Logo
Print this page

Μαθαίνουμε γράμματα τους Σκοπιανούς,

Μαθαίνουμε γράμματα

τους Σκοπιανούς

Την ώρα που 2.000.000 Έλληνες ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας εμείς στέλνουμε χρήματα στη Τουρκία και στους Σκοπιανούς.

40.000.000 Ευρώ βοήθεια σε ξένες χώρες

Όπως αποκαλύπτει ο κ. Αιβαλιώτης (Λ.Α.Ο.Σ.), στον προϋπολογισμό για το 2010 περιλαμβάνονται 40.000.000 ευρώ, τα οποία η χώρα μας θα χρησιμοποιήσει για να παρέχει βοήθεια σε ξένα κράτη. Και αναρωτιέται:

Σε ποιά κράτη δίνουμε βοήθεια; Χαρατσώνουμε τον Έλληνα για να παίρνουν κάποια ξένα κράτη 40.000.000 ευρώ;  Αλλά αναρωτιόμαστε και εμείς, ως απλοί πολίτες που διαβάζουμε για αυτά τα ιλιγγιώδη ποσά. Πόσοι Έλληνες θα μπορούσαν να ζήσουν πολύ καλύτερα με 40.000.000! Πόσοι συνταξιούχοι θα απολάμβαναν οικονομική βοήθειας με αυτά τα 40.000.000! Πόσες θέσεις εργασίας θα μπορούσαν να δημιουργηθούν, εάν αυτά τα 40.000.000 ευρώ, τα επενδύαμε ως κράτος, ξεπερνώντας τον υδροκεφαλισμό; 40.000.000 ευρώ για «παροχή βοήθειας σε ξένα κράτη»!

Βοηθάμε τα Σκόπια και την Τουρκία.

Το ότι οι σχέσεις της χώρας μας, με τους γείτονες από την Ανατολή αλλά και από τα Βόρεια, είναι τεταμένες, είναι γνωστό σε όλους. Ότι όμως η Ελλάδα χρηματοδοτεί τα Σκόπια και διάφορες "ειδικότητες" στην Τουρκία, δεν νομίζουμε ότι το γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες.

Σύμφωνα με τον κ. Αιβαλιώτη, η χώρα μας επιχορηγεί με 126.000 ευρώ την δημοτική βιβλιοθήκη των Σκοπίων!

Μήπως είναι αυτή η ίδια, η οποία έβγαλε εκείνη την ωραία εγκυκλοπαίδεια, με τον άκρως αλυτρωτικό έναντι της χώρας μας χαρακτήρα; Και σαν να μην έφτανε αυτό, το ελληνικό κράτος το οποίο απολύει όλους τους συμβασιούχους Stage, δημιουργεί κέντρο επαγγελματικής εκπαίδευσης στα Σκόπια. Αντί να κοιτάξουν την χώρα μας, με τους δεκάδες απλήρωτους ωρομίσθιους, ασχολούνται με τις επαγγελματικές δεξιότητες των Σκοπιανών.

Επιπλέον πληρώνουμε για την "κοινωνική μέριμνα" στα Σκόπια. Ενώ εδώ Έλληνες βρίσκονται στον δρόμο, καιγόμαστε για το "κοινωνικό κράτος" των Σκοπιανών! Εκτός αν είναι κανένα . σατανικό σχέδιο και πάνε να βουλιάξουν την οικονομία των Σκοπίων όπως έκαναν με την δική μας. Α! Ξεχάσαμε να σας πούμε, ότι κάναμε δώρο στον Δήμο Σκοπίων και ηλεκτρονικούς υπολογιστές! Γιατί να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα λεφτά, να στείλουμε κανέναν γιατρό στο Αγαθονήσι; Να πάνε απέναντι, στην Τουρκία, οι Έλληνες αν έχουν ανάγκη!...

πηγή: http://nationalpride.wordpress.com/

Zoiforos.GR

Latest from Zoiforos.GR

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR