Ζωηφόρος

Έβγαλε τα μάτια του 5χρονου γιου της για χάρη του Σατανά!

Έβγαλε τα μάτια του 5χρονου γιου της για χάρη του Σατανά!


Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι μια μάνα έβγαλε με τα ίδια της τα χέρια τα μάτια του μόλις πέντε ετών αγοριού της κατά τη διάρκεια σατανιστικής τελετουργίας, με σκοπό να σταματήσουν οι σεισμοί στην περιοχή! Το αγοράκι μάλιστα έχασε το φως του, γιατί είχε τα μάτια του κλειστά κατά την τελετή και έτσι η οικογένειά του... προέβη σε αυτή την φρικιαστική κίνηση προκειμένου να βγάλουν από μέσα του το Σατανά των σεισμών!

Οι τοπικές αρχές, την Παρασκευή, συνέλαβαν επτά ατόμα, ανάμεσά τους και τη μητέρα του μικρού αγοριού, το οποίο νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πόλης Τολούκα.

Είναι αξιοσημείωτο, επίσης, το γεγονός ότι η μάνα του, αφού του έβγαλε τα μάτια, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, φώναζε: «Ελάτε να τον σκοτώσουμε και να βγάλουμε τον σατανά από μέσα του».

Η γυναίκα αυτή, τέλος, φέρεται να εμπλέκεται σε ομάδα σατανιστών με το προσωνύμιο «Santa Muerte», που σημαίνει «Άγιος Θάνατος» στα ελληνικά, μέλη της οποίας προσφάτως συνελήφθησαν για το θάνατο δύο δεκάχρονων αγοριών και μιας 55χρονης στην ίδια περιοχή.

Eglimatikotita

Ποσειδώνας

Πηγή: http://koukfamily.blogspot.com/2012/05/5.html

Και από: http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/128431

Αγιολογιο

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel