Ζωηφόρος

Νέα πρόκληση: Αλβανοί με διαβατήρια που έχουν ως χώρα καταγωγής την Τσαμουριά,

Νέα πρόκληση: Αλβανοί με διαβατήρια

που έχουν ως χώρα καταγωγής την Τσαμουριά

Προκαλούν πάλι οι Τσάμηδες προσπαθώντας να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις Ελλάδας-Αλβανίας και να δηλητηριάσουν τις σχέσεις των οικονομικών μεταναστών από την Αλβανία που ζουν στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα... πριν από λίγες ημέρες ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από την Αλβανία προσπάθησε να περάσει τα σύνορα με την Ελλάδα προερχόμενοι από την Αλβανία.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι ταξίδευε προς την Αθήνα όπου ζουν τα παιδιά τους. Όταν έφτασαν στο τελωνείο οι Έλληνες τελωνειακοί διαπίστωσαν με έκπληξη ότι το διαβατήριο της γυναίκας ανέφερε ως τόπο καταγωγής το χωριό Margelliçë της χώρας Cameria/Τσαμουριάς. Όπως είναι γνωστό χώρα Τσαμουριά δεν υπάρχει και δεν έχει καταγραφεί ή αναγνωριστεί από κανένα διεθνή οργανισμό ή κάποια χώρα.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια χώρα με το όνομα Τσαμουριά, οι Έλληνες τελωνειακοί απαγόρευσαν την είσοδο στην γυναίκα. Εξαιτίας του γεγονότος αυτού τα μέλη του κόμματος PDIU, Ίντριζι και Ταχίρι, αποφάσισαν να διοργανώσουν μια επίσκεψη στο γειτονικό κράτος μαζί με μια ομάδα πολιτών από την Τσαμουριά.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Πηγή: http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=18418&Itemid=158

Και από: http://paspartoy.blogspot.com/2011/03/blog-post_9663.html

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel