Ζωηφόρος

Πέθανε η 18χρονη Ελληνίδα που έκαψαν οι σατανιστές,

Πέθανε η 18χρονη Ελληνίδα που έκαψαν οι σατανιστές


Παγκόσμιος θρήνος για την απώλεια της άτυχης 18χρονης Κρίστη Θεολόγου που έπεσε θύμα σατανιστικού τελετουργικού στο Γιοχάνεσμπουργκ. Φίλοι της την έκαψαν ζωντανή. Υπέκυψε στα πολλαπλά εγκαύματα.

Τελικά δεν άντεξε και υπέκυψε στα εγκαύματά της η άτυχη 18χρονη νεαρή ομογενής, Κρίστι Θεολόγου, η οποία είχε πέσει θύμα του πιο αρρωστημένου σατανιστικού τελετουργικού, στην περιοχή του Γιοχάνεσμπουργκ.

Υπενθυμίζεται ότι σατανιστές έδεσαν την άτυχη Ελληνίδα, την περιέλουσαν με πετρέλαιο και της έβαλαν φωτιά. Σύμφωνα με τη νοτιοαφρικανικη εφημερίδα "STAR", την Κρίστι βοήθησε η φίλη της Μπρόνγουιν που την έπιασε, την έριξε κάτω και άρχισε να την κυλά στο έδαφος προσπαθώντας να σβήσει τη φωτιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο θάνατός της προήλθε από ανακοπή καρδιάς.

Όσο για τους κατηγορούμενους αυτοί θα οδηγηθούν στο δικαστήριο την ερχόμενη Τρίτη.

Ο εφιάλτης ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή, όταν ανέβηκε στο λόφο που αποτελεί στέκι για τους νέους μαζί με μία παρέα από πέντε αγόρια και δύο ακόμα κορίτσια.

Η παρέα των αγοριών, όπως είπε στην οικογένειά της η φίλη της Μπράνγουιν, που νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική, αποφάσισε να θυσιάσει τα δύο κορίτσια σε κάποιου είδους σατανιστική τελετή.

Οι δράστες περιέλουσαν την 18χρονη με βενζίνη και την πυρπόλησαν. Ενώ είχε τυλιχθεί στις φλόγες, ένας από τους δράστες έκοψε το χέρι ενός άλλου κοριτσιού και το κρατούσε πάνω από μία Βίβλο για να τρέχει το αίμα.

Η 16χρονη φίλη της Μπράνγουιν ήταν αυτή που επιχείρησε να σβήσει τις φλόγες, ενώ τα αγόρια τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας τις δύο κοπέλες στην τύχη τους.

Στην κατάσταση που βρίσκονταν, τα δύο κορίτσια έπρεπε να περπατήσουν μία απόσταση δύο χιλιομέτρων για να καλέσουν βοήθεια.

Η επίθεση αυτή, σύμφωνα με τους γιατρούς, κατέστρεψε τους πνεύμονες και το λαιμό της 18χρονης κοπέλας, που υπέφερε από εγκαύματα τρίτου και τέταρτου βαθμού.

Πηγή: http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=103460&catid=7

Και από: http://exagorefsis.blogspot.com/2011/10/18_28.html

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

Register

User Registration