Ζωηφόρος

Απενεργοποίηση των ιστολογίων «taxalia» και «Hellas-Orthodoxy» στο FACEBOOK!!!,

Απενεργοποίηση των ιστολογίων

«taxalia» και

«Hellas-Orthodoxy»

στο FACEBOOK!!!

Χθές το FACEBOOK έκλεισε αυθαίρετα το λογαριασμό του taxalia, (http://www.facebook.com/taxalia.macedonia ) τον οποίο λειτουργούσαμε απόλυτα ορθά, χωρίς να παραβιάζουμε κανέναν όρο εκτός από έναν, που αποτελεί και όνειδος για το FACEBOOK, αλλά κυρίως για την Ελλάδα:

Είμασταν στο δίκτυο "Macedonia" !!!! Το FACEBOOK θεωρεί το "MACEDONIA" ιδιοκτησία των Σκοπιανών και κάνει delete στους λογαριασμούς ελλήνων, που τολμούν να γράφουν ότι είναι από τη Μακεδονία.

Αναλυτικά η ιστορία από το edo-makedonia.pblogs.gr/:

ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ NETWORK "MACEDONIA".

ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΕΛΗ,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ

2 ΑΠΟΨΕΙΣ! Μία ΕΠΙΘΥΜΙΑ! Να καταδείξουμε με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο σε παγκόσμιο επίπεδο ότι υπάρχει ΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Προσπαθήσαμε λοιπόν να μάθουμε πώς λειτουργεί το Face book και οι πληροφορίες που αλιεύσαμε έως τώρα είναι οι εξής:

Το facebook έχει δημοσιεύσει διάφορες έρευνες αγοράς για το τέλος του 2008. Ένα κομμάτι αφορά την πώληση χώρου διαφήμησης στην CIA για $ 27.000.000 και αυτές οι πληροφορίες είναι προσβάσιμες σε όποιον ψάξει. Σε κάθε αποτέλεσμα της έρευνας που δείχνει το facebook καταγράφονται τα αποτελέσματα ποιά κράτη έχουν άνοδο απο τις νέες εγγραφές.

Η Ελλάδα στην πιο πρόσφατη έρευνα είναι 27% κάτω και η FYROM (Μακεδονία κατά το facebook) έχει άνοδο 37%.

Γιατί;

Η FYROM σύμφωνα με τους εσωτερικούς κανόνες του Face book είναι το Macedonia network έτσι λοιπόν οποιοσδήποτε μπαίνει σαν μέλος αυτού του δικτύου δηλώνει ταυτόχρονα πώς είναι και μέλος της Μακεδονίας που το facebook αναγνωρίζει και όχι της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ που εμείς γνωρίζουμε και είναι Ελληνική.

Σύμφωνα με τους νόμους που διέπουν το facebook όποιο δίκτυο υπερβεί τα 50.000 μέλη το δίκτυο έχει αυτόματα το δικαίωμα να ορισθεί administrator απο το συγκεκριμένο δίκτυο που να μιλάει την γλώσσα του (δηλαδή την επίσημη γλώσσα που ομιλείται στην εκάστοτε χώρα του κάθε δικτύου).

Έτσι με την προσχώρηση ελλήνων στο δίκτυο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αυξήθηκαν κατακόρυφα τα μέλη της γειτονικής χώρας με αποτέλεσμα να έχουν επιπλέον δικό τους admin ο οποίος και προχώρησε στο κλείσιμο 2 γκρούπ για τον Vasko και φυσικά θα ακολουθήσουν και άλλα. Ταυτόχρονα έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να απενεργοποιούνται λογαριασμοί μελών που ήταν ενεργά μέλη σε διάφορα πατριδοκεντρικά γκρούπ (με αναρτήσεις σχολίων και ενίοτε με έντονους λεκτικούς διαξιφισμούς) ειδικά σε όσα είχαν να κάνουν με το θέμα της Μακεδονίας.

Γιατί;

Γιατί ένας administrator έχει δικαίωμα να υποστηρίξει αυτό που θεωρεί σαν δίκαιο της χώρας του και των συμπολιτών του και είναι ευνόητο ότι δεν μπορεί κάποιος που έχει δηλωθεί με το δίκτυο Macedonia να καταφέρεσαι κατά του δικτύου. Οπότε είναι λογικό επακόλουθο η απενεργοποίηση του λογαριασμού από τον συγκεκριμένο administrator εφόσον ουσιαστικά δεν είσαι Μακεδόνας όπως αυτός ορίζει με τους δικούς του κανόνες συμπεριφοράς στο συγκεκριμένο δίκτυο πάντα.

Παράλληλα η κάθετη μείωση των μελών του Ελληνικού δικτύου (Greece network) για το facebook μεταφράζεται ώς μία χώρα με πτωτική τάση έτσι σαν αγορά δεν τους ενδιαφέρει.

Επομένως λογικά η άνοδος είναι αυτή που συμφέρει και όχι η κάθοδος!

Εάν υποθέσουμε ότι είσαι επιχειρηματίας που θέλεις να αγοράσεις χώρο για το Ελληνικό δίκτυο όσο περισσότερα μέλη έχει το δίκτυο τόσο περισσότερα χρήματα θα πληρώσεις γιατί το κύρος του δικτύου είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον αριθμό των μελών του.

Έχουν ήδη δημιουργηθεί σκοπιανά γκρούπ στα οποία χλευάζουν την κίνησή μας μιλώντας πάντα στην δική τους γλώσσα (που οι περισσότεροι δεν κατανοούμε).

Η άλλη άποψη που είναι εξίσου πατριδοκεντρική είναι ότι αλλάζουμε το δίκτυό μας σε Μακεδονία αντιστρέφουμε τους κανόνες γινόμαστε περισσότεροι από αυτούς στο ίδιο τους το δίκτυο και προσδίδουμε ελληνικό χαρακτήρα φέρνοντας τα πάνω κάτω στο ίδιο τους το δίκτυο. Αυτό θα μπορούσε να είναι ουσιαστικά ο Δούρειος Ίππος με τον οποίο θα μπορούσε να αλωθεί το συγκεκριμένο δίκτυο ΕΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ η επιλογή administrator γινόταν με επιλογή μέλους από τα ήδη υπάρχοντα (οπότε με πληθώρα Ελλήνων κατά πάσα πιθανότητα θα έπεφταν επάνω σε Έλληνα οπότε θα υπήρχε Έλληνας admin στο δικό τους δίκτυο) και χωρίς περαιτέρω κριτήρια επιλογής. Ωστόσο τα κριτήρια επιλογής δεν περιορίζονται μόνο σε μέλη του συγκεκριμένου δικτύου - οπότε με την πληθώρα ελλήνων στο συγκεκριμένο γκρούπ να πέσουν επάνω σε έλληνα administrator - αλλά υπάρχουν και άλλες παράμετροι. Επομένως φυσικό επόμενο είναι να διαγράφονται λογαριασμοί μελών που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που ο administrator είναι εντεταλμένος να ακολουθεί.

Ίσως μία χρυσή τομή θα μπορούσε να είναι η προσθήκη στο επώνυμό μας ...τάδε supporting Macedonia - Hellas ώστε και στους φίλους του εξωτερικού να δοθεί έναυσμα για μία συζήτηση σε έκταση και βάθος και να μπορέσουμε να αναπτύξουμε σε προσωπικό επίπεδο τις απόψεις μας ώστε να ευαισθητοποιηθούν με τον τρόπο που αρμόζει έναντι της ιστορίας μας και του πολιτισμού μας.

Ξέρουμε ότι όλοι όσοι προέβησαν σε αυτήν την αλλαγή το έχουν κάνει με τις καλλίτερες των διαθέσεων και πάντα έχοντας σαν γνώμονα την αγάπη για την πατρίδα και ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα της Μακεδονίας. Ωστόσο έχουν υπάρξει άπειρες φορές που στην επιθυμία μας για κάτι καλό δεν έχουμε επιλέξει τον ιδανικότερο τρόπο ή έχουμε προκαλέσει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Αυτές είναι οι πληροφορίες που συλλέξαμε μέχρι στιγμής όσον αφορά την λειτουργία του Face book. Αν έχετε κάποιες πρόσθετες πληροφορίες πολύ ευχαρίστως να τις συζητήσουμε

Επειδή πολλοί φίλοι έχουν αλλάξει το δίκτυό τους σε Μακεδονία και στην συνέχεια απενεργοποιήθηκαν οι λογαριασμοί τους.

Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει την επιλογή του αρκεί να φέρνει το ποθητό αποτέλεσμα. Φίλοι θα εξακολουθήσουν να είναι είτε εκτός ή εντός facebook.

Ωστόσο επειδή εξαιτίας όλων αυτών των αντικρουόμενων παραμέτρων ανάγεται πλέον σε θέμα μείζονος σημασίας, θεωρήσαμε σωστό να κάνουμε ένα γκρούπ όπου θα γίνει εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και σε καμία περίπτωση αρένα προσωπικών βολών και αντιπαραθέσεων ένθεν κακείθεν.

Θέλουμε μία αποτελεσματική λύση η οποία δεν θα δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα στο ήδη ευαίσθητο θέμα της Μακεδονίας.

Οι τοποθετήσεις και οι απόψεις σας είναι σημαντικές.

Καλό θα είναι να αποφευχθούν οξείες αντιπαραθέσεις. Επαναλαμβάνουμε ότι εκτιμούμε ότι όλοι διέπονται από πατριδοκεντρικά κριτήρια τα οποία τους οδήγησαν στην μία ή στην άλλη επιλογή.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ !!!

ΚΑΝΟΝΕΣ

Αντέχουμε την ανορθογραφία ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΑ GREEKLISH (εκτός από έλληνες κατοίκους του εξωτερικού που ΔΕΝ έχουν άλλη δυνατότητα).

Η αριστοφανική μας πλευρά αντέχει καυστικές εκφράσεις αρκεί να μην είναι επί προσωπικού. Έτσι απαγορεύονται οι ύβρεις!!!! Ρητά, κατηγορηματικά και χωρίς παρεξήγηση!

Ο τοίχος του γκρούπ είναι πεδίο ανταλλαγής απόψεων και όχι αρένα κοκορομαχιών!!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Σκοπιανοί της Ελλάδας μέσα στην επιχειρηματολογία που θα καταθέσουν τον επόμενο μήνα στα Ηνωμένα Έθνη θα προσκομίσουν και στοιχεία μέσα από το Facebook με την προσχώρηση Ελλήνων στο δίκτυο Macedonia (εννοώντας φυσικά την FYROM και όχι την Ελλάδα) χρησιμοποιώντας το ως απόδειξη της στήριξης των Ελλήνων στα δίκαια των ψευτομακεδόνων !!!

πηγή: http://taxalia.blogspot.com/2009/09/taxalia-facebook.html

***

ΕΛΕΕΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ FACEBOOK:

ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ HELLAS-ORTHODOXY!!!

Τετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2009

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ: ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΑ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ!!!

ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ Taxalia!

ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ,ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ;

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ,ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΞΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ: ΕΤΣΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΕΔΩ.

ΕΠΙΣΗΣ,ΛΟΓΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΝΕΟ ΓΚΡΟΥΠ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ.

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ,Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!

πηγή: http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2009/09/facebook-hellas-orthodoxy.html

***

Nα γιατί διέγραψε το FACEBOOK το Ν.1 blog της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η απάντηση στο γιατί διέγραψε το FACEBOOK, το λογαριασμό του δημοφιλέστερου blog της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, του taxalia, βρίσκεται στην παρακάτω φωτό, από τα γραφεία του FACEBOOK, στο PALO ALTO της Καλιφόρνια. Δείτε την:

 

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel