτικά πολυεθνικά πρότυπα-προϊόντα, απαξίες όπως η ομοφυλοφιλία που από ανωμαλία έγινε «καύχημα», ο πανσεξουαλισμός, η πορνεία που διαφημίζονται ολημερίς και ολονυχτίς μέσω της τηλε-κόλασης καί του internet «διδάσκοντας» την (παιδο)πορνογραφία, το σατανισμό, τη διαστροφή. Ασχολούμενοι με ότι ψυχαγωγεί τη νέα γενιά, επηρεάζοντας και αλλοιώνοντας το φρόνημα, τις πεποιθήσεις, τον προσανατολισμό και τις αξίες των λαών και των νέων! Αυξάνοντας ανεργία, φτώχεια, υποβαθμίζοντας την υγεία, μεγιστοποιώντας τις προκλή- σεις «γειτόνων», επιδεινώνοντας χρονίζοντα άλυτα εθνικά θέματα. Οργανώνοντας αθλητισμό και θεάματα σε παγκόσμια κοινή «λογική». Χρησιμοποιώντας μουσική (ειδικά rock - heavy metal), κινηματογραφικές ταινίες, τηλεόραση, ταινίες, παιδικά παιγνίδια, περιοδικά, βιβλία κ.λ.π. προβάλλοντας υπερφυσικούς ήρωες, μάγους, βρικό- λακες, δαίμονες, δράκουλες, προκειμένου να επηρεάσουν παιδιά και νέους προς την κατεύθυνση του σατανισμού! Με μια λυσσαλέα και βρώμικη επίθεση κατά του Χριστιανισμού που στη χώρα μας ξέρουν ότι είναι η βαθύτερη ρίζα του Ελληνισμού (απόκρυφα Ευαγγέλια, κώδικας Ντα Βίντσι, εκτόπιση θρησκευτικών συμβόλων κ.α.).

Προκειμένου το θηρίο της Παγκοσμιοποιήσεως να αλώσει την ανθρωπότητα, εκτός του πλήθους των μεθοδεύσεων, χρησιμοποιεί όλες τις πλάνες του παρελθόντος ιδρύοντας τη «Νέα Εποχή», την πλέον σκοτεινή δύναμη. Οι ρίζες της εντοπίζονται στη μυστηριακή θρησκεία της «Θεοσοφίας», που είναι θεματοφύλακας όλων των αρχαίων ειδωλολατρικών μυστηρίων, με κοσμοθεωρία και ηθική τον Ιουδαϊσμό και το Βουδισμό. Είναι πανθεϊστική και αναμιγνύει Μυθολογία, Γνωστικισμό, Μαγεία. Αποδέχεται τον Πνευματισμό, ενώ όλα τα στελέχη της είναι μέντιουμ. Αποτελεί σύνθεση ανατολικών θρησκειών και αρχαίων μυστηριακών διδασκαλιών, βασισμένων σε διδασκαλίες και τύπους αποκρυφισμού δηλ. αστρολογίας, ανθρωποσοφίας, αριθμοσοφίας, παραψυχολογίας, θρησκείες Κ, λευκή και μαύρη μαγεία, νεοσατανισμό, υπνωτισμό, αγνωστικισμό, γιόγκα, πανθεϊσμό, μετενσάρκωση, που οδηγούν δήθεν στη νιρβάνα (σωτηρία, τελείωση του ανθρώπου!!!).     

Τα θεμέλια και τα σχέδια επικράτησης της «Νέας Εποχής» τέθηκαν στην 3η προεδρία της Θεοσοφικής εταιρείας (1880-1949) σε πνευματική επικοινωνία με… «διδάσκαλο σοφίας» της λευκής στοάς, τον Θιβετιανό Κούλ! Η «Νέα Εποχή» είναι κίνηση δυναμικού ρεύματος που αυξάνει συνεχώς αποκτώντας εκατομμύρια οπαδούς σ’ όλη τη γη. Είναι νέα κοσμοθεωρία, νέος τρόπος ζωής, με καινούργιο πλαίσιο αντιλήψεων σε οικονομία, πολιτική, υγεία, τεχνολογία, θρησκεία κλπ. Η «Νέα Εποχή» κατασκευάζει μεγάλα προβλήματα της ανθρωπότητας με δικές της «δυνάμεις» και ακολούθως τα καυτηριάζει (ειρήνη, οικονομία, υγεία, πείνα, εγκληματικότητα, περιβάλλον κ.α.) δημιουργώντας την πεποίθηση ότι ο κόσμος θα βγει απ’ τα αδιέξοδα χωρίς πολέμους και θα προοδεύσει περιμένοντας κάποιο… νέο σωτήρα. Προσπαθεί ν’ αγγίξει με κάθε τρόπο τα πάντα, προωθώντας μια παγκόσμια εξουσία προμήθειας, τροφοδοσίας και ελέγχου τροφίμων, εγκαθιστώντας νέο οικονομικό σύστημα.

Οι τρεις κύριοι στόχοι της  «Νέας Εποχής» είναι: Μια Παγκό- σμια τάξη (παγκοσμιοποίηση). Μια Παγκόσμια κυβέρνηση (ο νοών νοείτω). Μια Παγκόσμια (παν)θρησκεία-χξς.

Η «Νέα Εποχή» παρουσιάζεται μ’ ένα πλήθος προσώπων και κοινοτήτων. Είναι ένα τεράστιο δίχτυ που ενώνει ομάδες και κινήσεις εκατομμυρίων ατόμων. Είναι ένα σύνδρομο που εισχωρεί παντού και απειλεί άτομα, κοινωνίες, πολιτισμούς. Τα πάντα γίνονται εν’ ονόματι μιας ανώνυμης παγκοσμιοποίησης. Ας αφυπνιστούμε!

 

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel