Ζωηφόρος

Επιστολή της Παμμακεδονικής σε Αβραμόπουλο,

Επιστολή της Παμμακεδονικής

σε Αβραμόπουλο


Εξοχότατε κύριε Υπουργέ,

Τα μέλη των Μακεδονικών οργανώσεων και τμημάτων εντός και εκτός Ελλάδος πληροφορήθηκαν από τα ΜΜΕ ότι τα Σκόπια υπέγραψαν με το συνταγματικό τους όνομα συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας με την χώρα μας που άρχισε από το 2000 και φαίνεται να επαναλαμβάνεται κάθε ..

χρόνο. Συγκεκριμένα στην επίσημη ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ αναφέρεται πως "Από τις 7 έως 9 Δεκεμβρίου 2011, διμελής στρατιωτική αντιπροσωπεία της ΠΓΔΜ, με επικεφαλής τον Διευθυντή Διεύθυνσης Διεθνούς Συνεργασίας, επισκέφθηκε το ΓΕΕΘΑ, με σκοπό τη συζήτηση και υπογραφή του Προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας (ΠΣΣ), έτους 2012 μεταξύ των δύο χωρών".

Το γεγονός αυτό λαμβάνει χώρα μόνο ημέρες μετά την απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης που έκανε δεκτή την προσφυγή των Σκοπίων κατά της Ελλάδας για την υπόθεση της εφαρμογής της Ενδιάμεσης Συμφωνίας. Στο Διεθνές Δίκαιο αυτό σημαίνει de facto ελληνική αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία. Θα ήταν όχι μόνον παράλογο αλλά τραγικότατο αν η επίσημη συμφωνία υπογράφηκε με το συνταγματικό όνομα της γειτονικής χώρας...

Πώς είναι δυνατόν να υπάρξει στρατιωτική συνεργασία με μία χώρα, στα σχολεία της οποίας διδάσκονται, εκτός των ιστορικών ανακριβειών, ότι τα σύνορά της φθάνουν μέχρι τον Όλυμπο, αναρτούν χάρτες της Μεγάλης Μακεδονίας στους τοίχους αιθουσών διδασκαλίας, και στην οποία κυκλοφορούν τυπωμένοι τέτοιοι χάρτες. Πόσο τραγικό θα ήταν για τους στρατιώτες μας, ιδιαίτερα τους προερχόμενους από τη Μακεδονία, αν υποχρεώνονταν να παραβρεθούν σε ασκήσεις του ΝΑΤΟ στη Θεσσαλονίκη με τους «Μακεδόνες» στρατιώτες! Κύριε Υπουργέ, οι Μακεδόνες σας καλούν σε εθνική επαγρύπνηση για τη Μακεδονία, μακριά από οποιοδήποτε ενδοτισμό, και αποδοχή «λύσεων» που αντιβαίνουν στο εθνικό μας συμφέρον, το δίκαιο και την ιστορία του τόπου μας.

Στις οποιοσδήποτε εξωτερικές πιέσεις πρέπει να παίρνετε δύναμη και κουράγιο από τον ελληνικό λαό ο οποίος πάντοτε αποδεικνύει το μεγαλείο του σε κάθε κίνδυνο από την αρχαιότητα μέχρι την εποποιία του 40! Κύριε Υπουργέ, ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Γεώργιος Γεωργίου όταν εκπροσωπούσε το κόμμα του στο ευρωκοινοβούλιο απεκάλεσε τα Σκόπια Μακεδονία, χωρίς να υποστεί καμία κύρωση από το κόμμα του. Δεδομένου ότι ευρίσκεται σε ηγετική πολιτική θέση στο ευαίσθητο Υπουργείο που προΐστασθε, το γεγονός αυτό μας προκαλεί μεγάλη ανησυχία.

Πηγή: http://taxalia.blogspot.com/2011/12/blog-post_4420.html

Αγιολογιο

Αγιον Ορος

Αγιοι της Λεσβου

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR

Login or Register

Register

User Registration
or Cancel