Ζωηφόρος

Παγκόσμιο σοκ! Σατανιστές έκαψαν 18χρονη Ελληνίδα!

Παγκόσμιο σοκ!

Σατανιστές έκαψαν 18χρονη Ελληνίδα!


Την έλουσαν με πετρέλαιο και της έβαλαν φωτιά! Της έκοψαν το ένα χέρι, βάζοντάς το πάνω σε μια φλεγόμενη Βίβλο! Η υπόθεση συγκλονίζει τα διεθνή μέσα ενημέρωσης...

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης προκαλούν τρόμο για το τι είναι ικανός να κάνει ο άνθρωπος. Η 18χρονη Κρίστη Θεολόγου, μια κοπέλα ελληνικής καταγωγής που μένει στο Γιοχάνενσμπουργκ με τους παππούδες της, δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν. Ούτε προκάλεσε. Αλλά αυτό δεν είχε σημασία για εκείνους που της επιτέθηκαν.

Την έδεσαν, την έλουσαν με πετρέλαιο και της έβαλαν φωτιά. Δε δίστασαν ακόμη και να της κόψουν το ένα χέρι. Αν δεν είχε παρέμβει η 16χρονη φίλη της, ίσως να είχε αφήσει την τελευταία της πνοή. Τώρα, με εγκαύματα στο 75% του σώματός της, είναι σε κώμα και παλεύει για τη ζωή της.

«Προσευχηθείτε για το παιδί μου» είναι η κραυγή αγωνίας της μητέρας της 18χρονης κοπέλας μέσω της εφημερίδας Espresso. Η Σίλβια Θεολόγου βασίζει τις ελπίδες της να σωθεί το παιδί της στο Θεό και στη δύναμη της Κρίστι. «Είναι δυνατή. Ξέρει να δίνει μάχες. Ελπίζω να τα καταφέρει σε αυτή», είπε.

Αποκαλύπτει ότι οι νεαροί που επιτέθηκαν στην κόρη της, είχαν φροντίσει πρώτα να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της ίδιας και της κόρης της. «Τα αγόρια μένουν λίγα τετράγωνα παρακάτω. Γνωρίστηκαν με την Κρίστι πριν από μερικούς μήνες. Πήγαιναν παρέα στο κέντρο νεότητας της ενορίας». Και επιβεβαιώνει αυτό που όλοι πιστεύουν, πως οι νεαροί ανήκουν σε οργάνωση που κάνει σατανιστικές τελετές. «Φυσικά η Κρίστι δεν το ήξερε. Ούτε βέβαια φανταζόταν ότι θα γινόταν ανθρωποθυσία».

Όλα έγιναν το περασμένο Σάββατο. Σύμφωνα με το Sky News, η 18χρονη Κρίστη και η 16χρονη φίλη της, Μπράουνγιν (το μόνο στοιχείο που έχει γίνει γνωστό) βρέθηκαν σε μια παρέα με πέντε αγόρια και τρία κορίτσια, σε πάρκο της πόλης.

Οι νεαροί δεν άργησαν να δείξουν τις προθέσεις τους. Όλα έδειχναν ότι οδήγησαν τα δυο κορίτσια στο πάρκο για μια σατανιστική τελετή. Αυτή άλλωστε είναι και η εκτίμηση της αστυνομίας από την πρώτη στιγμή.

Η Κρίστη ήταν η πρώτη που θυσίασαν. Την έβαλαν φωτιά και σύμφωνα με το Associated Press, ενώ καιγόταν, ένας νεαρός της έκοψε το χέρι και το κράτησε πάνω από τη Βίβλο ώστε να τρέχει το αίμα της. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Star, πάντως, οι νεαροί έκοψαν τα χέρια ενός τρίτου κοριτσιού, ώστε να περιλούσουν με το αίμα της τη Βίβλο.

Η 16χρονη φίλη της ήταν η μόνη που έτρεξε να βάλει τέλος στο μαρτύριο της κοπέλας. Την έριξε στην άμμο και άρχισε να την κυλά στο έδαφος για να σβήσει τη φωτιά. Στην προσπάθειά της να βοηθήσει τη φίλη της, κάηκε κι εκείνη και νοσηλεύεται.

Οι πνεύμονες και ο λαιμός της Κρίστη έχουν καταστραφεί από τη φωτιά. Η 18χρονη κοπέλα νοσηλεύεται σε κώμα και δίνει μάχη για τη ζωή της

Δυο νεαροί, ηλικίας 19 και 17 ετών σύμφωνα με τη Daily Mail, παραδόθηκαν στην αστυνομία, υπό την πίεση των γονιών τους. Η αστυνομία, όμως, αναζητά ακόμη τρία άτομα.

Πηγή: http://dexiextrem.blogspot.com/2011/10/18.html

***

ΣΟΚ ΚΑΙ ΦΡΙΚΗ!

Έκαψαν 18χρονη σε τελετή σατανιστών

του Γιάννη Δουνδουλακη

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε μια 18χρονη στα χέρια «φίλων» της που αποδείχθηκαν σατανιστές και διψούσαν για (το δικό της) αίμα. Το κορίτσι δίνει τώρα μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην εντατική μονάδα νοσοκομείου, και οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας της, ενώ οι συγγενείς της προσεύχονται για να δουν σύντομα την Κίρστι Θεολόγου να στέκεται ξανά στα πόδια της.

Το άτυχο κορίτσι ζει με την οικογένειά του στο Γιοχάνεσμπουργκ, όπου οι Ελληνες παππούδες της πήγαν για μια καλύτερη ζωή. Η μητέρα της Σίλβια, με δάκρυα στα μάτια, βρίσκεται συνεχώς δίπλα της αγωνιώντας για την κατάσταση της κόρης της και επηρεασμένη από τον εφιάλτη που έζησε το παιδί της. Ολα ξεκίνησαν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, όταν οι νεαροί γείτονες της 18χρονης κοπέλας πέρασαν από το σπίτι της και της πρότειναν να πάνε βόλτα στον λόφο κοντά στο κολυμβητήριο. Η Κίρστι αρχικά αρνήθηκε, σαν κάτι να διαισθανόταν. Ωστόσο, οι αντιρρήσεις της κάμφθηκαν από την επιμονή της παρέας των αγοριών.

Μαζί με μια άλλη κοπέλα της παρέας ακολούθησε τους -τουλάχιστον πέντε- φίλους της. Το σκοτάδι έπεσε και η Κίρστι δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι. Η μητέρα της άρχισε να ανησυχεί, ωστόσο δεν πήγε το μυαλό της στο κακό. Μετά από λίγη ώρα, όμως, διαπίστωσε με φρίκη τι είχε συμβεί στο παιδί της. Ακόμα και σήμερα δεν ξέρει όλη την αλήθεια, καθώς η 18χρονη δεν έχει καταφέρει να μιλήσει.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η αστυνομία, η παρέα ανέβηκε στον λόφο πίσω από το κολυμβητήριο. Τα αγόρια δεν άργησαν να δείξουν τις προθέσεις τους στα δύο κορίτσια.

Εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ίσως να έδωσαν στα κορίτσια αλκοόλ ή κάποια άλλη ουσία, ώστε να μειώσουν τις αντιστάσεις τους. Το σατανιστικό σκηνικό στήθηκε με το κόόψιμο στο χέρι της μίας κοπέλας, ώστε να τρέξει αίμα. Στη συνέχεια στράφηκαν στην Κίρστι Θεολόγου και την υποχρέωσαν να πιει από το αίμα της άλλης κοπέλας. Μην μπορώντας να κάνει διαφορετικά η 18χρονη υπάκουσε. Στη συνέχεια την περιέλουσαν με βενζίνη και απλά την πυρπόλησαν.

Κανένας δεν γνωρίζει τι ακολούθησε και πώς η κοπέλα κατάφερε να σβήσει τις φλόγες. Στη συνέχεια, με όση δύναμη της είχε απομείνει, κατάφερε να φτάσει με τα πόδια στο σπίτι της.

Μόλις μπήκε μέσα και πήγε στην κουζίνα όπου βρισκόταν η μητέρα της, δεν άντεξε και κατέρρευσε. Η Σίλβια Θεολόγου σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε τις πρώτες βοήθειες και το 18χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί εντυπωσιάστηκαν και μόνο από το γεγονός ότι ζούσε ακόμα. Τώρα δίνουν μεγάλη μάχη για να σταθεροποιήσουν την κατάστασή της, δεδομένου ότι η λέξη «θεραπεία» μοιάζει ακόμα όνειρο μακρινό, ευτυχώς όμως όχι άπιαστο, όπως λένε. Το νεαρό θύμα έχει καεί σε ποσοστό άνω του 50% στο σώμα από τη μέση και πάνω και στο πρόσωπο. Ενδεικτικό της δύσκολης κατάστασής της είναι ότι το πρόσωπό της δεν αναγνωρίζεται. Αυτό σημαίνει πως ο Γολγοθάς της θα είναι μεγάλος μέχρι να επανέλθει.

Μην μπορώντας να κάνουν διαφορετικά, και αφού οι ταυτότητές τους ήταν γνωστές στην οικογένεια του θύματος, δύο από τους δράστες -ηλικίας 19 και 21 ετών- παραδόθηκαν στην αστυνομία. Αλλοι δύο, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά, συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας και ομολόγησαν, στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, πως κι εκείνοι ήταν παρόντες στην σατανιστική τελετή. Τώρα αναζητείται ο πέμπτος της αδίστακτης παρέας των αγοριών.

Αν και η αστυνομία δεν έχει ακόμα επισήμως δώσει τέτοιο χαρακτηρισμό στο συμβάν -περιμένοντας την έκθεση των εμπειρογνωμόνων- ανεπίσημα δεν υπάρχουν αμφιβολίες. Μάλιστα, η μητέρα της Κίρστι είπε στην «Espresso» πως γνωρίζει τον εγκέφαλο των σατανιστών. «Είναι ένας άντρας περίπου 22 ετών. Λέγεται Λίντον, αλλά δεν ξέρω το επώνυμό του» σημείωσε, καταλήγοντας πως αυτός ο άνθρωπος παρασύρει νέους στον σατανισμό.

«Προσευχηθείτε για το παιδί μου!»

«Προσευχηθείτε για το παιδί μου!» Είναι η κραυγή αγωνίας της Σίλβια Θεολόγου, της μάνας που βλέπει το παιδί της να δίνει μάχη στη μονάδα εντατικής θεραπείας, να νικήσει τον θάνατο στον οποίο θέλησαν να τη στείλουν «φίλοι» της.

Μιλώντας στην «Espresso» η μητέρα της 18χρονης Κίρστι, εκφράζει την αγωνία της και βασίζει τις ελπίδες της να σωθεί το κορίτσι της σε δύο δυνάμεις. Η μία είναι ο Θεός, στον οποίο προσεύχεται συνεχώς, ζητώντας μάλιστα απ’ όλο τον κόσμο να βάλει στην προσευχή του μια έκκληση και για το άτυχο κορίτσι της. Η άλλη δύναμη είναι το πείσμα της Κίρστι. «Είναι δυνατή. Ξέρει να δίνει μάχες. Ελπίζω να τα καταφέρει και σε αυτή» λέει η Σίλβια Θεολόγου, ενώ η φωνή της σπάει. Είναι και η ίδια δυνατή, όπως φανερώνει στη συνομιλία μας, ωστόσο, όσο δυνατή κι αν είναι, τσακίζει όπως κάθε γονιός όταν κινδυνεύει το παιδί του.

Η φωνή της γίνεται πιο δυνατή όταν απαντά στο πώς έγιναν τα γεγονότα και ποιοι είναι οι δράστες. Εξοργίζεται, αφού οι πέντε νεαροί είχαν φροντίσει να αποκτήσουν την εμπιστοσύνη, τόσο της ίδιας, όσο και της κόρης της. «Τα αγόρια μένουν λίγα τετράγωνα παρακάτω. Γνωρίστηκαν με την Κίρστι πριν από μερικούς μήνες. Πήγαιναν παρέα στο κέντρο νεότητας της ενορίας» λέει, θέλοντας να δείξει πως πρόκειται για στημένη υπόθεση. Καταλήγοντας, επιβεβαιώνει αυτό που λένε όλοι, αλλά όχι επισήμως, ότι δηλαδή τα αγόρια ανήκουν σε οργάνωση που κάνει σατανιστικές τελετές. «Φυσικά η Κίρστι δεν το ήξερε. Ούτε βέβαια φανταζόταν ότι θα γινόταν ανθρωποθυσία» καταλήγει.

Πηγή: http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=1&artid=1446162&catID=16

Και από: http://exagorefsis.blogspot.com/2011/10/18_26.html

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

Register

User Registration