Logo
Print this page

Νέες τουρκικές προκλήσεις στην Δυτική Θράκη με τις ευλογίες βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Συνεπείς στην προκλητικότητα τους οι τούρκοι πραγματοποιούν νέα ανθελληνική εκδήλωση το επόμενο Σάββατο στην Κωνσταντινούπολη.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη τελετή για να τιμηθεί η εκατοστή επέτειος από την ίδρυση της υποτιθέμενης «τουρκικής Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το «παρόν» θα δώσει και ο ίδιος ο τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν, ενώ θα μιλήσουν αρκετοί τούρκοι στρατηγοί, αναλυτές και ...

καθηγητές τουρκικών πανεπιστημίων. Παραποιώντας προκλητικά, ως συνήθως, την Ιστορία οι τούρκοι υποστηρίζουν ότι το ψευδεπίγραφο αυτό κατασκεύασμα είχε αναγνωριστεί από διάφορες χώρες (ανάμεσα τους και η Ελλάδα), ενώ ισχυρίζονται επίσης ότι πρώτη πρωτεύουσά της ήταν η Αλεξανδρούπολη.

Δεν σταματούν, όμως, εκεί οι θρασύτατοι και ανιστόρητοι γείτονες, καθώς επιμένουν να μην εφαρμοστεί ο νόμος για τον διορισμό των ιμάμηδων και καλούν σε απείθεια και αντίσταση απέναντι στο Ελληνικό Κράτος. Ακόμη, σε δείπνο που παρέθεσε ο ψευτομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν είπε τα εξής προκλητικά: «Εδώ είναι η τουρκική μειονότητα Δυτικής Θράκης. Εδώ είναι οι άνθρωποι της τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης που έχουν λόγο».

Αυτά τα εξόχως ανθελληνικά είπε ο πασόκος βουλευτής, αλλά το κόμμα στο οποίο ανήκει «έκανε την πάπια», όπως πάντα. Και όμως, απ' αυτούς τους πολιτικά ξοφλημένους, τους εθνικά επικίνδυνους, τους ηθικά ανύπαρκτους τύπους του ΠΑΣΟΚ, ουκ ολίγες φορές, ακούμε διάφορες αθλιότητες αμφισβήτησης του έμπρακτου Πατριωτικού φρονήματος των Μελών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Τα «γιουσουφάκια» του ΠΑΣΟΚ, τα οποία δεν έχουν την στοιχειώδη ευθιξία να διαγράψουν τον ανθέλληνα βουλευτή τους, ας το βουλώνουν αντί να προκαλούν ασύστολα με τα λεγόμενα και τις ενέργειες τους. Η Χρυσή Αυγή ήδη κατέθεσε σχετική ερώτηση.

πηγή: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/nees-tourkikes-proklhseis-gia-thn-dutikh-thrakh-me-tis-eulogies-bouleuth-to#.Uhx2jdKSKxA#ixzz2dA5KC296 

Related items

©2005-2016 Zoiforos.gr || Σχεδίαση - Ανάπτυξη Lweb.GR