Ζωηφόρος

89,4 Κάποτε ήταν η Άλλη Φωνή στα Fm,

89,4 Κάποτε ήταν η Άλλη Φωνή στα Fm

…Ο π. Στρατηγόπουλος τόσο σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό όσο και κατά τη διάρκεια διάσκεψης εντεταλμένων για αιρέσεις και παραθρησκείες, καυτηρίασε τις νέες ιδέες και νέες φιλοσοφίες του προγράμματος που δημιούργησε ο θεολόγος νέος διευθυντής του σταθμού και η συνεργάτιδά του μουσική παραγωγός σε ΜΜΕ του Αλαφούζου μαζί με την "καλλιτεχνική αυλή" που έφερε….

Ανοιχτά από τον ίδιο τον ραδιοφωνικό σταθμό ο π. Στρατηγόπουλος καυτηρίασε την μετάλλαξη του ραδιοφωνικού σταθμού της Εκκλησίας που έφτασε σε σημείο να μιλάει ακόμη και για αστρολογικά ζώδια.

Πραγματικά χωρίς καμμία υπερβολή ένας νέος παραγωγός έκανε και αυτό, το οποίο όμως λέγεται ότι είναι πταίσμα μπροστά σε άλλα σκανδαλώδη περιεχόμενα του νέου προγράμματος. Αλήθεια, αφού ο σταθμός είναι της Ιεράς Συνόδου και ΟΧΙ της Αρχιεπισκοπής, γιατί πολλές Μητροπόλεις που έχουν ραδιοφωνική υποδομή, δεν τον αναμεταδίδουν; Οι Μητροπολίτες τους γιατί δεν εκφράζουν δημοσίως την οργή τους; Η Εκκλησία έχει θάρρος και Αλήθεια..

…Ποιός υποστηρίζει αυτή τη μετάλλαξη; Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. Ένα από τα περισσότερο ανησυχητικά γεγονότα ήταν ο διθύραμβος επαίνων για το μεταλλαγμένο πρόγραμμα και τη φύση του σταθμού με έμμεσο αλλά σαφέστατο «λιβάνισμα» του διευθυντή. Αυτά από μια εφημερίδα πασίγνωστη για την αντιεκκλησιαστική στάση της και συκοφαντικές επιθέσεις κυρίως εναντίον του μακαριστού π. Αντωνίου Αλεβιζόπουλου της Συνοδικής Επιτροπής επί των Αιρέσεων…

πηγή: http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2009/11/894-fm.html

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel